Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

http://panayiotistelevantos.blogspot.com/


WOW! WHAT A PLEASANT SURPRISE!
WOW! THAT WAS A PLEASANT SURPRISE!
Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==========
Ο π. Βασίλιεος Βολουδάκης στα χνάρια των κινήσεων του π. Σαράντη.!!!
Επιτέλους!

Αντελήφθη το αυτονόητον!

Οτι η ηλεκτρονική φυλακή μόνον ως όργανο...
φασισμού είναι δυνατόν να χρησιμεύσει και τώρα καλεί το λαό να μη δεχθεί τη “φοροκάρτα”, ούτε τα νέα χαράτσια της ξενόδουλης κυβέρνησης των ανδρεικέλων που μας κυβερνά.
Θέσεις που ο π. Σαράντης πρώτος και μόνος πειστικά μέχρι τώρα επεκαλέσθη.
Καλωσορίζουμε με χαρά την απόφαση της “Κοινωνίας” και αναμένουμε και τον έτερον Καππαδόκη - τον σεβαστό μας Γέροντα π. Θεόδωρο Ζήση - να εγερθεί εκ του ύπνου της μονομανίας της “Ομολογίας για τον Οικουμενισμό” και να συνταχθεί - όπως ακριβώς έκανε αναπάντεχα αλλά προς άφατή μας αγαλλίαση ο π. Βασίλειος Βουλουδάκης - με το Αγιον Ορος, τον π. Σαράντη, δεκάδες Μητροπολίτες, Μονές, κληρικούς, μοναχούς και εκατοντάδες χιλιάδες λαικούς που αντιτίθενται στην ηλεκτρονική φυλακή ταις του Αγίου Γέροντος Παισίου και του Αγίου Γέροντος Επιφανίου Θεοδωροπούλου τοις ρήμασιν επόμενοι.
Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση το δελτίο της παρατάξεως “Κοινωνία”, που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.

*****
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”
============
Αθήνα,19 Οκτωβρίου 2011
Αρ. Πρωτ. 20111019-07
Η Παράταξή μας
  • Μετά τις αλλεπάλληλες Προτάσεις, υποδείξεις αλλά και ενέργειές της προς τους Πολιτικούς, τους φορείς και τους Πολίτες της Χώρας μας.
  • Μετά από βαθειά μελέτη του Συντάγματος και του Νομικού Πλαισίου που ρυθμίζουν την Δημοκρατική λειτουργία της Πατρίδος μας και κατοχυρώνουν την Εθνική μας κυριαρχία.
  • Με συναίσθηση των ευθυνών της έναντι του μαρτυρικού Γένους μας αλλά και των ψηφοφόρων που στηρίχθηκαν σ' αυτήν με εμπιστοσύνη,
Ανακοινώνει τα ακόλουθα:
1.) Θεωρούμε από τώρα και στο εξής παράνομη, καταχρηστική και προδοτική τη διακυβέρνηση της Χώρας από την Κυβέρνηση Παπανδρέου, η οποία, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία, δεν διστάζει να εκχωρεί την Εθνική μας κυριαρχία και να ατιμάζει την Πατρίδα μας, παραδίδοντάς την στην καθημερινή χλεύη των άλλων Εθνών.
2.) Καλούμε τον Ελληνικό λαό σε ανυπακοή έναντι των δουλικών και εξευτελιστικών οικονομικών και άλλων ταπεινώσεων που τον υποβάλλουν οι κρατούντες κάθε μέρα και, βεβαίως, στην άρνηση της Φοροκάρτας και στην άρνηση της πληρωμής οιουδήποτε φεουδαρχικού χαρατσιού με το κατ' ευφημισμόν προσωνύμιο της "έκτακτης εισφοράς" ή του "ειδικού τέλους". Ο λαός μας πρέπει να γνωρίζει ότι δεν θα τολμήσουν οι κυβερνώντες να "κόψουν το ρεύμα" σε κανένα σπίτι που δεν θα πληρώσει, αφού σε χιλιάδες σπίτια υπάρχουν ασθενείς συντηρούμενοι με ιατρικά μηχανήματα. Αλλά και αν ακόμη ξεπέσουν τόσο πολύ ώστε να διαπράξουν αυτήν την αθλιότητα, τότε θα επισπευθεί το τέλος της εγκληματικής τους διακυβέρνησης, αφού με αυτή τους την ενέργεια θα έχουν εξευτελίσει πλήρως τον εαυτό τους αλλά και τη Χώρα μας στα μάτια της Παγκόσμιας Κοινής Γνώμης με την δικτατορική επιβολή Πανελλαδικής συσκότισης.
3.)
Θεωρούμε όλα τα Κόμματα της Βουλής συνυπεύθυνα για το πολιτικό και Εθνικό αδιέξοδο, στο οποίο έχουν οδηγήσει τη Χώρα μας, τη Χώρα των ηρώων και των μαρτύρων και καλούμε τον Ελληνικό λαό να αποστρέψει παντελώς και για πάντα το πρόσωπό του και από τους 300 Κοινοβουλευτικούς και τα πολιτικά σχήματα που επί 40 χρόνια μας εμπαίζουν, άλλοι μεν κυβερνώντες και άλλοι ανεχόμενοι ή και συμπράττοντες με τους παρανόμους! Ο τ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου γνωμοδότησε ότι αρκούν 10 βουλευτές για να συρθεί σε δίκη ο ολετήρας Πρωθυπουργός και, παρά ταύτα, δεν βρίσκονται ούτε 10 για να το πράξουν!
4.)
Καλούμε τον λαό να μη δεχθεί τη μείωση του αφορολογήτου. Η Παράταξή μας διεκδικεί και υπόσχεται το αφορολόγητο έως τις 40.000 Ευρώ ετησίως ανά οικογένεια. Είναι αδιανόητο να φορολογείται ένας μισθωτός για οικογενειακά έσοδα ευπρεπούς διαβιώσεως, τα οποία εξαντλούνται πριν ολοκληρωθεί ο μήνας. Φορολογητέο πρέπει να είναι το περίσσευμα, το πλεόνασμα και όχι το υστέρημα!
5.)
Η Παράταξή μας θα κλιμακώση τον αγώνα της έως ότου ολόκληρη η μεταπολιτευτική πολιτική γενεά, αυτή η ληστρική και ανήθικη κουστωδία, οδηγηθεί στις φυλακές ή έξω και μακρυά από την Πατρίδα μας!
6.)
Καλούμε τον λαό μας να αγρυπνεί γιατί εμείς αγρυπνούμε και σύντομα θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις. Η νομιμοφανής Χούντα της Βουλής πρέπει να γίνει πολύ σύντομα παρελθόν!

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!
Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου