Σελίδες

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ(ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ) ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΒΑΣΙΛΕΑ ΨΕΔΟΙΩΑΝΝΗ ΨΕΥΔΟΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΑΛΛΩΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΑ "ΑΓΚΑΘΙΑ"!!!

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΚΙΑΛΛΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΞΥΠΟΛΥΤΟ ΨΕΥΔΟΙΩΑΝΝΗ!ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ....
ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ!Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΚΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΠΙΣΤΑ!Ο ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ!ΕΧΩ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΥΠΟΛΥΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ!Ή ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ!ΦΙΛΕ ΞΥΠΟΛΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΩΝΕΙΣ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΑ "ΑΓΚΑΘΙΑ"!!!ΠΑΝΑΗΣ ο παππουτσωμένος!

10 σχόλια:

  1. καλα δεν νομιζω οτι ασχολειται κανεις μαζι του !!! εξωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O πρώτος ανώνυμος εάν είναι σε μένα που το λέει τον ευχαριστώ πολύ!Κάποτε είμουν αλήτης του "κερατά"!Τώρα θέλω να πιστεύω έγινα αλήτης Του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρίνα άλλο το τι νομίζεις και άλλο εάν έχεις στοιχεία και μιλάς με σιγουριά!Εγώ έχω στοιχεία ότι ασχολούνται κάποιοι μικρόνοες και ανόητοι άνθρωποι, που έχουν ανάγκη ιδιαίτερης προσευχής απο κανέναν άγιο γέροντα ,για να ελευθερωθούν απο τα δύκτια του ελεϊνού ξυπόλυτου στα "αγκάθια"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρίνα ετσι είναι δυστυχώς υπάρχουν ανθρωποι οι όποιοι είτε δεν γνωρίζουν πολλά ακόμη για τον χριστιανισμό, είτε απο την μεγαλη τους αφέλεια ακολουθούν αυτόν τον ανθρωπο, γιατι ο διάβολος δεν σπρώχνει έλκει, αυτός ο ανθρωπος, βριζει , πινεί και δεν θυμίζει σε τίποτα όχι καλόγερο αλλα ούτε καν χριστιανό, παρα ταύτα εχεί απίστευτους τρόπους χειραγώγησης, επι το πλήστον θυματοποιήτε παρουσιάζοντας ώς μασώνους και κακούς όσους προσπαθούν να τον ξεσκεπάσουν, παιρνεί και το κακόμοιρο ύφος και πείθει τα κα'ι'μένα παιδιά που είναι κοντά του πως βασανίζετε σαν τον Χριστό επειδή ειναι ο εκλεκτός Του.... δυστυχώς υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που ακόμη τον φοβούνται... μήπως εχει και βοήθους(αοράτους και δαιμόνικούς)? που τον βοηθούν να σκοτίζει τον νού των ανθρώπων?? ο Θεός ξέρει.... ο Θεός να μας φυλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο/η ανώνυμος/η φιλος/η,ξέρει πολύ καλά την κατάσταση απο πρώτο χέρι!Πάντος τα πράγματα δεν είναι αστεία!Δεν ξέρω και το νούμερο εκεί κάτω στο Δαφνί!Ευχαριστώ για την παρέμβαση φίλε/η!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΡΙΝΑ

    ΦΙΛΗ ....ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ...
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΑ ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙς ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΕΛΕΥΘΗΚΑΝ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΙΣ ΥΠΕΒΑΛΕ. ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΗΝ ΜΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΡΟΠΑΙΔΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΝΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.... ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ... ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ.... !!!!!!!!!!! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!! ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ, ΜΙΣΕΙ, ΠΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!!!! ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ , ΓΑΛΗΝΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λουκας Χατζης

    ντροπή σας που έτσι "εκτιτεθετε" έναν άνθρωπο κι τον χλευάζεται αυτό δε σας τιμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Λουκά,αν είστε Λουκάς!Βάλτε λίγο την λογική σας!Δεν τον καλέσαμε τον φίλο σας να κάνει καρακγιοζιλίκια μπροστά απο την κάμερα του!Έλεος!Ντροπή σας εσας και του ξυπόλυτου φίλου σας που εμπαίζετε ασύστολα τον κόσμο!Τιμά τον ψευδομελχισεδεκ η μπιπ που λέει και πράτει;Για μαζεψτε τον σας παρακαλώ και οδηγηστε τον στο Δαφνί!Μας βλέπουν και ανήλικα!Εγώ πάντος δεν θα έμπαινα τον κόπο να υποστηρίζω Θεομπαίκτες της κακιάς στιγμής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή