Σελίδες

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Έρχεται το ποθούμενο ...
Βγάλτε τα κρυμμένα και βοηθήστε τους λαούς
(27/06/2011 10:57)

Ορισμένοι επέλεξαν να καταστούν πειθήνια όργανα σκοτεινών στοών και μιαρών τεκτονικών λεσχών του θεομίσητου σιωνισμού με αντάλλαγμα την εξασφάλιση εφήμερης δόξας και πλούτου μέσω της παρεχόμενης εξ αυτών ψευτο -εξουσίας. Τώρα φυσικά όλοι αυτοί ματαιοπονούν να βρουν λύσεις για να αποφύγουν το λυντσάρισμα που εκ των πραγμάτων πάντοτε ακολουθεί την γενική λαϊκή κατακραυγή! Είναι λογική συνέπεια της επιλογής τους ο ένας μετά τον άλλο να σηκώνουν τα χέρια ψηλά ενώπιον των αλλεπάλληλων αδιεξόδων που δημιούργησε η συνειδητή απόφασή τους να υπηρετήσουν τον... μιαρό Βεελζεβούλ μέσα από τις υπόγειες στοές της σκοτεινής εξουσίας και τις συνεχείς αλλοιώσεις και παραβιάσεις του λειτουργικού νόμου του τριαδικού και μόνου αληθινού Θεού.
Ο λόγος καλοί μου άνθρωποι αφορά, όπως θα καταλάβατε τους κάθε λογής άρχοντες, πολιτικούς αλλά και θρησκευτικούς ηγέτες που συστηματικά με τις πολιτικές που ακολούθησαν τις τελευταίες ιδιαίτερα δεκαετίες και με τις ληφθείσες αποφάσεις τους υποτάχθηκαν και ταυτίστηκαν με ένα δαιμονικό σύστημα διαπλοκής, διαφθοράς και σήψης. Ένα σύστημα παρασκηνίου που μάταια εδώ και αιώνες αποσκοπεί με μεθοδικό τρόπο να εκδιώξει τον Δημιουργό Θεό από τον Αμπελώνα Του κατά το παράδειγμα των κακών γεωργών της γνωστής Παραβολής του Κυρίου μας. Ένα σύστημα που επιχειρεί με κάθε μέσο να αλλοιώσει την πίστη στον Σωτήρα Χριστό, να κατακρημνίσει τη διδασκαλία Του, να παρασύρει στην καταστροφή και τον όλεθρο ολάκερους λαούς, να μετατρέψει τον πλανήτη σε κόλαση! 
Οι εκφραστές αυτού αλλοιώνουν την πίστη με συνειδητές συνεχείς εκπτώσεις από την αλήθεια, επικαλούμενοι δήθεν την πρόοδο!!! Εμμένουν να εκλογικεύουν, να νομιμοποιούν και να επιβάλλουν με άμεσο η έμμεσο τρόπο την αμαρτία! Πολτοποιούν συνειδήσεις ανθρώπων στο βωμό μίας ευτελούς και ανούσιας εξουσίας, στην οποία όπως οι βδέλλες αγκιστρώνονται ρουφώντας το αίμα φτωχών βιοπαλαιστών!
Η ιστορία ήδη τους έχει καταγράψει ως άριστους οσφυοκάμπτες προς τα αφεντικά τους, δηλαδή τους πλουτοκράτες και τους κάθε λογής μεγαλοκαρχαρίες χρηματιστές του σιωνισμού. Έτσι, χωρίς την παραμικρή αιδώ φρόντισαν να παραδώσουν αμαχητί ολάκερους λαούς στο βωμό της παγκοσμιοποίησης... Το αντάλλαγμα που αξίωσαν είναι να τεθούν οι ίδιοι επιστάτες σκλάβων σε υποδουλωμένες χώρες! Για μία χούφτα λεφτά λοιπόν πρόδωσαν την ευλογημένη μας πατρίδα. Αιχμαλωτίστηκαν στα σατανικά δίκτυα που άπλωσαν για να επιβάλλουν μία παγκόσμια κυριαρχία μέσα από την ψευδαίσθηση μίας κωμικοτραγικής, όπως διαπιστώνεται δημοκρατίας... Μίας δημοκρατίας που εκ των πραγμάτων αναδεικνύεται σε στυγνή τυραννία. Μίας δημοκρατίας που εξευτελίζει το πρόσωπο μέσα από συγκεκριμένες δικτατορικές αντιλήψεις που επιβάλλει στο όνομα δήθεν της προόδου και της ευημερίας των αριθμών!
Τώρα λοιπόν που έφθασε ο κόμπος στο χτένι και ο απλός κοσμάκης αρχίζει να προσπαθεί δειλά -δειλά να αποτινάξει τη δουλεία και να δώσει τέλος στα ανήθικα τεχνάσματα των τεκτόνων. Τώρα που η οργή άρχισε να ξεχειλίζει. Τώρα που ο Σατάν τράβηξε το πέπλο της ασυδοσίας αυτοί νιώθουν τρομοκρατημένοι! Στέκονται ανήμποροι ενώπιον της πύρινης ρομφαίας του Θεού. Νιώθουν ήδη στο πετσί τους ότι γίνονται ραγδαίες αλλαγές τις οποίες όμως, αδυνατούν να ερμηνεύσουν και επιπλέον να παρακολουθήσουν... Αισθάνονται τις εξελίξεις που έρχονται και επιδιώκουν να κερδίσουν χρόνο παραμονής στον ήδη κατεστραμμένο από τη διαφθορά αχυρένιο θρόνο τους! Ανησυχούν από την ευδιάκριτη αγωνία των αφεντικών που τους τοποθέτησαν για να διοικούν αντ αὐτῶν.
Γιατί και τα αφεντικά του σιωνισμού αισθάνονται επίσης την πύρινη ρομφαία και διαπιστώνουν σιγά-σιγά πως πιάστηκαν ήδη στον ιστό της αράχνης που περίτεχνα άπλωσε ο Θεός. Έτσι τώρα άρχισαν να αναδιπλώνονται ατάκτως φοβούμενοι το μοιραίο μίας ακόμη μεγάλης ήττας, μίας νέας πανωλεθρίας, ενός νέου «Βατερλό» πλήρους εξευτελισμού.
Κατανόησαν πως η προσχεδιασμένη στις σκοτεινές στοές του σιωνισμού χρηματιστηριακή -οικονομική κρίση και η θηλιά που έβαλαν σε λαούς και χώρες μέσω της συλλογής και απόκρυψης του πλούτου (βλ. χρυσού) τους γυρίζει μπούμερανγκ! Γιατί οι τόνοι χρυσού που κουβάλησαν από τα θησαυροφυλάκια των ΗΠΑ αλλά και μίας πλειάδας χωρών με τα διάφορα πονηρά τεχνάσματα, στον Ινδικό ωκεανό και σε άλλα σημεία θα χαθούν για πάντα εάν εμμείνουν στην ανοησία τους... Στην άτακτη μάλιστα και εμφανή υποχώρηση τους μένουν εκτεθειμένοι από τις σκανδαλώδεις αποκαλύψεις των πράξεων των εκτελεστικών οργάνων τους είτε αυτοί είναι πρόεδροι, πρωθυπουργοί, είτε υπουργοί και βουλευτές, είτε τραπεζίτες και χρηματιστές... Γιατί τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα που έρχονται στο φως αποδεικνύουν το σαφέστατο προσανατολισμό τους στη σήψη και διαπλοκή κατά τη λογική του βρυκόλακα... Μπήκαν όμως τώρα μόνοι τους στο δίκτυ που άπλωσαν για τους άλλους.
Λειτούργησαν ακριβώς όπως οι αρκουδιάρηδες που κτυπούσαν το ντέφι στα πανηγύρια για να χορεύει η αρκούδα προκειμένου να πάρουν τον οβολό των παρισταμένων! Η διαφορά είναι πως το ρόλο της αρκούδας αναθέτουν σε λαούς και χώρες, όπως λ.χ. η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία αργότερα η Μ. Βρετανία, οι ΗΠΑ κ.ο.κ. Δεν υπολόγισαν ωστόσο, την οργή της αρκούδας που ήδη εκδηλώνεται προς τους αρκουδιάρηδες αυτούς της συμφοράς και του χρήματος...
Δεν υπολόγισαν την παρέμβαση του τριαδικού Θεού που δίνει τέλος στο αλλοπρόσαλλο πανηγύρι και επαναφέρει την τάξη στη γη. Γιατί είναι ηλίου φαεινότερο πλέον πως έρχονται μεγάλες αλλαγές. Έρχεται το ποθούμενο, νοούμενο ως αφετηρία μίας νέας παγκοσμίου γεωπολιτικής ανακατάταξης. Έρχεται η επικράτηση της αλήθειας του τριαδικού Θεού σε όλο τον πλανήτη. Και αυτό που ήδη διαλαλούν εδώ και καιρό με τις σάλπιγγες στρατιές αγγέλων είναι τώρα ολοφάνερο σ' αυτούς που έχουν συντονίσει τις καρδιές τους με το θέλημα του Θεού χρησιμοποιώντας ως κεραία την ταπείνωση και το έλεος, την ανιδιοτελή αγάπη και τη θυσία!   
Της μεγάλης αλλαγής ηγείται, ως λένε, ο Ιησούς Χριστός ο ελευθερωτής των ψυχών, ο Σωτήρ του κόσμου. Με τη σταυρική Του θυσία άνοιξε την οδό σωτηρίας κατά τρόπο μοναδικό. Και η οδός αυτή της σωτηρίας δίνει λύση στον βιοπαλαιστή, στον άνεργο, το μαθητή, το φοιτητή, τον κάθε αγανακτισμένο. Πως, σας ακούω να ρωτάτε. Και προσθέτετε: Θεωρητικά καλά τα λες, αλλά πως θα πληρώσει τα δάνεια του ο βιοπαλαιστής που έχασε τη δουλειά του; Πως, ο άνεργος θα βρει δουλειά; Πως ο μαθητής θα οραματισθεί με αισιοδοξία το μέλλον; ...
Η οδός της σωτηρίας αρχίζει καλέ μου άνθρωπε από τη γη. Εμπερικλείει μάλιστα πρακτικές λύσεων για τα πάντα γιατί την οδό την χάραξε ο Δημιουργός Θεός, η πηγή κάθε αγαθού... Έρχου λοιπόν και είδε... Έλα και θα γνωρίσεις ότι η Ορθόδοξη πίστη προσφέρει τον Άρτο της ζωής, στο καθημερινό της τραπέζι που στρώνει. Έλα και θα δεις τη γιατρειά κάθε προβλήματος. Μην χρονοτριβείς τρέχοντας πίσω από ξεπεσμένους ψευτο-άρχοντες που σου τάζουν λαγούς και πετραχήλια. Έλα στην Ορθοδοξία...
Γιατί τώρα, όπως βροντοφωνάζει γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους «ο ουρανός συγχωρεί όλους αυτούς τους χρηματιστές και δούλους του χρήματος που σύναξαν τον χρυσό σε κατακόμβες για να δημιουργήσουν όλη αυτή την παράσταση της καινούργιας κουλτούρας και για να αφανίσουν τα ιδανικά από τους νέους. Όμως, ο Χριστός θα τους ρίξει στην απραξία και ο κόσμος θα αρχίσει με καινούργιους ορίζοντες στη ζωή του. Όλα θα πάρουν τώρα την πνευματική υπόσταση. Οι ταγοί της Εκκλησίας ας κοιτάξουν λίγο το ποίμνιό τους. Ας μην αδρανούν!»
Μην ακούτε λοιπόν τις Κασσάνδρες καλοί μου άνθρωποι! Μην φοβάστε! Μην πιστεύετε αυτούς που υποστηρίζουν πως έρχονται μαύρες ημέρες στον ευλογημένο τόπο μας, την ποτισμένη με αίμα αγίων Ελλάδα. Ανυψώστε το ηθικό σας! Αντισταθείτε σθεναρά στα χτυπήματα του πονηρού Σατάν.
Θυμηθείτε ότι ανύψωση του ηθικού σημαίνει επιστροφή στα λυτρωτικά και σωτήρια και ασφαλή νάματα της ορθόδοξης πίστης. Κοιτάξτε στον ουρανό και θα δείτε με τα μάτια σας πως το άρμα της Ορθοδοξίας ήδη ετοιμάστηκε και στολίστηκε ταυτόχρονα σε ουρανό και γη! Είναι έτοιμο με τον Κύριο του Φωτός, τον γλυκύτατο Ιησού στη θέση του οδηγού. Ο Κύριος άρχισε να εκδιώκει τους σατανιστές, να διαλύει το σκοτάδι που επέβαλλαν στον κόσμο μεταβάλλοντας τον άνθρωπο σε στυγνό αριθμό. Επαναφέρει την τάξη. Μεταμορφώνει τον κατατρεγμένο άνθρωπο από άμορφη μάζα που είχε καταντήσει στα χέρια των σατανιστών σε ισχυρό πρόσωπο.
Ιδού η γλυκειά φωνή του πάνω από το άρμα που οδηγεί προαναγγέλλει, επισημαίνει ο ίδιος γέροντας ασκητής τις ραγδαίες ελπιδοφόρες και χαρούμενες εξελίξεις που θα δώσουν τέλος στο πικρό ποτήρι της αποστασίας που προκάλεσε την θλίψη και την πνευματική πενία!
«Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. στέλνω μήνυμα στον πλανήτη γη. Οι θυσίες και το αίμα που χύθηκε ήταν μηδαμινό μπροστά στα ανήθικα τεχνάσματα των τεκτόνων. Τώρα συνέλθετε και βάλτε τάξη σ' όλα τα κράτη. Βγάλτε όλα τα κρυμμένα και βοηθήστε τους λαούς. Ο Πατήρ μου θέλει τώρα να βάλει το θεμέλιο λίθο στον πλανήτη γη και να επικρατήσει ο τριαδικός Θεός. Έρχεται το ποθούμενο για αλλαγή. Αλλάζουμε σελίδα τα ερπετά πεθαίνουν. Αμήν»
 
Σ. Ο.

Συντάκτης: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΥΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 
http://www.orthodoxia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου