Σελίδες

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΑΓΟΥΡΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΑΓΟΥΡΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Του Παναγιώτη Τελεβάντου
======================
Πληροφορούμαι - από απολύτως έμπιστα πρόσωπα που παρέστησαν στην συμπροσευχή που έγινε στη Θεσσαλονίκη στον παπικό ναό της “Ασπίλου Συλλήψεως” - τα καθέκαστα που αφορούν τη “δημοκρατική” συμπεριφορά των Αγουριδικών Καθηγητών της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που πήγαν για να συμπροσευχηθούν με τους αιρετικούς.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ
________

Διευκρινίζω ότι...
τα πρόσωπα που μου έδωσαν τις σχετικές πληροφορίες δεν είχαν ούτε έχουν καμιά σχέση με τους Παλαιοημερολογίτες κληρικούς που μπήκαν στον Παπικό ναό για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της συμπροσευχής.
Η μετάβασή τους στον παπικό ναό δεν έγινε ούτε για να συμπροσευχηθούν με τους παπικούς και τους αγουριδικούς Θεολόγους του πανεπιστημίου Θεσαλονίκης, αλλά ούτε και για να διακόψουν την συμπροσευχή με αποδοκιμασίες όπως έκαναν οι Παλαιοημερολογίτες κληρικοί.
Πήγαν απλά και μόνον για να δουν τι ακριβώς θα συνέβαινε.

ΤΑΥΡΟΙ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ
_________

Με πληροφόρησαν, λοιπόν, ότι οι Αγουριδικοί Καθηγητές του Θεολογικού Τμήματος της Θεολογικής Σχολής της Θεσσαλονίκης με "εντεταλμένα οργανα" όρμησαν σαν μαινόμενοι ταύροι και άρπαξαν τους Παλαιομερολογίτες κληρικούς από τα γένια και τους έδιωξαν από τον παπικό ναό.
Το πιο ανέντιμο!.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησαν φρόντισαν να απαλείψουν τις σκηνές βιαιότητας που επέδειξαν σε βάρος των Παλαιοημερολογιτών κληρικών με επικεφαλής τον “αγαπολόγο” Καθηγητή της Παλαιάς Διαθήκης κ. Μιλτιάδη Κωνσταντίνου.
Αυτοί είναι τελικά οι “δημοκρατικοί” Αγουριδικοί Καθηγητές.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ
__________

Μπορεί κάποιος να συμφωνεί ή να διαφωνεί με την ενέργεια των Παλαιοημερολογιτών, αλλά δεν μπορεί να εγκρίνει αυτή τη βίαιη συμπεριφορά.
Δεν αποτελεί φυσικά κεραυνό εν αιθρία η συμπεριφορά των Αγουριδικών Καθηγητών κατά την συμπροσευχή με τους Παπικούς.
Πάντοτε η ομάδα αυτή μιλά μεν πολύ για δημοκρατία, αλλά είναι γνωστή η φασιστική της νοοτροπία.

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ
__________

Δέστε λ.χ. τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι με το μάθημα των Θρησκευτικών.
Ενώ δεν εκπροσωπούν παρά ασήμαντη μειοψηφία του θεολογικού κόσμου και ενώ ο Ελληνικός λαός - στη συντριπτική του πλειοψηφία - θέλει το μάθημα των Θρησκευτικών κατηχητικό ορθόδοδο και όχι πολυπολιτισμικό και θρησκειολογικό, οι Αγουριδικοί Θεολόγοι με αιχμή του δόρατος τον κ. Γιαγκάζογλου και τον διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, επιβάλλουν ετσιθελικά και αντιδημοκρατικά τα καταχθόνια τους σχέδια.
Πάντοτε με αντιδημοκρατικές μεθόδους κινούνται έστω και αν πιπιλίζουν στα χείλη τους τη λέξη δημοκρατία από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το βράδυ μέχρι το πρωί.
 http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2012/02/blog-post_8543.html#comment-form

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου