Σελίδες

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η απάντηση του Άνθιμου για το αν έχει σχέσεις με τους Λαϊονς

Ας δούμε κατ αρχάς πως "πανηγυρίζουν" οι Λάϊονς για την φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος να μιλάει με φόντο λάβαρά τους:




Γράφουν χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τη φωτογραφία:...
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.Άνθιμος, ομιλών σε εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικών Θεμάτων του Θ.117Β΄ των LIONS Βορείου Ελλάδος - Κύπρου. Πίσω και δεξιά του διακρίνεται και ένα λαϊονικό λάβαρο. Αυτά για τους μικρόνοες και φανατικούς.



Για διαβάστε τώρα και την ΑΛΗΘΕΙΑ (για να δούμε ποιοι είναι οι μικρόνοες):

Μόλις εντοπίσαμε στο περιοδικό της Ι.Μητρόπολης Θεσσαλονίκης Ευλογία (τεύχος 39, σελ 28) την απάντηση σε δημοσιεύματα σε Ιστολόγια ότι ο Μητροπολίτης συσχετίζεται με τους Λαϊονς και ότι μίλησε σε εκδήλωσή τους.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση:
Βλέπουμε λοιπόν ότι
  • ο Μητροπολίτης Άνθιμος είχε κληθεί από πρωτοβουλία νέων σε αίθουσα ομιλιών του Δήμου Θεσσαλονίκης να μιλήσει για τη Μακεδονία και τις προπαγάνδες των Σκοπιανών.
  • Σε προηγηθείσα άλλη εκδήλωση συμμετείχαν οι Λάϊονς οι οποίοι αποχωρώντας άφησαν (πιθανώς σκόπιμα) το έμβλημά τους στην αίθουσα
  • Η αφίσα με το λιοντάρι που υπάρχει στο πίσω μέρος του μητροπολίτη δεν είναι έμβλημα των Λαϊονς αλλά έμβλημα των "Βουλγάρων εθνικιστών" και η αφίσα κάτω δεξιά με το παιδάκι είναι μία ακόμη αφίσα προπαγάνδας Σκοπιανών, με τη σημαία τους.

Το περιοδικό της Μητρόπολης μπορείτε να το δείτε εδώ.



Ας δούμε όμως ποιο είναι το σύμβολο πίσω από τον μητροπολίτη Άνθιμο που οι Λαϊονς ισχυρίζονται ότι είναι το δικό τους σύμβολο;;;
Τι είναι άραγε το BMPO που υπάρχει στο κάτω μέρος της αφίσας (μεγεθύναμε και κάναμε πιο έντονα τα χρώματα της αφίσας για να είναι ευδιάκριτη):



Κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο πληροφορούμαστε ότι:
το ΒΜPO είναι βουλγαρικό εθνικιστικό κόμμα
(η νεολαία του οποίου έβγαλε ημερολόγιο του 2011 με την "μεγάλη Βουλγαρία" όπως ήταν το 1941)
Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ για το ΒΜPO εδώ:
και εδώ:


Δείτε τώρα σε μεγέθυνση και τη δεύτερη αφίσα (με το παιδάκι και τη σημαία των Σκοπιανών):


Κύριοι των Λαϊονς και των Ρόταρυ και των Μασωνικών Τεκτονικών Στοών.
Στις 13/7/1974 ο σεβασμιότατος Άνθιμος εκλέχθηκε μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως.
Στις 26/4/2004 μετατέθηκε με απόφαση της Συνόδου στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
Ούτε ένα λοιπόν, ούτε δύο αλλά 37 ολόκληρα έτη λοιπόν υπηρετεί ως επίσκοπος.

Προφανώς ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ που τόσα χρόνια ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συμμετέχει στις εκδηλώσεις των Ρόταρυ και των Λαϊονς.

Και βρήκατε τη φωτογραφία αυτή (μέσα από 37 ολόκληρα έτη διαρκούς δημόσιας παρουσίας του και δράσης) για να αποδείξετε ότι συμπορεύεται μαζί σας.

Η επίσημη απάντηση της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης αφιερωμένη εξαιρετικά!

Έρευνα-Παρουσίαση του θέματος: Ιστολόγιο Αντιπαρακμή



Διαβάστε επίσης παλαιότερη ανάρτησή μας:

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ όλα σχεδόν τα στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ φωτογραφίες.Μήπως έτσι εξηγούνται όλα;;;



Διαβάστε επίσης πως επίπληξε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος την αντιπροσωπεία των Λάιονς που ζήτησαν την ευλογία του:

Χαιρετισμός της Α. Θ. Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου προς τους επισκεψαμένους αυτόν εκπροσώπους των Lions Ελλάδος και Κύπρου (15 Σεπτεμβρίου 1996):
...
Ακούομεν περί υμών, ως συλλόγου, ότι εμφορείσθε από θρησκευτικάς συγκρητιστικάς αρχάς, θεωρούντες και υμείς ως και άλλαι συγγενείς τη υμετέρα Ενώσεις και Ομάδες τον Ιησούν Χριστόν, ουχί Κύριον της δόξης, αλλά ίσον και ανάλογόν τι προς τους φημιζόμενους ως τάχα μεγάλους ηθικοθρησκευτικούς διδασκάλους των διαφόρων εθνών.
...
ευελπιστούμεν ότι υμείς, ως τέκνα της Αγίας Εκκλησίας των Ορθοδόξων, εν η εγεννήθητε, “ου μωμητά” (Δευτ. 32, 5), θα τείνητε ευήκοον το ους υμών εις την ταπεινήν και παρά ανθρώποις εξουθενημένην φωνήν της ημετέρας Μετριότητος, ελαχίστου Πατριάρχου της Μεγάλης ταύτης Εκκλησίας, και θα αποκαθάρητε υμάς τε αυτούς και τον οίκον της οργανώσεως υμών από των αποδιδομένων εις υμάς οθνείων ιδεών και αντιλήψεων, προτιμώντες εν παντί την κληρονομίαν των πατέρων ημών, την εις Χριστόν Ορθόδοξον πίστιν.


http://antiparakmi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου