Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Ο "ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ" ΣΦΥΡΟΚΑΠΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ και ΓΕΛΟΙΑ ΜΠΛΟΚΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΒΑΤΡΑΧΑΚΗ ΚΑΙ c.i.a.!

"ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ “ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ” ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ";


Ακόμα και οι πίθηκοι γελάνε με τις πρωτοφανείς και φασιστικές συμπεριφορές του κ. Πρόδρομου ιδιοκτήτη του μπλογκ «Ν. Σωτηρόπουλος»

    Δεν μας αρέσει να παριστάνουμε τις «κυρά – Κατίνες» του διαδικτύου και να ασχολούμαστε με τα άλλα Ορθόδοξα ιστολόγια, αλλά δεν είναι δυνατόν να σιωπήσουμε σε πρακτικές που ασκήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του ιστολογίου «Νικόλαος Σωτηρόπουλος» κ. Πρόδρομο.
     Πρακτικές οι οποίες:
1. Ντροπιάζουν τον Χριστό και την Ορθοδοξία και
2. Διασύρουν τον ίδιο τον κ. Σωτηρόπουλο
    Άξιον μνείας είναι – πριν αναφερθούμε στις ασυνήθιστες και καινοφανείς πρακτικές του κ. Πρόδρομου – πως το συγκεκριμένο ιστολόγιο δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον κ. Σωτηρόπουλο. Πουθενά μα πουθενά στο ιστολόγιο ακόμα και στο ιδρυτικό άρθρο του ιστολογίου δεν φαίνεται να έχει τύχει της εγκρίσεως του κ. Σωτηρόπουλου, απλώς ο κ. Πρόδρομος χρησιμοποιεί το όνομά του, βάζοντας ομιλίες του ή παραπέμποντας στα βιβλία του.
    Ας δούμε τώρα τα γεγονότα που οδήγησαν στις ασυνήθιστες και καινοφανείς πρακτικές του κ. Πρόδρομου καθώς επίσης, και κατά πόσο έχει δικαίωμα ο καθένας από εμάς ως Χριστιανός Ορθόδοξος, να χαρακτηρίζει ως Αιρετικό κάποιον - όχι να τον καταγγείλει επί Αιρέσει γιατί αυτό μπορεί να το κάνει - ο οποίος  την ίδια ώρα είναι μέλος της Εκκλησίας μας και κοινωνεί των Αχράντων Μυστηρίων. 
    Στις 3 Μαρτίου 2011 ο ιδιοκτήτης του μπλόγκσποτ stratiotis-tou-christou.blogspot.com κ. Παναής αναρτά ένα άρθρο με τίτλο «ΤΑ ΠΑΠΑ-ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ ΞΑΝΑΚΤΥΠΟΥΝ!!!»  και ανάμεσα στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει έχει και την φωτογραφία του κ. Σωτηρόπουλου...
    Στις 4 Μαρτίου 2011 ο ιδιοκτήτης του μπλόγκσποτ niksotiropoulos.blogspot.com κ. Πρόδρομος αναρτά ένα άρθρο με τίτλο «Απάντηση σε συκοφάντη» υποστηρίζοντας πως ο κ. Παναής με το άρθρο του συκοφαντούσε και το ιστολόγιό του και πιθανόν και τον κ. Σωτηρόπουλο. Στο άρθρο αυτό στο οποίο δεν φείδεται προσβλητικών εκφράσεων για τον κ. Παναή και το ιστολόγιο του όπως «κωμικό ιστολόγιο» κ.λ.π. αυτοδιοριζόμενος και «χωροφύλακας» του διαδικτύου τον εγκαλεί για ασέβεια στον Χριστό και την Παναγία επειδή έχει βάλει μια εικόνα τους που δεν … εγκρίνει ο κ. Πρόδρομος!    
     Στις 9 Μαρτίου 2011 ο κ. Παναής αναρτά ένα άρθρο με τίτλο «Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ" ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ" ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ!!!» στο οποίο υποστηρίζει πως σέβεται καθόλα τον κ. Σωτηρόπουλο. Μάλιστα για να δείξει πως το εννοεί αυτό που γράφει, τοποθετεί στα προτεινόμενα ιστολόγια του μπλογκ του και το ιστολόγιο του κ. Πρόδρομου.
     Την επόμενη μέρα 10 Μαρτίου 2011 μαθαίνοντας από κάποιο συνεργάτη μας τα όσα συνέβησαν «μπαίνουμε» εκ περιεργείας στο ιστολόγιο του κ. Πρόδρομου και διαβάζοντας τα εκεί σχόλια αποφασίζουμε να κάνουμε παρέμβαση μήπως και μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην λύση του προβλήματος. Η παρέμβασή μας έγινε και για ένα επιπλέον λόγο. Επειδή ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ του κ. Παναή και κατά κάποιο τρόπο νοιώθαμε κάπως υπεύθυνοι. Ας δημοσιεύσουμε όμως το σχόλιό μας και μετά το σχολιάζουμε:

Ανώνυμος είπε...
Προς κ. Πρόδρομο και λοιπούς σχολιαστές. Κατ' αρχάς να ευχηθώ καλορίζικο στο καινούργιο σας μπλογκ και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας. Επιθυμείτε όπως διάβασα να είσαστε κάτι ξεχωριστό στο διαδίκτυο προβάλλοντας μέσα από το πρόσωπο και το έργο του κ. Σωτηρόπουλου την Ορθοδοξία. Η επιθυμία σας αυτή θα γίνει πράξη μόνο μέσα από εγκυρότητα και σοβαρότητα που θα αποπνέει πάντα ο χώρος σας. Γιατί οι θεωρίες συνωμοσίας που διατυπώθηκαν από κάποιους κ.κ. σχολιαστές για το παρόν μπλογκ μόνο σε κάτι τέτοιο δεν κατευθύνουν αλλά σε ένα συγκεκριμένο κοινό που παντού βλέπει εχθρούς και συνωμοσίες. Αφ' ης στιγμής ο κ. Παναής έδωσε τις πρέπουσες εξηγήσεις για την παρεξήγηση που έγινε γύρω από το πρόσωπο του κ. Σωτηρόπουλου νομίζω πως έπρεπε να λήξει το θέμα. Άλλωστε κ. Πρόδρομε πως είναι δυνατόν να είναι εναντίον σας ο κ. Παναής όταν σας έχει στα προτεινόμενα ιστολόγια. Έπειτα το τι εικόνες βάζει ο καθένας στο ιστολόγιό του νομίζω πως είναι προσωπικό του θέμα.
Την παρέμβασή μου αυτή θα ήθελα να την εκλάβατε ως πυροσβεστική και μόνο και μην έχουσα κανένα απολύτως δόλιο σκοπό.
Καλό σας βράδυ

Μετά τιμής
Χρήστος - αντιαιρετικός
διαχειριστής του antiairetikos.blogspot.com
      Στο σχόλιό μας λοιπόν είναι φανερό πως προσπαθούμε να φέρουμε ειρήνη ανάμεσα στα δύο ιστολόγια, καθώς και να καταρρίψουμε τις θεωρίες συνωμοσίας που διατυπώθηκαν από διάφορους σχολιαστές του άρθρου του κ. Πρόδρομου, πως ο κ. Παναής δημιούργησε το ιστολόγιό του να κτυπήσει τον κ. Σωτηρόπουλο. Επίσης σημειώναμε και το αυτονόητο. Πως είναι δυνατόν ο κ. Παναής να είναι εναντίον του κ. Σωτηρόπουλου όταν και έχει δηλώσει το αντίθετο αλλά έχει και στα προτεινόμενα ιστολόγια του μπλογκ του και το ιστολόγιο του κ. Πρόδρομου;
     Δυστυχώς η παρέμβασή μας δεν έγινε αποδεκτή ούτε από τον κ. Πρόδρομο, ούτε από τους άλλους σχολιαστές που επέμεναν στις θεωρίες συνωμοσίας. Βλέποντας λοιπόν το μάταιο των προσπαθειών μας αποφασίζουμε να κάνουμε ένα τελευταίο σχόλιο για να καταρρίψουμε παντελώς τις θεωρίες συνωμοσίας και να δώσουμε το στίγμα μας, αφού είχαμε πλέον διαπιστώσει πως είχε πολύ παρελθόν η κόντρα μεταξύ των προσώπων και των δύο ιστολογίων.
     Και τότε ξεκινάν τα παρατράγουδα προς το πρόσωπό μας από τον κ. Πρόδρομο.        
     Ενώ έχουμε κάνει το σχόλιο από το πρωί, έχει ήδη φτάσει το απόγευμα και δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας – διότι τα σχόλια πρέπει να τα εγκρίνει πρώτα ο κ. Πρόδρομος για να δημοσιευθούν – παρόλο που στο ίδιο διάστημα ο κ. Πρόδρομος έχει δημοσιεύσει καινούργιο άρθρο. Τότε αναγκαζόμαστε να του κάνουμε καινούργιο σχόλιο και να τον ρωτήσουμε αν συμβαίνει κάτι, αν έχουμε γράψει κάτι άπρεπο, και να επισυνάψουμε και το πρωϊνό σχόλιο, ενημερώντας παράλληλα τον κ. Πρόδρομο πως θα του το στείλουμε και στο προσωπικό του ιμέηλ.
     Μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά ο κ. Πρόδρομος, προχωράει σε μια ανήκουστη και καινοφανή ενέργεια που ειλικρινά δεν έχουμε ξανασυναντήσει ποτέ. Αυτοδιορίζεται «κυβερνητικός εκπρόσωπος μας» και αντί να αναρτήσει το σχόλιό μας όπως θα ώφειλε, δημοσιεύει επ’ ονόματί του κάποια περίληψη του σχολίου μας!! Και δεν περιορίζεται μόνο εκεί. Δημοσιεύει διαστρεβλωμένο μέρος του σχολίου μας με σκοπό να παρουσιάσει όπως επιθυμεί αυτός τα πράγματα που να έχει ως αποτέλεσμα την συκοφάντηση και σπίλωση του προσώπου μας και την εν γένει δράση μας. Έχει και συνέχεια όμως. Ξυπνώντας για μια ακόμη φορά μέσα του ο οίστρος του «χωροφύλακα» του διαδικτύου μας εγκαλεί, γιατί στην στήλη με τα προτεινόμενα βιβλία που έχουμε στον «Αντιαιρετικό», έχουμε ανάμεσά τους και τα βιβλία των αιρετικών – κατά τον κ. Πρόδρομο – π. Φάρου και του κ. Γιανναρά. Μας «κολλάει» και την ταμπέλα του αιρετικού λοιπόν ο κ. Πρόδρομος!
     Ιδού και το σχόλιο του «κυβερνητικού μας εκπροσώπου» κ. Προδρόμου:

            Πρόδρομος είπε...
Ο κ.Χρήστος, διαχειριστής του διαχειριστής του ιστολόγιου antiairetikos έστειλε ένα σχόλιο με το οποίο λέει ότι παρεξηγήθηκαν οι καλές του προθέσεις. Μας λέει ότι ο ίδιος έφτιαξε του Παναή το ιστολόγιο επειδή δεν ήξερε ο ίδιος να το φτιάξει αλλά δεν συμμετέχει στην διαχείριση του αλλά τον βοηθάει να λύνει κάποια προβλήματα.
Όμως κανείς δεν αμφισβήτησε τις καλές του προθέσεις διότι κανένα σχόλιο τέτοιο δεν επιτρέψαμε να δημοσιευθεί. Μόνο ο "Γνώστης πολλών" διατύπωσε την υποψία ως ενδεχόμενο απλό και όχι ως βεβαιότητα. Ας μείνει ήσυχος ότι οι εξηγήσεις του έγιναν πιστευτές στο ιστολόγιο μας.
Λυπούμαστε όμως που λέει στο σχόλιο του ο κ.Χρήστος ότι δεν είναι με τους Αντιοικουμενιστές ούτε με τον Σωτηρόπουλο ούτε με τον Ζήση όπως τον αποκαλεί αλλά με τον Χριστό και την Αλήθεια όπως λέει. Πώς γίνεται να είσαι με τον Χριστό και την Αλήθεια και να μην είσαι με τους ανθρώπους τους;
Λυπούμαστε διότι είδαμε ότι στο ιστολόγιο του προτείνει και βιβλία αιρετικών όπως ο π.Φάρος και ο Γιανναράς. Λυπούμαστε πολύ διότι διαφορετικά τον είχαμε εκτιμήσει και διαφορετικά διαπιστώνουμε ότι είναι.
   Καιρός όμως είναι να δούμε και το πραγματικό σχόλιο που κάναμε εμείς ώστε να φανεί η απάτη και η διαστρέβλωση που επέδειξε ο κ. Πρόδρομος:


Ο/Η ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...
Αγαπητέ κ. Πρόδρομε από το πρωί σας έχω κάνει σχόλιο και δεν βλέπω να το έχετε αναρτήσει.    
Συμβαίνει κάτι ή έγραψα κάτι επιλήψιμο, ώστε να μην δει το φως της δημοσιότητας;
Εις περίπτωση που για κάποιο λόγο εχάθη το ξανααρτώ και ελπίζω αυτή τη φορά θα δει το φως της δημοσιότητας. Θα σας στείλω και στο προσωπικό σας ιμέηλ. Αν στο μεταξύ το αναρτήσατε θεωρείστε το παρόν ως άκυρον. Έγραψα λοιπόν:
«Αγαπητέ κ. Πρόδρομε και αγαπητοί κ.κ. συνομιλητές. Διαπίστωσα πως οι καλές προθέσεις μου παρεξηγήθηκαν για αυτό οφείλω κάποιες διευκρινίσεις. Όταν μιλούσα για συνωμοσιολογίες ήξερα τι έλεγα και δεν το έλεγα τυχαία. Και αναφερόμουν στον κύριο που υπογράφει ως «γνώστης πολλών» και επιμένει κιόλας πως γνωρίζει πολλά. Ένα του λέω μόνο και ας με παρεξηγήσει. Δεν ξέρει τι του γίνεται! Διότι ισχυρίζεται πως ο Παναής δημιούργησε το ιστολόγιο για να χτυπήσει τον κ. Σωτηρόπουλο!!! κάτι που είναι εντελώς αναληθές για τον απλούστατο λόγο επειδή ΕΓΩ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ και το έδωσα στον Παναή να το διαχειρίζεται.
Το Παναή τον γνώρισα πριν ένα μήνα ακριβώς όταν μπήκε και έκανε σχόλιο στο http://antiairetikos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html στις 9 Φεβρουαρίου 2011 12:10 π.μ. Όταν λοιπόν μου εξεδήλωσε την επιθυμία του να έχει ένα ιστολόγιο αμέσως την πραγματοποίησα διότι δεν παίρνει πάνω από 5 λεπτά να φτιάξεις ένα ιστολόγιο. Βέβαια το τι αναρτά ο Παναής είναι αυτός υπεύθυνος, τον βοηθάω βέβαια κάποιες φορές να λύνει κάποια προβλήματα του ιστολογίου του, επειδή δεν έχει και ιδιαίτερες γνώσεις στους Η/Υ κάτι που νομίζω πως έχει γράψει και στο άρθρο του. Ενδεικτικό τούτου είναι πως το άρθρο του έβριθε ορθογραφικών λαθών, όταν είναι γνωστό τοις πάσι πως πατώντας το F7 στο πληκτρολόγιο σου διορθώνεις τα λάθη. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και το τι εννοούσα με τις συνωμοσιολογίες.
Επιτρέψτε μου τώρα να ασχοληθώ με τους αιρετικούς και την ενημέρωση των πιστών για την Ορθοδοξία χωρίς ακρότητες και φανατισμούς μέσω του «Αντιαιρετικού» και εσείς ασχοληθείτε με τα δικά σας γιατί από ότι μπόρεσα να καταλάβω υπάρχει μια προϋπάρχουσα κόντρα και πολύ παρελθόν.
Πάντως για να σας δώσω το στίγμα μου ούτε με τον Τελεβάντο είμαι, ούτε με τον Σωτηρόπουλο, ούτε με τους Οικουμενιστές, ούτε με τους αντι - Οικουμενιστές, ούτε με τους «Ελληναράδες», ούτε με τους «σπεκουλαδόρους» της Ορθοδοξίας, ούτε με τον Πατριάρχη, ούτε με τον Ζήση, ούτε … ούτε … ούτε … αλλά με τον ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Σας ευχαριστώ και καλή σας ημέρα
       Χρήστος – αντιαιρετικός»

     Συγκρίνοντας λοιπόν τα δύο σχόλια φαίνεται ξεκάθαρα η απάτη και η διαστρέβλωση του κ. Προδρόμου.
      Σχόλιο κ. Προδρόμου:   
«Λυπούμαστε όμως που λέει στο σχόλιο του ο κ.Χρήστος ότι δεν είναι με τους Αντιοικουμενιστές ούτε με τον Σωτηρόπουλο ούτε με τον Ζήση όπως τον αποκαλεί αλλά με τον Χριστό και την Αλήθεια όπως λέει.»
     
       Σχόλιο Χρήστου Αντιαιρετικού:
«Πάντως για να σας δώσω το στίγμα μου ούτε με τον Τελεβάντο είμαι, ούτε με τον Σωτηρόπουλο, ούτε με τους Οικουμενιστές, ούτε με τους αντι - Οικουμενιστές, ούτε με τους «Ελληναράδες», ούτε με τους «σπεκουλαδόρους» της Ορθοδοξίας, ούτε με τον Πατριάρχη, ούτε με τον Ζήση, ούτε … ούτε … ούτε … αλλά με τον ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.»
    Στο σχόλιό μας λοιπόν δίνουμε το στίγμα μας πως δεν ανήκουμε σε καμιά ομάδα προσώπων ούτε υπηρετούμε κανένα παρά μόνο τον Χριστό, την Εκκλησία και την Αλήθεια. Στα 29 χρόνια που διδάσκουμε ως καθηγητής των Θρησκευτικών θεωρούμε αυτονόητο, ότι δεν  χρειάζεται να δηλώσουμε ότι είμαστε υπέρ του ενός ή του άλλου για να πιστοποιήσουμε πως ανήκουμε στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Πουθενά δεν είδαμε, από καμιά Σύνοδο της Εκκλησίας να έχει δοθεί η άδεια στον κ. Πρόδρομο να ξεχωρίζει τους πιστούς σε Ορθοδόξους και Αιρετικούς. Από που την έλαβε την εξουσία ή την αυθεντία ο κ. Πρόδρομος να κατατάσσει τους πιστούς σε Αιρετικούς και σε Ορθοδόξους με γνώμονα το αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τα βιβλία του κ. Γιανναρά και του πατέρα Φιλόθεου Φάρου; Έδωσε ποτέ η Εκκλησία μας το δικαίωμα σε κάποιον να βάζει ταμπέλες στους πιστούς και να τους αξιολογεί αναλογικά με το τι διαβάζουν;
     Εκτός των άλλων πιάνεται και αθεολόγητος ο κ. Πρόδρομος. Λίγο Αγία Γραφή να είχε διαβάσει θα γνώριζε πως ο Χριστιανός δεν πρέπει να είναι με κανένα παρά με τον Χριστό, την Εκκλησία και τους Αγίους: « Διότι όταν ο ένας λέει “Εγώ είμαι του Παύλου” και ο άλλος “Εγώ είμαι του Απολλώ” δεν είστε σαρκικοί άνθρωποι; Τι είναι επιτέλους ο Παύλος; Τι είναι ο Απολλώς, παρά υπηρέται δια των οποίων επιστέψατε και όπως ο Κύριος έδωσε στον καθένα; Εγώ φύτεψα, ο Απολλώς πότισε, ο Θεός όμως έδινε την αύξηση. Ώστε ούτε εκείνος που φυτεύει είναι τίποτε ούτε εκείνος που ποτίζει, αλλά ο Θεός που δίνει την αύξηση» 1 Κορινθίους 3:4 – 8.
     Όσα για τα άλλα φαιδρά που υποστηρίζει περί αίρεσής μας, έχουμε να του πούμε – χάριν αστεϊσμού – πως δεν είμαστε μόνον αιρετικοί, αλλά και αφορισμένοι αφού προτείνουμε και το βιβλίο του κ. Σωτηρόπουλου που ως γνωστόν έχει αφορισθεί. Αλλά τότε και ο κ. Πρόδρομος πρέπει να είναι αφορισμένος, αφού ασχολείται με τον κ. Σωτηρόπουλο. «Πέρα από τη πλάκα» τώρα, η αίρεση του πατέρα Φάρου και του κ. Γιανναρά βρίσκεται στο μυαλό του κ. Προδρόμου και μόνο. Διότι και ο πατέρας Φάρος δεν έχει αποσχηματισθεί από ιερέας και λειτουργεί κανονικά και ούτε γνωρίζουμε καμία Σύνοδο να έχει χαρακτηρίσει ως αιρετικό τον κ. Γιανναρά.
     Νομίζουμε ότι θα πρέπει άμεσα να τον δει κάποιος Πνευματικός τον κ. Πρόδρομο ή ο τοπικός Επίσκοπος του για τους εξής λόγους :
a) να εισηγηθεί στην Ιερά Σύνοδο ότι ο κ. Πρόδρομος έφθασε σε τέτοια ύψη αρετής και Ορθοδόξου Μαρτυρίας ώστε μπορεί να ΚΡΙΝΕΙ εξ’ αποστάσεως (Ίντερνετ) και χωρίς να γνωρίσει από κοντά κάποιον, αν είναι ή όχι Ορθόδοξος.
b) να του εξηγήσει πως δεν μπορεί ο κάθε ΑΝΩΝΥΜΟΣ να κρίνει οποιονδήποτε ως Αιρετικό με γνώμονα τον αυτοπροσδιοριζόμενο εαυτό του ως Ορθόδοξο (;;;)  
c) Δεν τιμάται ο κ. Σωτηροπουλος με αυτόν τον τρόπο. Δεν τιμάται από έναν ανώνυμο που έχει δημιουργήσει ένα Ιστολόγιο στο όνομα του, γράφοντας όμως ότι του κατεβαίνει, κρίνοντας τους πάντες, προσβάλλοντας μέσα από αυτό επωνύμους, ενώ ο ίδιος παραμένει ανώνυμος χωρίς κανένας μας να ξέρει τι τέλος πάντων επαγγέλλεται.
    Δυστυχώς ο κ. Πρόδρομος δεν σταμάτησε την κατηφόρα που έχει πάρει. Διότι μετά την ανακοίνωση που βάλαμε στον «Αντιαιρετικό» για να ενημερώσουμε τους αναγνώστες για τις ασυνήθιστες πρακτικές του, δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Απάντηση σε ξεδιάντροπες συκοφαντίες ενός “αντιαιρετικού” ιστολογίου»  όπου καταφεύγει σε καινούργια ψεύδη και συκοφαντίες, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την ολοκληρωτική και φασιστική σκέψη που τον διακρίνει. Γράφει λοιπόν το εξής απίστευτο, εξηγώντας για ποιο λόγο δεν δημοσίευσε το σχόλιό μας «Ένας που διαχειρίζεται ένα “αντιαιρετικό” ιστολόγιο επειδή δεν δημοσιεύσαμε ένα μέρος ενός σχολίου του, που ήταν πτωχοαλαζονικό και προσβλητικό για κάποιον πολύ καλό σχολιαστή μας που μας βοήθησε πολύ και μας έδωσε στοιχεία πολλά για το θέμα του αρχικού συκοφάντη μας…».
     Ναι καλά διαβάσατε αγαπητοί αναγνώστες. Ισχυρίζεται πως δεν δημοσίευσε το σχόλιό μας, επειδή πρόσβαλε κάποιον σχολιαστή ο οποίος είχε κάνει καλό σχόλιο γι’ αυτόν!!!! Παραδέχεται δηλαδή και ο ίδιος πως δημοσιεύει όσα σχόλια τον συμφέρουν!!! Τα άλλα τα τρώει το «μαύρο σκοτάδι» ή τα διαστρεβλώνει. Άλλωστε την ίδια αντιμετώπιση και πολύ χειρότερη ακόμη είχε και ο κ. Παναής. Άλλα σχόλιά του τα διέγραψε ο κ. Πρόδρομος και άλλα δημοσίευσε μέρος τους!!!  στο  http://niksotiropoulos.blogspot.com/2011/03/blog-post_04.html#comments

 

Ορίστε και η απόδειξη:

Παναής είπε...
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
     Και αναρωτιόμαστε. Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό το άτομο με την Ορθοδοξία και τον Χριστό. Που είναι ο σεβασμός στο πρόσωπο και την ελευθερία του άλλου για την οποία πέθανε ο Χριστός; Δεν μπορεί να είναι Ορθόδοξο αυτό το άτομο. Η συμπεριφορά του θυμίζει Ταλιμπάν και όχι Ορθόδοξο.
    Και το κερασάκι στην τούρτα. Απειλεί στο παραπάνω άρθρο πως θα προβεί σε αποκαλύψεις για το όνομά μας! «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» που λέει και ο λαός. Ο ανώνυμος Πρόδρομος θα αποκαλύψει το … αποκαλυμμένο όνομά μας!!! Γι’ αυτό και εμείς σε ιμέηλ που του στείλαμε κάνουμε λογοπαίχνιο με το ονοματεπώνυμό μας και του γράψαμε πως πράγματι δεν μας λένε Χρήστο Παλάντζα αλλά Κίτσο Ζυγαριά!
     Βέβαια με τα άλλα φαιδρά που γράφει, πως το σχόλιό μας ήταν προσβλητικό και πτωχοαλαζονικό, δεν νομίζουμε πως αξίζει να ασχοληθούμε, επειδή ο κ. Πρόδρομος απλώς επιβαρύνει την θέση του, γιατί αποδεικνύει πως η κατηφόρα του στο ψέμα και στην απάτη δεν έχει τέλος. Διότι πολύ απλά στο «κουτσουρεμένο σχόλιο μας» που παρουσίασε ως «κυβερνητικός μας εκπρόσωπος» πουθενά δεν ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Άλλωστε μπορεί να διαπιστώσει κάποιος αν το σχόλιό μας είναι προσβλητικό ή όχι.
     Στο μεταξύ, μας απειλεί και με αποκαλύψεις τις οποίες όσο τις είδατε εσείς, άλλο τόσο τις είδαμε και εμείς.
     Τελειώνοντας θέλουμε να πούμε πως με τον κ. Πρόδρομο δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά, ότι και να γράψει ότι και να πει. Ελπίζουμε να του δώσει φώτιση ο Θεός να συνέρθει και να σέβεται τον άλλο και πάνω από όλα την ελευθερία του προσώπου και του λόγου κάτι το οποίο έχουμε πετύχει στον «Αντιαιρετικό» και για αυτό το λόγο νοιώθουμε υπερήφανοι.   

http://antiairetikos.blogspot.com/        ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Επειδή ο κ. Πρόδρομος έχει απειλήσει πως θα δώσει στην δημοσιότητα κάποια προσωπικά ιμέηλ που του στείλαμε, και επειδή γνωρίζουμε την πρακτική του, δημοσιεύουμε αυτά τα ιμέηλ, τα οποία μπορεί να βρει ο αναγνώστης εδώ http://thriskeftikes-apopeires.blogspot.com/2011/03/e-mail.html σ’ ένα πειραματικό μπλογκ που έχουμε και αν επιθυμεί να τα διαβάσει.  

3 σχόλια:

 1. Με τον κ. Σωτηρόπουλο δεν έχει σχέση το ιστολόγιο. Εχει όμως με τον π. Μελέτιο Βαδραχάνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εσύ ξέρεις ανώνυμε καλύτερα!Και μιά και το έφερε το σχόλιο σου και ο πατέρας Μελέτιος τί μέρος του λόγου είναι;Θα θέλαμε κάποιες πληροφορίες αν έχεις σε παρακαλώ!Ακούσαμε τα καλύτερα πάντως,κάνει πατερικότατες ομιλίες και διατηρεί κάποια απο τα "πατερικότατα"μπλοκς!Αλλά είναι και "μελιστάλακτος"όταν γράφει ανώνυμα...Φυσικά ο Θεός γνωρίζει καλύτερα!Μα καλά ο παπα-Βατραχάκης με τον παπα-Βαδραχάνη τί σχέση έχουνε φίλε ανώνυμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΠΑΠΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΥΔΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΩΜΟΛΟΧΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ.

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΥΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΟΠΡΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή