Σελίδες

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΟ ΚΛΗΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ!!!





Ο Κουφός  ΠΑΠΑ-Βάτραχος & οι άλλοι ΠΑΠΑ-ΒΑΤΡΑΧΟΙ!!!

Κάποτε έγινε ένας αγώνας μεταξύ των ΠΑΠΑ-βατράχων.


Στόχος να ανέβουν στην ψηλότερη κορυφή ενός πύργου(όχι της Βαβέλ αλλά του πύργου των αξιωμάτων). Πολλοί άνθρωποι μαζεύτηκαν να...
τους υποστηρίξουν(τρομάρα τους). Ο αγώνας άρχισε. Στην πραγματικότητα, ο κόσμος δεν πίστευε ότι ήταν εφικτό να ανέβουν οι παπα- βάτραχοι στην κορυφή του πύργου και το μόνο που άκουγες ήταν:

«Τι κόπος! Ποτέ δεν θα τα καταφέρουν…».(Μακάρι,ότι επιτρέψει ο Θεός φυσικά)

Οι παπα-βάτραχοι(οικουμενιστές,άλλοι αυτοί) άρχισαν να αμφιβάλλουν για τους εαυτούς τους. Ο κόσμος(οι παραδοσιακοί πιστοί) συνέχιζε.. «Τι κόπος! Ποτέ δεν θα τα...
καταφέρουν…».

Και οι παπα-βάτραχοι(οικουμενιστες και βωμολόχοι και ολίγον τινά συκοφάντες), ο ένας μετά τον άλλο, παραδέχονταν την ήττα τους, εκτός από έναν(τον γνωστό πλέον σε όλους μας βωμολόχο παπα-Βατραχάκη), που συνέχισε να σκαρφαλώνει.(κρίμας τον,εν να πέσει που τζιπάνω τζι ψυλά τζαι θα φάει τα μούτρα του ο καϋμένος,ελπίζουμε στον Θεό εμείς)!

Στο τέλος, μόνο αυτός(ο απο πάνω ξέρετε ο διάσημος πλέον), και μετά από τρομερή προσπάθεια, κατόρθωσε να φθάσει στην κορυφή.

Ένας από τους χαμένους (παπαβατράχους υπάρχουν μπόλικοι δυστηχώς), πλησίασε να τον ρωτήσει πώς τα κατάφερε να ανέβει στην κορυφή. Τότε συνειδητοποίησε ότι…ο παπα-Βατραχάκης μας…ήταν κουφός!!!(Μακάρι να ανοίξουν τα αυτιά του και να κρεμάση το πετραχιλάκι του)

Ποτέ μην ακούτε ανθρώπους (παπα-Βατραχάκηδες) που έχουν την κακή συνήθεια να είναι αρνητικοί,συκοφάντες αγίων,βωμολόχοι, γιατί σας κλέβουν τις μεγαλύτερες λαχτάρες και πόθους της καρδιάς σας.

Το δίδαγμα είναι : ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΚΟΥΦΟΣ Άνθρωπος στα κοάσματα του κάθε παπα-ΒΑΤΡΑΧΟΥ!!! http://ksipnistere.blogspot.com/
george.       ΠΑΝΑΗΣ:    Τυχόν προσθέσεις λέξεων στο άρθρο είναι αποκλειστικές του Παναή και μόνο!Σε περίπτωση που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πολύ πιθανόν να είναι όλα εν τελώς συμπτωματικά, μπορεί και όχι,σκοπός του εν λόγου κλεψιμιού άρθρου μου είναι η  καυστική σάτυρα και μόνο και όχι να πληγώσω κάποια πρόσωπα!Αλλά φυσικά τα βέλη πάνε κατευθίαν στους Οικουμενιστές και αιρετίζοντες ,βωμολόχους και συκοφάντες κληρικούς και λαϊκούς...τώρα εάν καμιά λεξούλα ταιριάζει με κανένα επίθετο,δεν φταίμε εμείς αλλά οι λέξεις...Όποιος έχει μύγα μυγιάζετε λέμε και στα χωριά μου!Ελπίζω να μην αρχίσουν τα γνωστά Ιστολόγια να συντάσουν πολεμικές κατα του προσώπου μου γιατί θα τις γράψω και πάλι στα παλαιότερα των υποδυμάτων μου!Έχω τόσα πολλά φιλικά ιστολόγια που δεν ξέρω που να το αφιερώσω!Λοιπόν θα το αφιερώσω στα αξιόλογα μου Ιστολόγια ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και PANAYIOTIS TELEVANTOS.  ΥΓ.   ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ-ΒΡΕ ΚΕ ΚΕΞ ΒΡΕ ΚΕΚΕΞ.....προσοχή απο τα έλη της Πτολεμαϊδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου