Σελίδες

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011













ΝΕΑ ΣΚΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============


Επρεπε να το ζήσουμε και αυτό!

Το κατοχικό καθεστώς συνέλαβε κληρικούς και ευρωβουλευτές στα κατεχόμενα.

Και όμως! Ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι δυνατή η συνύπαρξη... με τους μουσουλμάνους και δη τον “ευγενή” Τουρκικό λαό!!!

Η Τουρκία, που ζητά συνέχιση και επίσπευση των ενταξιακών συνομιλιών της με την Ευρωπαική Ενωση, συλλαμβάνει Ευρωβουλευτές επειδή πήγαν ως επιτροπή για να διαπιστώσουν το εύρος της καταστροφής της θρησκευτικής μας κληρονομιάς.

Και η Ευρωπαική Ενωση; Εκδίδει ψηφίσματα και ανακοινώσεις - δηλαδή ρίχνει άσφαιρα πυρά - χωρίς να παγώνει οριστικά τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις.

Και η Ελλάδα και η Κύπρος; Ούτε που διανοούνται να κάνουν το αυτονόητο: Να βάλουν από κοινού βέτο στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας.

Ο Νταβούτογλου ανενόχλητος περιοδεύει, ως ανθύπατος, την Ελληνική Επικράτεια και απειλεί θεούς και δαίμονες ενώ μιλά και συμπεριφέρεται λες και η Θράκη ανήκει στην Τουρκία, ενώ στην Κύπρο το Νεοκυπριακό καθεστώς Χριστόφια μιλά για Ελληνόφωνους φοινικίζοντες.

Παραθέτουμε στη συνέχεια:   http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2011/03/blog-post_12.html   το ρεπορτάζ που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου