Σελίδες

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ "ΦΩΤΑΔΙΣΤΗΣ" κ.ΑΧΜΑΝΤ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ!!!





Επιφυλάσσομαι με άρθρο-ερωτήματα προς τον κ. Αχμάντ μιά και δεν απάντησε στα προηγούμενα άρθρα μου! Και σαν ακαδημαϊκός ευγενής  ώφειλε να μας απαντήσει και στα προηγούμενα αφιερωμένα άρθρα που αναρτήσαμε προς τιμήν του, και να μην "σφυρίζει κλέφτικα" ή να "παίζει   πελλό" κατά την Κυπριακή διάλεκτο! Αλλά φαίνεται τα ισλαμικά υποδήματα του βρίθουν απο ονόματα! Συγγνώμη κ. Αχμάντ που βρισκόμαστε σε άγνοια για τις ιδιαιτερότητες - αιρέσεις του Ισλάμ! Εμείς ούτε θρησκειολόγοι είμαστε, ούτε ακαδημαϊκοί, ούτε καν συγραφείς! Ενώ εσείς είσαστε σπουδαίοι και τρανοί με ένα σωρό περγαμηνές φαντάζομαι! Το λέω αυτό... φυσικά, ΟΧΙ,γιατί έχω την νόσο του ραγιαδισμού, όπως ορισμένοι συμπατριώτες μου, αλλά γιατί είμαι ένας απλός ερευνητής-βιοπαλαιστής που δεν έχει  και τόσο χρόνο να ασχοληθεί και με τις αιρέσεις του Ισλάμ!Και δεν χρειάζεται να φοιτήσω και σε σπουδαστήρια για να μάθω τί εστί Θεομίσητο Ισλάμ! Είμαι Έλλην της Κύπρου και  όσα χρόνια ζω έκανα "διδακτορικό" με τους Ισλαμιστές! Παρακαλώ κ. Άχμαντ να κατεβείτε απο τον "ουράνιο γνόφο" της Σούφικης "έκστασης" που βρίσκεστε με τον Αλλάχ και σαν "φωταδιστής" ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ  ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ κ. Ισλαμιστές ότι θα ΑΣΚΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ μέχρι τελευταίας μας πνοής! Αλλοίμονο να σας φιλοξενούμε στην χώρα μας και να μας προκαλείτε με τις θεομίσητες κακοδοξίες σας και εμείς να σας λέμε και ευχαριστώ! Εδώ δεν κάνουμε πολιτική κ. Αχμάντ λέμε τα "σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη". Μάλλον με μπερδέψατε με τον Ακελιστή άθεο πρόεδρό μας κ. Χριστόφια που φλερτάρει με τον Ισλαμισμό και τον Παπισμό αλλά είναι παντρεμένος με τον Κομμουνισμό! Αγαπητοί αναγνώστες για να καταλάβετε καλά το περιστατικό να δείτε τις προηγούμενες αναρτήσης περι του κ. Αχμάντ, εκεί θα δείτε και τις φωτογραφίες που τον ενόχλησαν !!! Θα επανέλθουμε όμως. (Παναής)


Χριστιανός ασκεί κριτική στο Ισλάμ με «κάλπικα» e mails


Άχμαντ Ελντίν

Άλλος ένας Χριστιανός που δεν έχει ιδέα περί Ισλάμ, παρόλαυτα το μίσος και η εθνικιστική φανατίλα του επιτρέπουν να έχει άποψη για κάτι που δεν ξέρει.
Η ιστορία ξεκινά με ένα e mail που μου έστειλε ένας Χριστιανός λέγοντας μου τα εξής
«Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί
– Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του.
Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.
– Είναι αυτή θρησκεία ειρήνης και αγάπης;»
Κάτω από αυτό το μήνυμα είχε και τις ανάλογες φωτογραφίες με ένα αγοράκι...
Όλοι γνωρίζουμε βεβαίως ότι αυτό το μήνυμα είναι από τα λεγόμενα «chain e-mail» ή «hoax» ή καλύτερα «Urban legend». Ο στενόμυαλος και άσχετος blogger δεν γνωρίζει την φύση τέτοιων e mail και καταπίνει αμάσητα ότι του στέλνουν η διαβάζει σε κάθε mail. Στέλνω λοιπόν το εξής σε αυτό που είχα λάβει:
«Είναι πραγματικά θλιβερό να έχουμε ακόμα άτομα τα οποία να πιστεύουν αυτού του είδος «βιασμού» της αλήθειας και της πραγματικότητας μόνο και μόνο να πεταχτεί λάσπη στη πίστη του Ισλάμ. Είναι πλέον πασίγνωστο ότι αυτή η ψευτο είδηση, μαζί με κάποιες άλλες, έχουν ξεμπροστιαστεί ως απάτη. Τίποτα παραπάνω τίποτα περισσότερο.
Διαβάζουμε για αυτήν την είδηση(μαζί με άλλες)από ενημερωτικό blog:
«Το 8χρονο παιδί στο Ιράν που του έκοψαν τα χέρια, επειδή έκλεψε ψωμί
Επειδή μας κούρασαν τα αμέτρητα e-mails με τη σχετική σειρά φωτογραφιών:
Από το 2004, κυκλοφορεί αυτή η …ριά στο διαδίκτυο, σε e-mails, στο facebook κ.λ.π. Πρόκειται φυσικά για chain e-mail ή hoax ή καλύτερα Urban legend. Οι φωτογραφίες είναι από το Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων (φαίνεται η στάμπα κάτω αριστερά) το οποίο έκανε “ρεπορτάζ δρόμου”, σε μια περίεργη συνήθεια, που στο Ιράν λέγεται Maareke giry και στο δυτικό κόσμο “street magic” ! Tο πρακτορείο και ο φωτογράφος του Siamak Yari, έδωσε άπειρες φορές εξηγήσεις για το θέμα αυτό, από το 2004.
Πρόκειται για “σόου μαγείας”, γι’ αυτό και δεν υπάρχουν αστυνομικές, θρησκευτικές κ.λ.π. αρχές στις φωτογραφίες (που θα υπήρχαν, αν επρόκειτο για εκτέλεση ποινής).
Στην πρώτη φωτογραφία, εικονίζεται ο πατέρας (μάλλον) του πιτσιρικά, που αναγγέλλει δια μικροφώνου το show στους θεατές.
Άλλωστε (και αυτός ήταν ο λόγος, που μόλις είδαμε, πριν από πολύ καιρό τις φωτογραφίες, καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται) η Σαρία, ο Ισλαμικός Νόμος (άρθρο 49, παρ.1 του Ιρανικού Ποινικού Κώδικα), ορίζει ότι παιδιά μέχρι 15 ετών δεν τιμωρούνται, παρά μόνο εάν τα κλοπιμαία αντιστοιχούν σε αξία 4.374 γραμμαρίων χρυσού. Εάν η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά αυτό το ποσό, επιβάλλεται το κόψιμο του δεξιού χεριού. Στις φωτογραφίες “κόβεται” το αριστερό χέρι! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΑΝ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ “ΚΟΨΕΙ ΧΕΡΙ”, ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ…..» (πηγή: http://blog.kraksimo.gr/?p=34430)
Θέλετε να μάθετε για το Ισλάμ; Αντικειμενικά; Τότε αυτό γίνεται μόνο μέσα από τις πηγές του και την μελέτη του. Σας προσκαλώ στο www.islamforgreeks.org να ενημερωθείτε σωστά για το Ισλάμ από τις πηγές του.
Ευχαριστώ
Μου στέλνει ο συγκεκριμένος blogger σαν απάντηση στο παραπάνω:
«O κύριος Αχμέτ όπως βλέπετε ,μας απάντησε ενοχλημένος γιατί αναρτήσαμε τη βίααιη συμπεριφορά ενός παιδιού…και μας απαντά με έμμεσα υπονοούμενα ότι αν ήταν να τιμωρήσουν το παιδάκι για κλεψιά ,έχουν και σπαθιά λέει….(τρομάρα του)!Δεν περιμέναμε πολιτισμένη θέση για το θέμα απο τον εν λόγο Ισλαμιστή,την ταχτική του Θεομίσητου και σατανοκίνητου Ισλαμισμού την γνωρίζουμε πάντες οι Χριστιανοί απο πρώτο χέρι και τους απαντάμε,αντρίκια και Χριστιανικά,τα σπαθιά τους και το Ισλάμ τους και τον …. τον ψευδοπροφήτη τους, Μουάμεθ ο ….., να τα βάλουν όλα αυτά εκεί που ξέρουν….εκεί που κάνουν τις ακαθαρσίες τους ομαδικά ξέρουν οι Ισλαμιστές!!!Απάντηση με αγάπη απο τον Παναή!!!Kαι μιά ερώτηση προς τον κ.Αχμέτ να μας πεί που λέει στο κοράνι αν επιτρέπονται τα “σόου μαγείας” ή οι “παιδεραστίες”χρησιμοποιόντας παιδιά!Όσο για τις ….. των Ισλαμιστών,ακολουθούν τον βίο του Μωάμεθ το ξέρουν και οι κότες αλλά να “βαφτίζεις”σόου ενώ το παιδάκι υποφέρει…ευχαριστούμε πολύ αλλά δεν θα πάρουμε τις “λαλακίες” που μας σερβίρεται!!!»
Ο φουκαρας ο blogger όπως καταλάβατε, καν δεν συνειδητοποίησε ότι του παρέθεσα λεγόμενα άλλων και όχι τα δικά μου σχετικά με αυτό το mail απάτης που κυκλοφορεί για το δήθεν παιδάκι που θα του κόψουν το χέρι. Του απάντησα λέγοντας:
«Καμία βίαιη συμπεριφορά δεν αναρτήσατε. Απάτες που σας σερβίρουν τρώτε και τα αναμασάτε και τα αναδημοσιεύετε. Και αυτό γιατί σας λείπει η ακαδημαϊκή κριτική. Απλά πράγματα. Όσο για τα υπόλοιπα ισλαμοφοβικά με προσβολές του τύπου «σατανοκινητου» «παιδεραστίες» «σοου μαγείας» «σκυλομουρι Προφήτη» δεν πρόκειται να ασχοληθώ ούτε να πέσω στο επίπεδο του παναγιωτάκη εκτός και αν επιχειρηματολογήσει σοβαρά (κάτι που σαφώς και δεν γνωρίζει να κάνει όπως βλέπω απο το επίπεδο συγγραφής του)
Ο παναγιωτακης δεν αντιλήφθηκε ο φουκαράς ότι πρόκειται για απάτη το μαιλ αυτό και ότι πρόκειται για φακίρηδες και όχι επιβολή τιμωρίας. Τι να πω, περαστικά φίλε μου.
Πάμε όμως να δούμε τι λέει ο Χριστός κατά την Κ.Δ παναγιωτακη για τα παιδιά και την επιβολή τιμωρίας. (που το Ισλάμ ποτέ δεν διδάσκει κανένα είδους τιμωρίας σε παιδιά)
ο Θάνατος στο παιδί που καταταράζεται και δεν τιμά τους γονείς του κατά τον Χριστό:
Επειδή, ο Θεός έχει προστάξει, λέγοντας: «Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα·» και «εκείνος που κακολογεί τον πατέρα ή τη μητέρα, να θανατώνεται, οπωσδήποτε».
5. Εσείς, όμως, λέτε: Όποιος πει στον πατέρα ή στη μητέρα: Είναι δώρο οτιδήποτε επρόκειτο να ωφεληθείς από μένα, και μπορεί να μη τιμήσει τον πατέρα του ή τη μητέρα του.
6. Και ακυρώσατε την εντολή τού Θεού εξαιτίας τής παράδοσής σας. (Ματθαίος 15:4-6)
Για να δούμε παναγιωτακη αν θα «γαβγίσεις» το ίδιο και για το ιερό σου βιβλίο που καλεί στον θάνατο του παιδιού που κακολογεί τους γονείς του. Περιμένω την “αντρίκια σου Χριστιανική” απάντηση…….»
Και απάντηση δεν πήρα πίσω.
Έπειτα στο ιστολόγιο του δημοσίευσε το εξής κάνοντας μου μια ερώτηση:
«“Νομίζω αξιότιμε κ.Αχμάντ οι φωτογραφία αυτή  απο κάτω να μην είναι ακόμα ένα “magik-show”!Ή μήπως είναι;Ή αν έχετε την ευγενή καλοσύνη να μας  ερμηνεύσετε την ποιό κάτω φώτογραφία,χωρίς εμείς να την διαστρεβλώσουμε!Περιμένουμε μίαν “ακαδημαϊκή”και επιστημονική ανάλυση απο μέρους σας μιά και είστε ακαδημαϊκός!!!” (Παναής)»
Δεν τον παρεξηγούμε. Ο άνθρωπος όπως είπαμε δεν έχει ιδέα περί Ισλάμ. Εδώ δεν έχει ιδέα περί Χριστιανισμού θα ξέρει για Ισλάμ; Παίρνει τώρα άλλες διαφορετικές φωτογραφίες, συγκεκριμένα από Σιιτες, και προσπαθεί να τις συνδέσει με το mail απάτης. Καμία σχέση δηλαδή το ένα γεγονός με το άλλο.
Του απαντάμε όμως και του λέμε για να ξέρει ότι οι φωτογραφίες που έβαλε στο Ιστολόγιο είναι από Σιιτικες πρακτικές και τελετουργίες. Οι Σιιτες δεν αντιπροσωπεύουν το αυθεντικό και «ορθόδοξο» Ισλάμ. Για την ακρίβεια δεν θεωρούνται καν αιρετικοί. Ακόμα ποιο χειρότερα. Σε αυτό του είδους πρακτικές έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν και τις έχουμε αναιρέσει από τα αυθεντικά Ισλαμικά κείμενα. Δείτε εδώ.
Είναι στη φύση αυτών των ατόμων να διαστρεβλώνουν το Ισλάμ με πρακτικές που ποτέ το Ισλάμ δεν είχε εισάγει. Δείτε ένα άλλο παράδειγμα ενός εθνικιστή εδω που ασκεί κριτική στο Ισλάμ με βάση ορισμένων σιιτικων πηγών νομίζοντας ότι κάνει αναφορά σε αυθεντικές Ισλαμικές πηγές!
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα άγνοιας και μόνο. Και το να μην γνωρίζεις είναι απόλυτα φυσιολογικό. Το κατακριτέο της υπόθεσης είναι να ασκείς κριτική σε κάτι το όποιο ΔΕΝ γνωρίζεις.  http://islamforgreeks.org/2011/03/21/refuting-false-mails/
να του βάζουν το χεράκι κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου.

6 σχόλια:

  1. Απο κάτω απο την φωτογραφία του εν λόγο κ.Ισλαμιστή,βλέπουμε εις την Αγγλική ότι τα σχόλια είναι στην θέση off,γιατί άραγε αυτοί οι "γλυκούληδες"και "καλούληδες" ελληνόφωνοι ισλαμιστές δεν τα ανοίγουν ελεύθερα να εκφράζει τις απόψεις τους ο κοσμος;Καλά τους φιλοξενάμε σε γή Ελληνορθόδοξη που χύσαν το αίμα τους τόσοι και τόσοι μάρτυρες για το Ισλάμ και έχουν και μούτρα να μιλούν και να στήνουν προπαγανδιστικό ιστολόγιο,νομίζω εδώ βλέπουμε την κατάχρηση της φιλοξενίας απο τους "νόμιμους"ισλαμιστές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιώτη.

    Εσύ είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις στα θεολογικά ερωτήματα που σου έθεσα καθώς επίσης να απαντήσεις και για το ξεμπρόστιασμα άγνοιας σου που παρουσίασα. Από πού και ως που να μπω εγώ στην διαδικασία να ψάχνω παλιές αναρτήσεις σου περί Ισλάμ (αν έχεις, και ο Θεός να τις κάνει, μιας και όπως αποδείξαμε ιδέα δεν έχεις περί Ισλάμ). Μην πας λοιπόν να ξεφύγεις λέγοντας ότι δεν σου απάντησα. Σου απάντησα και μάλιστα μια χαρά εδώ http://islamforgreeks.org/2011/03/21/refuting-false-mails/ λέξη προς λέξη, και το ειρωνικό είναι ότι το ξέρεις πολύ καλά. Γιαυτο απάντα πρώτα στα λεγόμενα μας και άστα τα «επόμενα άρθρα που μας επιφυλάσσεις». Κοιτά να απαντήσεις στα πρώτα, και ετοιμάζεις και τα αλλά. Και να είσαι σίγουρος ότι εκεί θα είμαστε για άλλη μια φορά ( όπως κάναμε) να σου απαντήσαμε και να αποδείξουμε τι μισός κουβαλάς (κατά τα άλλα Χριστιανός!!) και πόσο άσχετος είσαι όχι μόνο περί Ισλάμ αλλά και για την ίδια σου την πίστη. Αν κάποιος υπεκφεύγει αυτός είσαι εσύ και όχι εγώ. Όποιος θέλει μπορεί να το επιβεβαιώσει διαβάζοντας τι έχω γράψει και τι έχεις γράψει.

    Σχόλια δεν βάζω και ο λόγος είναι για να προστατέψω τους αναγνώστες μου από στόματα «βόθρους» σαν το δικό σου και τους ομοίους σου που βρίζουν εμένα και την πίστη μου. Και αυτό γιατί εσύ και οι όμοιοι σου δεν είστε ικανοί για μια αξιοπρεπής κριτική με σεβασμό και υγιής αντιπαράθεση.

    Αφού λοιπόν δεν είσαι γνώστης περί Ισλάμ όπως παραδέχεσαι τότε δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για το Ισλάμ. Βασικά δεν χρειαζόταν καν να το παραδεχτείς. Το δείξαμε εμείς και με το παραπάνω. Και το δείχνεις ακόμα και στην παραπάνω σου ανάρτηση όταν βάζεις την φωτογραφία του Κεμάλ όταν ο Κεμάλ μισούσε το Ισλάμ περισσότερο και από εσένα. Άλλο Κεμαλιστής και άλλο Μουσουλμάνος φουκαρά παναη, ούτε και αυτό δεν μπορείς να ξεχωρίσεις; Μουσουλμάνος επίσης δεν σημαίνει Τούρκος απαραίτητα, δες εδώ http://islamforgreeks.org/2008/08/16/muslim_therefore_turk/

    Κλείνω λέγοντας ότι είμαι Έλληνας Μουσουλμάνος και όχι φιλοξενούμενος. Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου και είμαι Έλληνας περισσότερο και από εσένα. Έλληνας Μουσουλμάνος όσο και να σε στεναχωρεί είναι αλήθεια. Και δεν είμαι μόνο εγώ. Δες εδώ μερικούς Έλληνες που ασπάστηκαν το Ισλάμ http://islamforgreeks.org/converts-testimonies/

    Όταν θα πάρω απάντηση σε αυτά που έθεσα ίσως σου ξαναδώσουμε σημασία με αναλυτική απάντηση όπως κάνουμε. Γιαυτο μην περιμένεις να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, όπως επιθυμείς για διαφημιστικούς λόγους, μέχρι να λάβω ξεκάθαρη απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρέσει που λες για τα σχόλια όταν εσύ ο ίδιος τα περνάς από έγκριση. Γέλασα πολύ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γέλιο "φίλε"Ισλαμιστή είναι υγεία!Άρα το πιθανόν να είστε ένας υγιής Ισλαμιστής!Μόνο που γελάστε καλά τώρα μου είστε βιολογικά ζωντανός γιατί μετά στην κόλαση που θα είμαστε και οι δύο δεν θα γελάμε...Αλλά ξέχασα οι μουσουλμάνοι δεν πάνε κόλαση....χαχαχαχαχαχαχα αυτό και αν είναι ανέκδοτο χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!Να γελάτε,κ.Αχμάντ,γελάει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος όμως!χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ σχολίασα γιατί τα έχετε κλειστά και όχι αν τα εγκρίνετε...αλλά η υψιλή "φωταδιστική" παιδεία σας ως εκεί πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να τα είχατε ανοικτά και ας τα εγκρίνατε...αλλά από ότι έριξα μιά ματιά ξαφνικά τα ανοίξατε και σχολιάζουν οι ομοδόξοι σας!Μπράβο σας!Μετά απο παρατήρησή μου, βλέπω συνετιστήκατε!!!Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή