Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ κ.ΑΧΜΑΝΤ ΕΛΝΤΙΝ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ"!ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΑΜ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!

Είναι πραγματικά θλιβερό να έχουμε ακόμα άτομα τα οποία να πιστεύουν αυτού του είδος «βιασμού» της αλήθειας και της πραγματικότητας μόνο και μόνο να πεταχτεί λάσπη στη πίστη του Ισλάμ. Είναι πλέον πασίγνωστο ότι αυτή η ψευτο είδηση, μαζί με... κάποιες άλλες, έχουν ξεμπροστιαστεί ως απάτη. Τίποτα παραπάνω τίποτα περισσότερο.

Διαβάζουμε για αυτήν την είδηση(μαζί με άλλες)από ενημερωτικό blog:

«Το 8χρονο παιδί στο Ιράν που του έκοψαν τα χέρια, επειδή έκλεψε ψωμί
Επειδή μας κούρασαν τα αμέτρητα e-mails με τη σχετική σειρά φωτογραφιών:
Από το 2004, κυκλοφορεί αυτή η παπαριά στο διαδίκτυο, σε e-mails, στο facebook κ.λ.π. Πρόκειται φυσικά για chain e-mail ή hoax ή καλύτερα Urban legend. Οι φωτογραφίες είναι από το Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων (φαίνεται η στάμπα κάτω αριστερά) το οποίο έκανε “ρεπορτάζ δρόμου”, σε μια περίεργη συνήθεια, που στο Ιράν λέγεται Maareke giry και στο δυτικό κόσμο “street magic” ! Tο πρακτορείο και ο φωτογράφος του Siamak Yari, έδωσε άπειρες φορές εξηγήσεις για το θέμα αυτό, από το 2004.
Πρόκειται για “σόου μαγείας”, γι’ αυτό και δεν υπάρχουν αστυνομικές, θρησκευτικές κ.λ.π. αρχές στις φωτογραφίες (που θα υπήρχαν, αν επρόκειτο για εκτέλεση ποινής).
Στην πρώτη φωτογραφία, εικονίζεται ο πατέρας (μάλλον) του πιτσιρικά, που αναγγέλλει δια μικροφώνου το show στους θεατές.
Άλλωστε (και αυτός ήταν ο λόγος, που μόλις είδαμε, πριν από πολύ καιρό τις φωτογραφίες, καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται) η Σαρία, ο Ισλαμικός Νόμος (άρθρο 49, παρ.1 του Ιρανικού Ποινικού Κώδικα), ορίζει ότι παιδιά μέχρι 15 ετών δεν τιμωρούνται, παρά μόνο εάν τα κλοπιμαία αντιστοιχούν σε αξία 4.374 γραμμαρίων χρυσού. Εάν η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά αυτό το ποσό, επιβάλλεται το κόψιμο του δεξιού χεριού. Στις φωτογραφίες “κόβεται” το αριστερό χέρι!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΑΝ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ “ΚΟΨΕΙ ΧΕΡΙ”, ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ…..» πηγή: http://blog.kraksimo.gr/?p=34430
Θέλετε να μάθετε για το Ισλάμ; Αντικειμενικά; Τότε αυτό γίνεται μόνο μέσα από τις πηγές του και την μελέτη του. Σας προσκαλώ στο www.islamforgreeks.org να ενημερωθείτε σωστά για το Ισλαμ από τις πηγές του.

Ευχαριστώ

Άχμαντ Ελντίν
Συγγραφέας Ισλαμικής και συγκριτικής Θεολογίας
Εκπρόσωπος Συλλόγου Ελ Ραχμάν
www.islamforgreeks.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου