Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

ΧΑΡΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ!!!

Παγκόσμιο Πόλεμο προβλέπει ο καθηγητής Μπρεζίνσκι

Παγκόσμιο Πόλεμο προβλέπει ο καθηγητής Μπρεζίνσκι
Συνέντευξη στους New York Times έδωσε ο Δρ. Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, ο οποίος -ουσιαστικά- επιβεβαιώνει τους φόβους ότι ένας νέος Παγκόσμιος Πόλεμος, θα οδηγήσει σε απότομη μείωση του πληθυσμού της Γης και έλεγχο του πλανήτη από μια ομάδα...
 ολιγαρχικών υπερπλουσίων, τους globocrats. Μάλιστα, προβλέπει ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

«Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, σχεδόν όλη η ανθρωπότητα είναι πολιτικά ενεργή, συνειδητοποιημένη και αλληλεπιδρά σε παγκόσμιο επίπεδο. Η παγκόσμια πολιτική ενεργοποίηση και οι αντιδράσεις των μαζών θέλει να οδηγήσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια σε υψηλότερα επίπεδα, σ’ έναν κόσμο, που είναι σημαδεμένος από την αποικιακή και αυτοκρατορική κυριαρχία.
Η εύκολη πρόσβαση στα Μέσα Ενημέρωσης και ειδικά στο διαδίκτυο, δημιουργεί μια κοινότητα κοινών αντιλήψεων και φθόνου, η οποία μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα και να χειραγωγηθεί από… δημαγωγικά πολιτικά ή θρησκευτικά πάθη.
Αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν αλυσιδωτές αντιδράσεις σε κράτη με ολοκληρωτικά καθεστώτα. Η νεολαία του Τρίτου Κόσμου είναι ιδιαίτερα ανήσυχη. Η δημογραφική επανάσταση που αντιπροσωπεύει, είναι μια πολιτική ωρολογιακή βόμβα.
Οι φοιτητές είναι ίσως η κορυφή της προσπάθειας για αντίδραση, με τον αριθμό τους να ανέρχεται σε περίπου 80-130 εκατομμύρια στα «κολλέγια» του κόσμου.
Οι φοιτητές, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από χαμηλά στρώματα, έχουν πάθος και εμφορούνται από τη διάθεση για κοινωνική αλλαγή, ενώ μπορούν να ανταλλάσουν απόψεις, αλλά και να οργανώνονται καλύτερα, μέσω του ίντερνετ.
Οι παγκόσμιες δυνάμεις βρίσκονται μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα: Δυσκολεύουνται, πλέον, να επιβάλλουν και να χειραγωγήσουν τις μάζες, παρά το γεγονός ότι η στρατιωτική τους ισχύ μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Ωστόσο, ο κόσμος έχει αφυπνιστεί.
Παλαιότερα ήταν πιο εύκολο να ελέγχουν εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά δεν μπορούσαν να τους σκοτώσουν. Τώρα, ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Μπορούν να τους εξολοθρεύσουν, ανά πάσα στιγμή, αλλά είναι δύσκολο να τους ελέγξουν.
* Ο Μπρεζίνσκι είναι σήμερα καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς στην Ουάσιγκτον καθώς και σύμβουλος του Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών 

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλά μας τα λέει ο κ.Μπρεζίνσκι,αλλά άργησε,δεν μας λέει και κάτι νέο,όλα αυτά τα φώναζε ο αγαπημένος μαθητής και Απόστολος της Αγάπης Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη πριν 2000 χρόνια περίπου και δεν είχε και GOOGLE τότε να τα αναρτήση...όμως παρόλα αυτά (είχε πιάσει ΤΗΝ "συχνότητα"και καθαρό ουράνιο "σήμα") που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα, ας καταφύγουμε στο Θεόπνευστο βιβλίο των βιβλίων, και ας προσπαθήσουμε, επί τέλους, να "συνδεθούμε"και εμείς και να πιάσουμε την "συχνότητα"που έλεγε ο μακαριστός άγιος γέροντας του αιώνα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή