Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

ΜΕΡΟΣ 1ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

22-3-09
Ο Αντίχριστος
γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 25 Αυγούστου του 1978 και το ονομά του είναι David Mayer de Rothschild !!!
(πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί,για το αν είναι η αληθινή ημερομηνία γέννησης του! Διότι ο Αντίχριστος γνωρίζει ότι πολλοί ερευνητές προσπαθούν να τον ξεσκεπάσουν! και γι αυτό,αυτός επίτηδες, μπορεί να αλλιώνει κάποια από τα αληθινά του στοιχεία για να μας παραπληροφορήσει)!!!
Παρόλα αυτά, αν προσθέσουμε τα νούμερα αυτής της ημερομηνίας, μας δίνει την ημερομηνία 2011!!! (25+8+1978=2011). Καλό είναι επίσης να γνωρίζουμε ότι κατά το παλαιό ημερολόγιο...η παραπάνω ημερομηνία μεταφράζεται σε 12 Αυγουστου του 1978!!!

Είναι το νεότερο από τα τρία παιδιά της Βικτώριας Schott (γεν. 1949) και του Sir Evelyn de Rothschild (β. 1931) της γνωστής τραπεζικής οικογένειας των Rothschild της Αγγλίας. Το μεσαίο όνομα "Mayer" έχει ληφθεί από το όνομα του ιδρυτή της Rothschild αυτοκρατορίας, Mayer Amschel Rothschild.
Σπούδασε στο Oxford Brookes University Πολιτικές Επιστήμες και Συστήματα Πληροφορικής, και αργότερα ακολούθησε με ένα προηγμένο Δίπλωμα Φυσικής Ιατρικής από το Σώμα της Naturopathic Ιατρικής του Λονδίνου. (Πηγή : Από την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια με θέμα : David Mayer de Rothschild)
Ο David Mayer de Rothschild είναι ένας βρετανός Adventurer και Περιβαλλοντολόγος, και επικεφαλής της οικολογικής οργάνωσης Adventure ecology ( οικολογική περιπέτεια, που δημιουργήθηκε το 2005), με αποστολή την αύξηση της ευαισθητοποίησης για την αλλαγή του κλίματος.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα :
http://www.adventureecology.com/
Δες τον David Mayer de Rothschild !!! στο παρακάτω βίντεο από το YouTube με τίτλο :

David de Rothschild at Zeitgeist Europe 2007


Ο David πιστεύει:
(….στη δύναμη των ονείρων, δημιουργώντας περιπέτειες και ιστορίες για να εμπνεύσουν, να εκπαιδεύσουν τα άτομα, τις κοινότητες και τις βιομηχανίες για να γίνουν παράγοντες
αλλαγής!!!.)Το 2007 το National Geographic τον τίμησε ως έναν Νεοεμφανιζόμενο Explorer που ηγείται μιας νέας γενιάς ηγετών που ασχολούνται με την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων!!! Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ χαρακτήρισε τον David :¨Young Global Leader" δηλαδή :¨Νεαρό παγκόσμιο ηγέτη¨!!!

Γιατί πιστεύω ότι ο David Mayer de Rothschild είναι ο Αντίχριστος.

1.προέρχεται από την σατανικότερη οικογένεια του πλανήτη
Η οικογένεια Rothschild είναι υπεύθυνη για εκκατομύρια θανάτους ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη τους τελευταίους δύο αιώνες τουλάχιστον. (Υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες στο internet που αναφέρονται στα ιστορικά τους εγκλήματα από το παρελθόν έως τις μέρες μας). Αύτη η οικογένεια είναι η κεφαλή της μυστικής οργάνωσης των Ιλλουμινάτι (εωσφοριστές) που ελέγχει έμεσα ή άμεσα όλες τις μασονικές στοές του πλανήτη και μέσο αυτών ελέγχει την πλειοψηφία των χωρών και τον εθνικό τους πλούτο! Σκοπός τους είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας σατανιστικής κυβέρνησης με κεφαλή της τον αντίχριστο!
Οι Ιλλουμινάτι έχουν δεσμούς αίματος μεταξύ των μελών τους, όπως οι ίδιοι λένε και αναφέρουν επίσης ότι ο παγκόσμιος ηγέτης που θα φέρουν θα έχει σχέσεις αίματος με αυτούς , άρα θα έχει άμεση σχέση με κάποιο από τα μέλη τους.Το λογικό είναι να προέρχεται από το ισχυρότερο από τα μέλη δηλαδή την αρχηγική οικογένεια των Rothschilds (άλλωστε και ο Sir Evelyn de Rothschild σαν καλός πατέρας, θα ήθελε ο γιός του να ηγηθεί της παγκόσμιας κυβέρνησης!!!).
Ο διάβολος για να τιμήσει τους πιο πιστούς του συνεργάτες (τους Rοthschilds) θα τους κάνει την τιμή να "εμψυχωθεί" μέσα από έναν από αυτούς!!! Άλλωστε και οι Rothschilds με την σειρά τους με τελετές μαύρης μαγείας επιζητούσαν το ίδιο. Αυτό από μόνο του δεν αποδεικνύει ότι ο David Mayer de Rothschild είναι η προσωποποίηση του κακού αλλά αν αυτό το στοιχείο το συνδυάσουμε με άλλα τότε μπορούμε να καταλήξουμε σε αυτό το συμπέρασμα.
2.προέρχεται από την πλουσιότερη οικογένεια του πλανήτη
Aυτή η τραπεζική οικογένεια από το 18ο αιώνα και μετά είχε την δυνατότητα να δανείζει βασιλιάδες και κυβερνήσεις φανταστείτε πόσο πλούτο θα είχε μετά από 2 αιώνες!!!
Μερικοί λένε ότι οι
Rothschilds κατέχουν πάνω από το 50% του πλούτου όλου του πλανήτη και κατέχουν (μέσω αντιπροσώπων τους) πάνω από 15000 επιχειρήσεις παγκοσμίως !!! βέβαια μπορεί αυτό να ακούγεται υπερβολικό αλλά σίγουρα βρίσκονται στην κορυφή των πλουσιοτέρων και ισχυρότερων ανθρώπων του πλανήτη!!!Αφού ο David ανήκει σε μια τόσο ισχυρή και πλούσια οικογένεια θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να καταλάβει όποιο πολιτικό αξίωμα ήθελε! Όπως π.χ. να γίνει ένας πρεσβευτής καλής θελήσεως της Ουνέσκο ή πρωθυπουργός μιας χώρας ή ακόμα και γενικός γραμματέας στον ΟΗΕ!!!

3. Το όνομα του μας δίνει κάποιες πληροφορίες
Το όνομα David είναι το πιο αντιπροσωπευτικό όνομα της εβραϊκής φυλής (βασιλιάς Δαβίδ πατέρας του βασιλιά Σολομώντα). Άρα χρησιμοποιώντας αυτό το όνομα γίνεται ευκολότερα αποδεκτός ως Μεσσίας από τον εβραϊκό λαό (άλλωστε και η οικογένεια του χαίρει μεγάλης εκτιμήσεως από το μεγαλύτερο κομμάτι του εβραϊκό λαού αφού βοήθησε στην ίδρυση του κράτους του Ισραήλ).Το μεσαίο όνομα Mayer μας υποδηλώνει την αφετηρία της οικογενείας (από την Γερμανία) και τον επίσημo σχεδιασμό της κατάκτησης του πλανήτη από τον Mayer Amschel Rothschild.
Η προσφώνηση de μας δείχνει επίσης και τις Γαλλικές ρίζες της οικογενείας (άρα δεσμούς με την υποτιθέμενη οικογένεια του δισκοπότηρου)
Το επίθετό του Rothschild είναι σύνθεση των λέξεων roth + schild που το μεταφράζουν κάποιοι σαν ερυθρά ασπίδα δηλαδή κόκκινη ασπίδα ( που προστατεύει ποιον;;;) αλλά μπορούμε και να το μεταφράσουμε και σαν roth (s) child που ερμηνεύεται Σαν κόκκινο παιδί ή το παιδί του διαβόλου!!! Αν κάνουμε ένα αναγραμματισμό της λέξεις roth μας δίνει την λέξη Thor (o θεός του πολέμου κατα την Νορβηγική μυθολογία!!!). Αρα μπορούμε να ερμηνεύσουμε το Roth (s) child και σαν Thor (s) child, δηλαδή το παιδί του πολέμου!!!

Στο σημείο αυτό, καλό είναι να αναφέρουμε ότι ο Θεός Thor (θωρ) κρατούσε στo χέρι του ένα σφυρί, που μέσω αυτού έριχνε κεραυνούς εναντίων των εχθρών του!!! το γράμμα S (που βρίσκετε στη μέση του ονόματος Thor S child) συμβολίζει τον κεραυνό!!! οι Ναζί το είχαν χρησιμοποιήσει σαν το σήμα του διπλού κεραυνού στην επίλεκτη στρατιωτική μονάδα των SS!!! Ο κεραυνός θεωρείτε το κατ' εξοχήν σύµβολο του Διαβόλου(θεωρείτε ο Σατανά ως αστραπή εκ του ουρανού πεσόντος . Λουκάς Γ18)!!! Στις μέρες μας, το σύμβολο του κεραυνού χρησιμοποιείτε από ορισμένα ροκ μουσικά συγκροτήματα που υµνούν τον Διάβολο αλλά και σε κάποιες κινηματογραφικές ταινίες π.χ. στην ταινία "Harry Potter" ο κεντρικός ήρωας της ταινίας (ο μάγος Harry Potter- ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον πλανήτη) έχει στο μέτωπό του το σημάδι του κεραυνού!!! το γράμμα S έχει και την συμβολική σημασία του αρχαίου όφεως ( φιδιού-Satan-Σατανάς) και το συναντάμε και στο νόμισμα του δολαρίου, σαν ένα φίδι που τυλίγει τον κορμό του ιερού δέντρου ( $ )!!!
4. Η ημερομηνία γεννήσεως του μας δίνει κάποιες πληροφορίες
Το 25 είναι μία σπουδαία μέρα (όπως δηλώνουν οι ίδιοι) γέννησης πολλών μεγάλων θεών-ηγετών του παρελθόντος (Μίθρας – γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου, Οσίρης γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου, Χριστός γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου).
Ένα ακόμα παράδειγμα είναι αυτό του Ιβάν του Τρομερού (Ιβάν ΄Δ της Ρωσίας) που γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 1530 στην Ρωσία.
Την χρονιά του 1978, που γεννήθηκε ο David, έγινε η ορκωμοσία του Πάπα Παύλου΄β (ο πρώτος Πάπας που υποστήριξε επίσημα την νέα τάξη πραγμάτων οργανώνοντας πανθρησκευτικές φιέστες).
Το 2005 έγινε η ορκωμοσία του Πάπα Βενέδικτου XVI (16ου), την ίδια χρονολογία ξεκίνησε και η επίσημη δράση του ..David (2005 ίδρυσε την οικολογική του, οργάνωση Adventure ecology)!!!

Για όσους δεν γνωρίζουν, πριν εκλεγεί ο Πάπας Ιωάννης Β', είχε εκλεγεί ο Πάπας Ιωάννης Α',ο οποίος έζησε μόνο 33 μέρες!!! Αυτό που ποτέ δεν θα μάθετε από το Βατικανό είναι ότι ο Πάπας Ιωάννης Α' δηλητηριάστηκε!!! μάλιστα είχε γίνει και άλλη αποτυχημένη απόπειρα μερικές μέρες νωρίτερα (μια μέρα ο Πάπας Ιωάννης Α' συνομιλούσε με τον Ορθόδοξο Μητροπολίτη ..ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Νικόδημο μέσα στο Βατικανό, ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης διψούσε και ο Πάπας του πρόσφερε ευγενικά την πορτοκαλάδα που προοριζόταν γι' αυτόν, το αποτέλεσμα ήταν ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης, μετά απο λίγα δευτερόλεπτα, να ξεψυχίσει μέσα στην αγκαλιά του Πάπα!!!). Δέκα μέρες μετά τον θάνατο του Πάπα Ιωάννη Α', μαζεύετε το Κονκλάβιο για να εκλέξει ξανά νέο Πάπα, μετά απο πολλές συνομωσίες εκλέγετε ο Πάπας Ιωάννης Β' ( σε ηλικία 58 χρονών, ένας απο τους νεότερους Πάπες στην ιστορία της Καθολικής Εκκλησίας)!!! Καλό είναι να γνωρίζετε ότι είχε να εκλεγει μη Ιταλός Πάπας απο το 1520 (εκλογή του ολλανδού Πάπα Adrian VI), δήλαδη 458 χρόνια!!! Η ταινία "Illuminati : Δαίμονες και Άγγελοι" περιγράφει ουσιαστικά τα γεγονότα που συνέβησαν το 1978!!! Απο εκείνη την χρονολογία και μετά η Καθολική Εκκλησία βρίσκετε επίσημα κάτω από τον έλεγχο των illuminati!!! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι και ο καινούργιος Πάπας Βενεδικτος XVI, δεν εχει καταγωγή απο την Ιταλία αλλά από την Γερμανία (συγκεκριμένα απο ένα χωριό της Βαυαρίας, που ως γνωστόν η Βαυαρία είναι η περιοχή που δημιουργήθηκαν επίσημα οι Ιλλουμινάτι)!!! Μπείτε στην wikipedia και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την ζωή του Πάπα Ιωάννη Β' και του Πάπα Βενέδικτου XVI, αξίζει τον κόπο!!!! Ας κλείσουμε αυτήν την μικρή παρένθεση και ας επιστρέψουμε στο κυρίως θέμα που είναι ο....David!!!

5. Λόγω της εμφάνισης του όπως βλέπετε και στην φωτογραφία μοιάζει αρκετά με τον Ιησού Χριστό!!!

-----------------------Η φωτογραφία είναι απο την ιστοσελίδα :
http://ngadventure.typepad.com/photos/uncategorized/2008/11/10/davidderothschild250.jpg
SOS : προσέξτε την νεκροκεφαλή ( skull and bones; ) στην ζώνη του!!! Προσέξτε επίσης, το κτήριο (πυραμίδα) που βρίσκετε στο φόντο (δεξιά), Η πυραμίδα (για όσους δεν γνωρίζουν)είναι ένας κλασικός συμβολισμός τωνIlluminati!!!
-------------------------------o << Μεσσίας>> David
------------------------Η φωτογραφία είναι απο την ιστοσελίδα :
http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Live+Earth+Show+lQ0OSVD1aHXl.jpg
Η φωτογραφία είναι από την συναυλία "LIVE EARTH" που πραγματοποιήθηκε στις 7-7-07, στην Ουάσιγκτον και που σαν κύριο ομιλητή είχε τον πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Αλ Γκόρ!!! Συμμετείχαν επίσης και άλλες μεγάλες προσωπικότητες, κυρίως από την βιομηχανία του θεάματος (τραγουδιστές, ηθοποιοί, κ.λπ.)!!! Σε αυτήν την συναυλία, συμμετείχε και ο David Mayer de Rothschild, ο οποίος παρουσίασε και το βιβλίο του, που ονομάζετε << 77 πρακτικοί τρόποι για την καταπολέμηση της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη>>!!!
Κατανοούμε λοιπόν, ότι ο Αλ Γκόρ είναι ένας από τους προπομπούς του ..David!!! αφού βρίσκονται (Αλ Γκόρ και David) την ίδια στιγμή, στον ίδιο χώρο και έχουν τον ίδιο "οικολογικό" σκοπό!!! Καλό είναι στο σημείο αυτό να αναφέρουμε, ότι ακριβώς πριν απο 2 χρόνια (7-7-05), έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό του Λονδίνου!!! Ο αριθμός 77 (που είναι κοινός στις δυο παραπάνω ημερομηνίες αλλά και στο βιβλίο του ..David) είναι ένας αποκρυφιστικός αριθμός που χρησιμοποιήθηκε (στο σύμβολο του Αργυρού Αστέρα) κυρίως από τον αρχισατανιστή Άλιστερ Κρόουλι , γνωστός με το παρατσούκλι "το θηρίο"!!! Τον αριθμό 77 τον συναντάμε επίσης και στην επίσημη χρονολογία ιδρύσεως των Illuminati (1776 - 1 (77) 6 )!!!
Οι Άγιοι πατέρες μας, της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας, μας έχουν δώσει κάποια στοιχεία για τον Αντίχριστο : Θα αναλάβει την παγκόσμια ηγεσία σε ηλικία 33 χρονών (στην ίδια ηλικία που σταυρώθηκε και αναστήθηκε και ο Ιησούς Χριστός) και θα πάρει το χρίσμα στο Ναό του Σολομώντα που θα κτιστεί στην Ιερουσαλήμ, θα προέρχεται από την εβραϊκή φυλή, θα κάνει ψευτοθαύματα, θα είναι ένας εμφανίσιμος φυσιολογικός νέος με μεγάλη εφράδια λόγου , θα φαίνεται πολλή ανθρώπινος και θα διακηρύττει νέες καινοτόμες ιδέες, θα σφραγίσει τους οπαδούς του με το 666 (βιοτσιπ), θα κυβερνήσει 7 χρόνια
( τα πρώτα 3.5 χρόνια θα φαίνετε ότι θα πράττει καλές πράξεις και τα άλλα 3.5 χρόνια θα δείξει τον πραγματικό κακό του εαυτό!!!) στο τέλος των 7 χρόνων, θα "πέσει" ο Αντίχριστος από θεϊκη ενέργεια και μετά θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία!!!
Θα μπορούσε ο David Mayer de Rothschild να εκπληρώσει τις παραπάνω προφητείες, πιστεύω δυστυχώς πως ναι!!!
Στις 25 Αυγούστου ο David θα είναι 31 χρονών άρα θα γίνει 33 χρονών στις 25 Αυγούστου του 2011!!!
Οπότε θα αναλάβει την πολιτική εξουσία στο διάστημα από τις 25 Αυγούστου 2011 έως της 24 Αυγούστου 2012!!!Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, σας αναφέρω ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι ο τελευταίος Αντίχριστος!!! Ίδωμεν...Το μεγάλο κόλπο
(εφαρμόζετε τουλάχιστον εδώ και δύο αιώνες)

(…..από το χάος στην τάξη)
Δράση-Αντίδραση

Αυτά είναι τα βασικά συνθήματα των Ιλλουμινάτι (Εωσφοριστές) και αυτά πράττουν :
ΔΡΑΣΗ
Σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο :
1. Πόλεμοι
2. οικονομικά κραχ
3. Τρομοκρατικές ενέργειες
4. Αύξηση της εγκληματικότητας
5. Αμφισβήτηση της ιστορίας
6. Αμφισβήτηση των Θρησκειών
7. Μόλυνση του περιβάλλοντος

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ (κατά αντιστοιχία)
1. Παγκόσμια ειρήνη
2. Παγκόσμιο νόμισμα (βιοτσίπ)3. Αναστολή των νομίμων δικαιωμάτων
4. Ενίσχυση της αστυνομίας
5. Δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους
με νέα ιστορία

6. Δημιουργία μιας νέας θρησκείας
7. Οικολογικό κίνημα

Ας ασχοληθούμε ξανά με τον << φίλο μας>> τον David Και το οικολογικό κίνημα.
Όπως καταλάβατε οι παγκοσμοποιητές φτιάχνουν το φιλανθρωπικό προφίλ του
David μέσω του κινήματος της οικολογίας, το οποίο παίρνει διαστάσεις παγκόσμιας θρησκείας!!! Πρέπει να διευκρινίσω ότι πιστεύω στην ιδέα της οικολογίας όμως δεν μου αρέσει όταν αυτός ο κύριος και η "παρέα" του, χρησιμοποιούν αυτήν την ιδέα για σατανικούς σκοπούς!!!
Αν μπείτε στην ιστοσελίδα της Adventure ecology (adventureecology.com) , Θα δείτε ότι το γράμμα “A” του σήματος της, μοιάζει με το γράμμα “Δ” είναι δηλαδή μια πυραμίδα, σύμβολο των illuminati!!!
Ας αναφερθούμε σε κάτι άλλο τώρα, ας δούμε ένα μικρό απόσπασμα από την ιστοσελίδα http//orthodoxia.forum up.gr με τίτλο : Θεοσοφικός έλεγχος σε ΟΗΕ, Greenpeace και Διεθνή Αμνηστία «….Η Alice Ann Bailey, «φωτισμένη» από τη θεοσοφίστρια Helena Blavatsky, ιδρύει το 1920 τη «Lucifer Trust», μια εκδοτική εταιρεία θεοσοφιστικών βιβλίων, αλλά για να μην αναγνωρίζεται εύκολα, το 1922 τη μετονομάζει σε «Lucis Trust». Η εταιρεία αυτή είναι μέλος του «Economic and Social Council» στο πρόγραμμα «Παγκόσμια καλή θέληση» των Η.Ε., τυπώνει και διαμοιράζει βιβλία των Η.Ε., και υποστηρίζει και χρηματοδοτεί διάφορες οργανώσεις, Greenpeace Int, Greenpeace USA, Amnesty Int. Και UNICEF.» (Η.Ε =Ηνωμένα Έθνη)Βλέπετε τι καλοί που είναι οι σατανιστές έχουν και οικολογική συνείδηση!!! Χα, χα, χα..
Ύστερα από όλα αυτά θα με ρωτούσε κάποιος "και τι μπορώ να κάνω για να αγωνιστώ εναντίων όλων αυτών" και τότε εγώ θα του απαντούσα
γίνε …."Αστακός"
ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΣ
Πιστεύω δυνατά στον θεό της αγάπης, τον Ιησού Χριστό!!!
Προσπαθώ να βελτιώσω τον εαυτό μου ηθικά και πνευματικά!!!
Μην κρίνω για να μην κριθώ!!!
Να προσπαθώ να είμαι σοβαρός και όχι σοβαροφανείς!!!
Να προσπαθώ να ζω έντιμο βίο!!!
Να μάθω να ζω με τα λίγα!!!Να βοηθάω τους συνανθρώπους μου γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστώ και εγώ βοήθεια από
κάποιον!!!Να μπαίνω στην θέση του άλλου και να συμπάσχω μαζί του!!!
Να γελάω πάντα γιατί είναι μεταδοτικό!!!
Να συμμετέχω ενεργά σε κάθε οργάνωση η φόρουμ που είναι εναντίων της παγκοσμιοποίησης!!!
Να ενημερώνω τους γύρω μου για την παγκόσμια συνομωσία!!!Να είμαι πιο ανοικτός με τους γύρω μου!!!
Ποτέ να μην μπαίνω στο τριπάκι να λέω ότι όλοι είναι ίδιοι, πάντα υπάρχουν άνθρωποι καλοί και ικανοί!!!
Να υπακούω στους ηθικά σωστούς νόμους του κράτους μας και να στηρίζω το εθνικό κράτος και να το βοηθάω ακόμα και αν πολλές φόρες Αυτό με πληγώνει!!! Γιατί αν διαλυθεί ξέρετε τι θα επέλθει!!!
Στην μόνη περίπτωση που θα ξεσηκωθώ εναντίων του κράτους θα είναι μόνο αν επιχειρήσει το ίδιο το κράτος να μου βάλει βιοτσίπ!!!
Η επανάσταση των αστακών ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!! Γίνε και εσύ ένας αστακός μπορείς!!! O θεός είναι με το μέρος μας και θα μας προστατέψει τις δύσκολες εκείνες ώρες!!! Don’t worry be happy!!!

ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...............
Aστακός   http://astakotheories.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου