Σελίδες

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Βερύκοκκα κατά του καρκίνου!

  Μία απρόβλεπτη ανακάλυψη από το Αμερικανικό Ίδρυμα Memorial πού όμως την έθαψαν « τα γνωστά συμφέροντα…»





Έχει φάει κόσμο καί κοσμάκη αυτός ο παλιοκάβουρας...







H λεγόμενη «επάρατος νόσος» πού συνήθως την ξορκίζουμε φτύνοντας μέσα στο σακάκι μας ( μωρέ άμα έλθει έρχεται, και σιγά μη φύγει με κάτι τέτοια ειδωλολατρικά φτυσίματα…) , είναι αλήθεια ότι έχει φάει μέχρι σήμερα πάρα πολύ κόσμο και κοσμάκη…

Βλέπεις λοιπόν σήμερα υγιείς ανθρώπους, δραστήριους, ενεργητικούς, κοινωνικούς, όλο χάρη και ζωή πού λέμε, τους χάνεις για λίγο διάστημα λόγω φύσεως εργασίας και μετά δεν τους ξαναβλέπεις πιά !

Ρωτάς, και μαθαίνεις…

---Ποιός; Ο Γιάννης; Πάει αυτός πέθανε !

---Τι λέτε ρέ παιδιά; Πότε πέθανε; Αυτός ο γεμάτος ζωή άνθρωπος είναι τώρα στον τάφο και τον τρώνε τα σκουλήκια;»

---Άστα φίλε, μη ρωτάς! Πήγε για κάτι μικροβιολογικές εξετάσεις κι΄ έναν υπέρηχο, κάτι του βρήκανε εκεί, τον στείλανε για μαγνητική και τον βρήκανε γεμάτο καρκινώματα. Σε 4 μέρες πέθανε! Άστα φίλε, ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το σόκ πού πάθαμε…

Πολλές ευρεσιτεχνίες θεραπευτικές και εφευρέσεις τσαρλατάνων εμφανίστηκαν στις ανθρώπινες κοινωνίες τα τελευταία 20 – 30 χρόνια υποσχόμενες οί περισσότερες ότι, «να εδώ έχουμε την λύση…», αλλά δυστυχώς όλες διαψεύστηκαν !




Τά είδη του καρκίνου είναι πολλά, και των μεταστάσεων επίσης.

Κι΄ εκεί πού λές τον απέκλεισα από εδώ, αυτός μεταλάσσεται και σού ξεφυτρώνει από εκεί και απ΄ αλλού, και σε οδηγεί τελικά στον τάφο…

Κάποιος αγιασμένος Αγιορείτης γέροντας έλεγε, ότι... «γέμισε ο Παράδεισος από καρκινοπαθείς», εννοώντας ότι πολλοί άνθρωποι με την ανίατη αυτή αρρώστια μετανόησαν, έκλαψαν για τις αμαρτίες τους, και Εξομολογήθηκαν τά κρίματά τους…

Κι΄ακόμη, συμμετείχαν της Αγίας Κοινωνίας αυτοί πού ποτέ τους δεν είχαν κοινωνήσει Θεό στην ζωή τους, και τελικά έστω και δι΄ αυτού του τρόπου, άλλαξαν ζωή στο 12 παρά 5΄ του βίου τους.

Κι΄ άλλοι έζησαν, κι΄ άλλοι έφυγαν…

Ευαρέστησαν έτσι τον Θεό και βρίσκονται τώρα ως αθάνατες ψυχές μέσα στον Παράδεισο, πού άλλωστε πρέπει να είναι και ο στόχος και ο προορισμός κάθε λογικού και πραγματικά έξυπνου ανθρώπου !

Εάν τώρα, βλέποντας ο Χριστός την ειλικρινή μετάνοιά μας, μας κάνει και καλά, έ, άς είναι καλοδεχούμενο και ευλογημένο μια και την αρρώστεια αυτή, μόνο ο Θεός μπορεί να την κάνει οριστικά πίσω και μόνο διά θαύματος σε μια υπόθεση δηλαδή, ΟΝ – OFF και λίγων δευτερολέπτων !

Τά θαύματα όμως θέλουν πίστη στον Θεό, κι΄ όχι απλώς ξερή πίστη πού λένε μερικοί…

Γιατί καμιά φορά ακούμε: « έ, τώρα, άμα έχει πίστη ο άνθρωπος, γίνεται καλά !»

Όμως η θεραπεία πού μας έρχεται είναι από «αντανάκλαση», και έρχεται από εκείνο πού εσύ πιστεύεις !

Αν τώρα εσύ πιστεύεις στον Θεό, τότε οί προσευχές σου και η πίστη σου φθάνουν στον Θεό και Αυτός στέλνει αντανακλαστικά θα λέγαμε την θεραπεία σου…». 

Όπως ακριβώς οί ακτίνες του Ήλιου πάνω σε καθρέφτη και η οδήγηση από σένα αυτών των ακτίνων στο σημείο πού εσύ θέλεις να φωτίσεις ή να θερμάνεις…»

Αν λέμε όμως, «έγινα καλά, γιατί εγώ ξέρεις, έχω πολύ πίστη…» ( πίστη δηλαδή για την πίστη στο αόριστο και στο πουθενά…), τότε έχουμε πέσει σε πλάνη…

Και μπορεί ο Θεός να λυπήθηκε την αγνωσία μας γι΄ Αυτόν και να μας έκανε ένα θαύμα φρενάροντας την αρρώστεια, αλλά ενδέχεται να την ξεμπλοκάρει βλέποντας την εμμονή μας και τον εγωϊσμό μας ( « ότι ντέ και καλά γίναμε υγιείς επειδή απλώς «πιστεύουμε» στην αόριστη λέξη «πίστη»), οπότε τότε τα πράγματα σκουραίνουν με ότι αυτό δυσμενές συνεπάγεται…




Και οί γιατροί όμως και τά φάρμακα, τα οποία «ο Θεός έκτισε προς θεραπεία των ανθρώπων», πρέπει να χρησιμοποιούνται .





Ό ίδιος ο παραπάνω Αγιορείτης γέροντας έλεγε ότι : «το φάρμακο για τον καρκίνο είναι μέσα σ΄ ένα γνωστό είδος πού μάλιστα το βλέπουμε καθημερινά μπροστά μας, αλλά ο Θεός το κρύβει προς το παρόν για να γεμίσει ο Παράδεισος…».

Μυστήρια πράγματα βέβαια, και ανώτερα θέματα!

Πολλοί υπέθεσαν ότι είναι τα φύλλα της ελιάς, ή κάτι παρόμοιο.

Γίναν πειράματα αλλά τα μεγάλα συμφέροντα της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας αν δεν θα έχουν κέρδος δεν θ΄ αφήσουν να βγούνε σε κυκλοφορία τέτοια φάρμακα. 

Εκτός εάν ο Θεός, μέσα από κάποιες μυστηριώδεις σχηματισμούς και περίεργες καταστάσεις πού μόνο Αυτός ξέρει να κάνει, εμφανίσει τελικά το φάρμακο κατά του καρκίνου…

Άς δούμε τώρα την παρακάτω είδηση και άς βγάλουμε τα όποια συμπεράσματά μας…


Η φυλή Χούνζα και τά …βερύκοκα !
==============================================


Υπάρχει λοιπόν ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για τηνφυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των....Χούνζα. 




Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και τα κουκούτσια επίσης από τα βερίκοκα.  






Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση.

Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα,του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο. Θυμηθείτε. 

Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό. Θυμηθείτε!

Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο. Θυμηθείτε! 

Το πικρό όμως ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα).  

Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17. Κι΄ έτσι τα παλικάρια των φαρμακευτικών έθαψαν την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα (Otto Warburg).


Τι έγινε μετά; 

Ο Διευθυντής ερευνών του Μemorial (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο – είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, έκανε πειράματα με ποντικούς. 

Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικόςErnst Krebs έκανε τα πειράματα πάνω σε ποντικούς. Η ουσία που ανεκάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερίκοκα, ονομάστηκε Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17.





Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. 








Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοια καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας; Ο καρκίνος ήταν τελειωμένος. Αμ δε. Το χρήμα βασιλεύει. 

Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα.

Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα, φανταστείτε τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών[3].

Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. Το ακούτε ΛΑΘΟΣ. 

Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν. Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν.

Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 που συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται. Δεν αποδείχθηκε! 

Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι γιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες. Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.

Ο Ράλφ Μος, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. 

Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο. Τιμή στο Σιγκουίρα. Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου. 

Από τις Ελληνικές εφημερίδες μόνο «Το Βήμα» ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του θέματος. Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη (σύμφωνα με τον Μοςς);

Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:

α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,

β) βελτίωσαν την γενική υγεία,

γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,

δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,

ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.

Επίσης η πρώτη επίσημη τονίζω επίσημη αναφορά του Μεμόριαλ υπογράμμιζε με ιδιαίτερη έμφαση τα θετικά πλεονεκτήματα της Β17. Μετά έπεσε γραμμή[4]. Ξέρετε εσείς… Γραμμή και την ακολούθησαν άπαντες. Χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις!. 

Δεν αποδείχθηκε! Απορώ! Γιατί να μην βάζουμε ένα ερωτηματικό όταν ακούμε αυτό το μονότονα επαναλαμβανόμενο μότο των φαρμακευτικών. Θυμηθείτε!  

Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στο μανάβη της γειτονιά σας έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα.

Αν λοιπόν αυτοί οι «κύριοι» έσβησαν έναν ερευνητή του κύρους του Κανεμάτσου Σιγκουίρα, που γι΄αυτόν είχε ειπωθεί από τον αντιπρόεδρο του Μεμόριαλ, ότι είναι ευρέως γνωστός στον κόσμο της έρευνας και ότι οι συνάδελφοί του ερευνητές τον εκτιμούν απεριόριστα. 

Αν αυτοί οι κύριοι δολοφονούν τους γιατρούς στη Χιλή κ΄αλλού, καταλαβαίνουμε όλοι πως ο πραγματικός καρκίνος για την υγεία της ανθρωπότητας βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια των φαρμακευτικών εταιριών.

Δεν μιλάμε βέβαια για ελληνικές μικρές εταιρίες, αλλά για σύγχρονα πολυεθνικά θηρία., που επιβάλλουν την άποψή τους με χημειοθεραπείες. 

Όποιος ασθενήσει από καρκίνο, θα υποστεί από τις Φαρμακοβιομηχανίες τα μαρτύρια της κόλαση: 

Γραμμικούς επιταχυντές κοβάλτια, χημειοθεραπείες, εξορκισμούς, για να φύγει ο δαίμονας καρκίνος, διαρκείς εξετάσεις που κρατούν τον άρρωστο σε διαρκή αγωνία, ανασφάλεια, φόβο πανικό, – σωστό θρίλερ. 

Τώρα το νικήσαμε το εξωαποδώ – δεν αναφέρουμε ούτε το όνομά του και χτυπάμε ξύλο, όταν ακούμε τη λέξη καρκίνος.

Βέβαια τα κυτταροτοξικά φάρμακα, ακτινοβολίες κ.λ.π., είναι γνωστό – και κανείς δεν το αρνείται-, ότι προκαλούν καρκίνο. Είναι δηλαδή βασικές αιτίες ανάπτυξης καρκίνου. Ο άρρωστος όμως, έκανε ότι ορίζουν η φαρμακοβιομηχανίες: Καλό για την τσέπη τους, κακό για τον άρρωστο. 

Μην ξεχνάτε: Τα όρια της τσέπης τους, είναι τα όρια της σκέψης τους. Κουβέντα αυτοί για τη διατροφή. Ρωτείστε ένα γιατρό αν έχει κάτι διδαχτεί για τη διατροφή στις Ιατρική Σχολές. 

Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στο σκότος της άγνοιας για τη διατροφή και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή, όπως στην περίπτωση του μυλωνά.

Κανόνας Νο1:

Τρώτε πικρά, τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους.

Πίνετε χυμό από φύλλα ελιάς.

Τρώτε ραδίκια και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα.

Τρώτε αγκινάρες (πικρές).

Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό), Βολβούς (πικρό) ή Γαϊδουράγκαθο (silybuns marianum), αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη υπεροξειδάση: Εξαιρετικό τονωτικό – αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού.

Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων Γερμανών γιατρών, της περίφημης Επιτροπής Ε. Η Επιτροπή Ε, κατατάσει τα πικρά βότανα ως εξής:

1) κάσσια (quassia amara)
2) γεντιανή (
3) άγρια αψιθιά.

4) Φλοιός Gonolobus cocdurango, (
5) Centantium pulchellum,
6) cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (τόβρίσκετε στα φαρμακεία).

7) φλούδα νερατζιού.
8)γαϊδουράγκαθο (cnicus benediktus).
9) Ραδίκι.
10) κανέλα.
11) κόλιανδρος.

Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. 

Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση υδροχλωρικού οξέως. Όλοι το γνωρίζουν: Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη.

Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκά, ποτά, πατάτες κ.λ.π., {όλα αυτά μετατρέπονται σε γλυκόζη) και συγχρόνως έχουμε απορρίψει την πικρή γεύση, δεν θα πάθουμε καρκίνο; Το κλειδί είναι η ισορροπία (ομοιόσταση στην ιατρική γλώσσα).

Bibliografia:

[1] What to eat if you have cancer, Maureen Keane, Daniella Chace, Mc Graw Hill 2007.
[2] Η χαρά της ανακάλυψης, Pichard Feynman, Εκδόσεις Κάτοπτρο, σελ. 211
[3] Εφημερίδα «Το Βήμα», 23/5/1980
[4] A summary of the effect of amygdalin upon spontaneous mammary Tamors in mice, Sloan Ketter-ing, report June 13, 1973

Τμήμα Ελέγχου Χημειοευαισθησίας
http://www.polyzou.gr
Panos D.
http://okitkort.blogspot.com/2011/01/blog-post_2324.html

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/01/blog-post_4291.html#ixzz1BHqcUE6w

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου