Σελίδες

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Κραυγή αγωνίας από Ροδίτη ιερωμένο, Ασφαλισμένο του Δημοσίου!!!


arximandriths missos_2 Κραυγή αγωνίας για την ζωή του εκπέμπει ένας ασθενής, ο οποίος είναι εξαρτημένος από ινσουλίνη, λόγω σακχαρώδους διαβήτη.  Λόγω του μεγέθους της πάθησής του....
και αφού έχει περάσει από επιτροπές και επιτροπές με όλες τις εγκρίσεις, του έχουν γίνει χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και τοποθέτησης αυτόματης αντλίας ινσουλίνης.
Πρόκειται για τον Αρχιμανδρίτη Αθανάσιο Μισσό, ο οποίος εδώ και 18 μήνες παραμένει απλήρωτος, αφού βεβαίως έχει καταθέσει όλα τα σχετικά παραστατικά και αποδείξεις για να πληρώσει τα αναλώσιμα τα παρελκόμενα και την ίδια την αντλία, επισκέψεις και φάρμακα και άλλα υλικά ταινίες μέτρησης κ.λ.π. , που χρησιμοποιεί να την πάθησή του.
Ο μισθός που έλαβε από την Ιεροσύνη τον μήνα Ιανουάριο του 2012 ήταν 380,68 ευρώ και για τον λόγο αυτό αδυνατεί να προμηθευτεί ακόμη και τα πιο βασικά, αλλά και τα συναφή φάρμακα, καθετήρες σακχάρου, ταινίες μέτρησης, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα.
Για τον λόγο αυτό, απέστειλε επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία και στην Περιφέρεια, ζητώντας την εξόφληση των οφειλομένων, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει την φαρμακευτική του αγωγή και να μην κινδυνεύσει η ζωή του, καθότι είναι υποβασταζόμενος από αυτή τη αγωγή.
Από τα 22 χρόνια ασφάλισης του, την τελευταία διετία έκανε χρήση της ασφάλειας του.
Κατέβαλε και καταβάλλει κάθε μήνα σχεδόν όλο τον πενιχρό μισθό του για την υγεία του, μη έχοντας κανένα άλλο πόρο εκτός αυτού του μισθού.
 http://www.cityofpetaloudes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7806:kraugi-agonias-apo-roditi-ieromeno-asfalismeno-tou-dimosiou&catid=14:koinwnika&Itemid=243

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου