Σελίδες

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΕΛΕ - Εισαγωγή - Το Αλφάβητο της Αλήθειας!!!

6 σχόλια:

  1. Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας σχετικά με τη σειρά "Το Αλφάβητο της Αλήθειας". Υπάρχουν τα εξής στοιχεία τα οποία πρέπει να μας κάνουν - το λιγότερο - επιφυλακτικούς για τις πραγματικές σκοπιμότητες αυτής της σειράς:

    1.) Ποιά είναι η "Ένωσις Ελλήνων Επιστημόνων"; Ψάξτε στο google. Δεν θα βρείτε καμμία τέτοια ένωση που να φέρει το συγκεκριμένο λογότυπο που προβάλλεται στα video. Γιατί δεν έχει το συγκεκριμένο youtube channel ένα link με την ιστοσελίδα αυτής της ένωσης; Που εδρεύει; Πώς μπορεί να επικοινωνήσει κανείς μαζί τους; Γιατί τα έχουν αποκρύψει αυτά; Επίσης το λογότυπο δεν είναι λίγο περίεργο με τα 3Ε; Επίσης σχηματίζει και πυραμίδα.
    2.) Μιλάμε για μια επαγγελματική δουλειά εδώ πέρα. Σειρά 24 ντοκυμαντέρ! Σε HD! Μπορείτε να φανταστείτε πόσα λεφτά χρειάζονται για να δημιουργήσει κανείς αυτή τη σειρά; Ποιός τους χρηματοδοτεί; Εδώ δεν μιλάμε για κάποιους ερασιτέχνες που έφτιαξαν κουτσά-στραβά ένα βιντεάκι και το ανέβασαν στο youtube. Μιλάμε για άρτια οργανωμένη και επαγγελματική δουλειά, επιπέδου το λιγότερο εμπορικού καναλιού της τηλεόρασης.
    3.) Δείτε το trailer της σειράς (http://www.youtube.com/watch?v=dSiekOEXZTg). Trailer; Καλά, ποιός φτιάχνει και trailer; Μόνο οι επαγγελματικές-εμπορικές παραγωγές. Δείτε τα 24 κεφάλαια της σειράς. Τί λέει το ψ και το ω; Ψ-Η απάτη των θρησκευτικών δογμάτων, Ω-Είμαστε Ένα. Ώστε αυτή η σειρά μας εισάγει στην "αλήθεια" με 22 κεφάλαια -τα οποία μπορεί να είναι όλα αλήθεια, δεν λεώ- για να μας πεί στο τέλος και μια ακομη "αλήθεια": "Ξέρετε, και οι θρησκείες απάτη είναι. Όλες, δηλαδή και η Ορθοδοξία.". Και τέλος να μας πεί: "Είμαστε Ένα", με υπόβαθρο μια ανθρώπινη μορφή που κάνει διαλογισμό με το μάτι του Ώρου (κατ'εξοχήν Ιλλουμινατικό-δαιμονικό σύμβολο) να είναι στη θέση του κεφαλιού. Είμαστε Ένα, δηλαδή "Όλοι οι άνθρωποι ενωμένοι, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς πολιτικές ιδεολογίες, χωρίς έθνη, χωρίς θρησκείες κτλ" το οποίο είναι ο κατ'εξοχήν στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αυτών που υποτίθεται ότι θέλουν να ξεμπροστιάσουν με αυτή τη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνέχεια από το προηγούμενο σχόλιο
    4.) Πρόκειται μάλλον περί ύπουλης-κεκαλλυμένης προπαγάνδας υπέρ και όχι κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων προσαρμοσμένης στα ελληνικά δεδομένα. Αντίστοιχες προσπάθειες έχουν γίνει και στην Αμερική. Δείτε το http://www.zeitgeistmovie.com/. Ακριβώς η ίδια περίπτωση. Ξεμπροστιάζουν τις τράπεζες το ΔΝΤ, τα πολιτικά κόμματα, τις θρησκείες κτλ και στο τέλος λένε "Η λύση είναι ένας καινούργιος κόσμος χωρίς διαχωρισμούς, φτώχεια κτλ. Νέα οικονομία που να βασίζεται στους πόρους, κεντρικός έλεγχος για να μή γίνονται σπατάλες, παγκόσμια οικολογική συνείδηση κτλ.". Ωραία πράγματα δηλαδή μόνο που πρόκειται για τη "Νέα Τάξη Πραγμάτων" με άλλο περιτύλιγμα. Ύπουλη προπαγάνδα των Illuminati πολύ καλά χρηματοδοτημένη επίσης. (Η εκστρατεία KONY 2012 είναι μια άλλη περίπτωση ύπουλης προπαγάνδας που ξεκινάει -υποτίθεται- από τη βάση της πυραμίδας, το λαό, κατά της αδικίας κτλ. Για μία εμπεριστατωμένη ανάλυση του φαινομένου KONY 2012 και της νέας μορφής προπαγάνδας την εποχή του facebook και του youtube δείτε το http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/kony-2012-state-propaganda-for-a-new-generation/)

    Θα σας εφιστούσα την προσοχή όταν προωθείτε video της σειράς "Αλφαβητάρι της αλήθειας" τουλάχιστον να προειδοποιήστε τον κόσμο να είναι επιφυλακτικοί και προετοιμασμένοι για το ποιό θα είναι το τελικό μύνημα της σειράς και για το ποιά μπορεί να είναι η πραγματική σκοπιμότητα τους. Κατά τη γνώμη μου αυτοί που κρύβονται από πίσω είναι οι ίδιοι οι ιθύνοντες νόες της Νέας Τάξης Πραγμάτων οι οποίοι θέλουν να μας πούν: "Ναί, ξυπνήστε θέλουν να σας υποδουλώσουν όλοι αυτοί οι κακοί άνθρωποι αλλά ξέρετε τί; Και οι θρησκείες μέσα στο κόλπο είναι, οπότε φύγετε μακρυά από τη θρησκεία και δή την Ορθοδοξία." Και αυτό γιατί; Γιατί είναι τόσο πονηροί και ύπουλοι ώστε να μήν διστάζουν να πούν 99 αλήθειες και 1 μόνο ψέμμα ώστε να σε πείσουν να φύγεις μακρυά από την Μόνη Αλήθεια, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και την Αγία Του Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία είναι η μόνη που πραγματικά φοβούνται, το μόνο πραγματικό εμπόδιο στην εκπλήρωση την εωσφορικών τους σχεδίων και η μόνη ελπίδα για όλους τους Έλληνες ειδικά αλλά και για τον κόσμο όλο, ώστε να μπορέσουμε να αντισταθούμε χωρίς να φοβηθούμε και χωρίς να λυγίσουμε ενάντια στη "Νέα Τάξη Πραγμάτων" και την παγκόσμια δικτατορία που ετοιμάζουν.

    Εύχομαι τούτο το σχόλιο να συμβάλει στην αφύπνιση όλου του κόσμου στο να είμαστε προσεκτικοί και ενημερωμένοι και να μή δεχόμαστε έτσι εύκολα ότι μας σερβίρουν αλλά να το κρίνουμε και να το ερευνούμε πάντα υπο το φώς του ευαγγελίου και της διδασκαλίας των αγίων πατέρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

    Φιλικά
    ένας πιστός ορθόδοξος χριστιανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοιξε μια τρυπα στο χωμα μπες μεσα..και μη πιστευεις τπτ..ουτε αληθειες ουτε ψεμματα..καλυτερα πεθανε γιατι δε προκειτε να πιστεψεις κατι..εδω οι ανθρωποι κανουν κατι τοσο μεγαλο για να μας ξυπνησουν και συ λες οτι στην ουσια ειναι του συστηματος..εσυ αν ειχες την ικανοτητα να φτιαξεις κατι τετοιο μηπως θα εδινες και το αφμ σου???ελεος ρε φιλαρακι..ειπαμε αλλα οχι και τοσο καχυποπτος

      Διαγραφή
  3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ!Φυσικά θέλω να πιστεύω όσοι μας διαβάζουν και βλέπουν τέτοια είδους βίντεα να προβληματίζονται απλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπε ο προηγούμενος....."""""""""""""Γιατί είναι τόσο πονηροί και ύπουλοι ώστε να μήν διστάζουν να πούν 99 αλήθειες και 1 μόνο ψέμμα ώστε να σε πείσουν να φύγεις μακρυά από την Μόνη Αλήθεια, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό....""""""""""""""""""""""""""""""""""


    Ε, μάθε λοιπόν τις 99 αλήθειες, που δεν τις ξέραμε, για να αρχίσουμε να ζούμε σαν ελεύθεροι άνθρωποι, και όσο για το Χριστό, ο καθένας μας ας τον προσθέσει μέσα σε αυτές της αλήθειες στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, και τότε θα ελευθερωθεί αν είναι άξιος..

    Μην είσαστε τόσο καχύποπτοι πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ανώνυμε,σεβαστες και του πρώτου οι απόψεις του αλλά και οι δικές σου!Η καχυποψία εδω μέσα δεν νομίζω να βλάπτει κανέναν!Επίσης είδη η ΕΝΕΛΕ έκανε κάποιες σαφείς διευκρινήσεις για κάποια θέματα!Εμάς μας ενδιαφέρει να μην πολεμάνε την Εκκλησία!Απο την στιγμή που παρακεινούν τον λαό να παραταχθούν μαζί με την Εκκλησία νομίζω τους αδικούμε κατηγόρώντας τους!!!Δέν έχουν φανατισμό και όντος κάνουν καλό αγώνα εναντίον της ΝΤΠ με τον δικό τους τρόπο!!!Φυσικά επηδεί δεν έχω δεί όλα τα βίντεα θα αναμένω...και εάν δω κάτι εναντίον της Ορθοδοξίας μας θα το συζητήσουμε και πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή