Σελίδες

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΤΡΕΛΗΣ Vs Παναγιώτης Ξενοφών!!!










{ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ κύριος Γιώργος Μητρέλης στο http://www.facebook.com/groups/169694733093087/permalink/280803755315517/ FACE BOOK στην ΟΜΑΔΑ: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ=ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ!Δεν μπήκαμε στον κόπο να ασχοληθούμε για αναίρεση του ποιό κάτω....
άρθρου, διότι θα ήταν χαμένος κόπος!Απο την στιγμή που δεν εφαρμόζει τις παγκόσμιες επιστημονικές αρχές, παρουσιάζοντας μας τις πηγές του, τα θεωρούμε ως λόγια του αέρος!Δηλαδή φούμαρα αλα Μητρέλη!Θαυμάστε και κλάψτε για την τραγικότητα των κλεψιμαϊικων απόψεών του!Το αντιχριστιανικό μένος του δεν έχει όρια, παρόλον που πάσχει(απο βαρειά μορφή ψυχασθένειας υπο την αγιοπατερική έννοια)πάσχει και απο καρκίνο των πνευμόνων(δημοσίευσε έγραφα ο ίδιος περι της ασθένειας του)!Τον προτρέπουμε ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, έστω και την υστάτη, να γονατίσει ταπεινά κάτω απο πετραχήλι κληρικού και να ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ πριν έρθει το βιολογικό του τέλος!Και να σταματήσει, την μισαλέα προπαγάνδα του και την αντίχριστη πολεμική του, κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας!(στρατιωτης του Χριστού παναής)}

Giorgos Mitrelis
"ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ (3)

Στα μέρη όπου επικράτησε ο Χριστιανισμός και εδραιώθηκε σύμφωνα με τις βασικές αρχές του (βιβλικές, πατερικές, των συνόδων, κλπ.) και αποφάσεις του συνέβησαν:

1) Καταστροφές πάντων των τοπικών ή οικουμενικών πολιτισμικών στοιχείων. Ήταν το μεγαλύτερο δυστύχημα κατά της γνώσεως, της ιστορίας, και του πολιτισμού του ανθρώπου! Έχομε ολοκληρωτική εξάλειψη πλήθους πολιτισμών όπως: Ελληνικός, Ελληνο-Αλεξανδρινός, Ελληνο-Ρωμαϊκός, των Σαξόνων, των Σκανδιναβών, των Μάγια, του Μεξικού, του Περού, κλπ.
2) Καταστροφές πολλών κοινωφελών έργων και ιδρυμάτων: νοσοκομείων, ασκληπιείων, βιβλιοθηκών, γυμναστηρίων, λουτρών, ναών, σταδίων, των βιβλίων, πασών αρχιτεκτονημάτων και κτηρίων, των έργων τέχνης, κλπ.
3) Εξάλειψη τοπικών ηθών και εθίμων, γραμμάτων, τεχνών, αθλητισμού, αγώνων, κλπ, (Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής, Αμερικής, Ειρηνικού Ωκεανού, κλπ.).
4) Οι αιρέσεις ήταν ο φόβος και τρόμος διά τον Χριστιανισμό. Διά τούτο, εκτός από τα αναθέματα και τους αφορισμούς, οι ορθόδοξοι εξαπέλυσαν τρομακτικούς αιματηρούς και καταστροφικούς διωγμούς εναντίον τους. Κάθε διαφωνία ή ελαφρά παρέκκλιση εθεωρείτο αίρεση και εδιώκετο πάση θυσία.
5) Κατάργηση και αναθεματισμός, των μαθηματικών, της αστρονομίας, της ιατρικής, των επιστημών, των γραμμάτων, του θεάτρου, των τεχνών, της φιλοσοφίας, κλπ.
6) Η χριστιανική θεολογία και δογματική είχε σαν αποτελέσματα και τα εξής: Γενοκτονίες, θρησκευτικοί και μη θρησκευτικοί πόλεμοι, σταυροφορίες, ιερές εξετάσεις, πρωτοφανείς εξοντωτικοί νόμοι, εξολόθρευση των αιρετικών, αφάνταστα βασανιστήρια, εκατομμύρια αθώων θυμάτων, όλο το κακό συναπάντημα, αμορφωσιά, συμφορά, βία, μεσαίωνας, κλπ, με τρομακτικές διαχρονικές συνέπειες για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Αν κανείς τότε απορεί πως επεκράτησε ο Χριστιανισμός, η απάντηση είναι απλή. Τους τρεις πρώτους αιώνες ήταν ολιγάριθμος και του περιθωρίου και έτσι οι υπόλοιποι δεν του έδιναν μεγάλη σημασία. Το πρώτον αιώνα και στις αρχές του δευτέρου αιώνα ήταν καθαρά Ιουδαϊκή υπόθεση, και τίποτα παραπάνω. Μόνο μερικοί μορφωμένοι Εβραίοι και λίγο αργότερα μερικοί Εθνικοί έφερναν στην επιφάνεια ιστορικά δεδομένα και ακαδημαϊκά ή φιλοσοφικά επιχειρήματα εναντίον του.

Αποτελεί πραγματική ειρωνεία το γεγονός ότι χωρίς τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν θα είχε την τύχη να εξαπλωθεί. Έτσι λοιπόν αυτή η Ιουδαϊκή αιρετική υπόθεση, όταν αυτή το θέλησε, εύκολα μεταπήδησε εκτός του Παλαιστινιακού χώρου και των συναγωγών της διασποράς. Η ελευθερία λόγου που υπήρχε τότε δεν την εμπόδισε να κάνει κάτι τέτοιο. Αυτή λοιπόν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και την ασφάλεια που παρείχε, αυτήν βρήκαν να κατηγορούν και να καταδικάζουν οι Χριστιανοί ένεκα δήθεν διωγμών.

Ουδείς διωγμός κατά των πεποιθήσεων υπήρξε στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία όπου επικρατούσε τέτοια θρησκευτική ελευθερία που ο σημερινός κόσμος είναι αδύνατο να τη φανταστεί. Έχει μείνει παροιμιώδες ότι: «Εις την Ρώμη συναντούσες ευκολότερα έναν θεό παρά έναν άνθρωπο!». Οι λεγόμενοι «διωγμοί» ήταν τοπικές αντιδράσεις του κράτους κατά των συνεχών κρουσμάτων απειθείας και των συνωμοτικών ανατρεπτικών ενεργειών των χριστιανών. Ανεζητούντο οι ένοχοι των εγκληματικών πράξεων και ουδείς εθίγετο λόγω των πεποιθήσεών του! Ουδείς συστηματικός διωγμός υπήρξε! Αντιθέτως ο Χριστιανισμός όταν κατέλαβε την εξουσία εγκαινίασε και εξαπέλυσε τον πραγματικό, ανελέητο, ολοκληρωτικό και ιδεολογικό διωγμό!

Οι διωγμοί επί Νέρωνος (+64) και Δομιτιανού (+94 - 96) αναφέρονται διά πρώτην φορά το +170 από τον επίσκοπο των Σάρδεων Μελίτωνα τον ευνούχο. Αυτά που γράφει είναι καθαρές υπερβολές. Την εποχή του Νέρωνος οι χριστιανοί (αν υπήρχαν) στη Ρώμη ήταν ελάχιστοι και όχι μυριάδες! Άλλες έρευνες, βασισμένες σε ιστορικά στοιχεία και σε παραδόσεις των ιδίων των χριστιανών έχουν απαλλάξει τον Αυτοκράτορα Δομιτιανό (+81 - 96 Κ. Ε.) από την χριστιανική φήμη ότι εξαπέλυσε διωγμό κατά των χριστιανών και αιματοκύλισε την αυτοκρατορία.

Εκείνο που ο Δομιτιανός έκανε ήταν ότι, ανέκρινε μερικούς χριστιανούς ταραξίες τους οποίους και τιμωρούσε εάν ευρίσκονταν ένοχοι εγκληματικών πράξεων. Άλλους φτωχούς κακομοίρηδες και αθώους, τους ρωτούσε να του εξηγήσουν τί πίστευαν και τί έκαναν και μετά τους άφηνε ελευθέρους, αισθανόμενος κάποια περιφρόνηση για την κατάντια και την βλακεία τους. Αυτό ακριβώς γράφουν ότι συνέβη με τους δύο εγγονούς του Ιούδα, του μικρού αδελφού του Ιησού, πράγμα που είτε είναι αληθές είτε παραμύθι φανερώνει ότι η Ρωμαϊκή εξουσία δεν εδίωκε ανθρώπους έτσι χάρη γούστου ή για τα πιστεύω τους ή την συγγένεια τους.

Ο λεγόμενος διωγμός του Διοκλητιανού (+302 - 303 Κ. Ε.) δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η μόνη γενικότερη προσπάθεια ελέγχου των χριστιανών (όχι όμως της ιδεολογίας των), οι οποίοι είχαν πλέον αποθρασυνθεί πέραν κάθε ανοχής και επυρπόλησαν το αυτοκρατορικό ανάκτορο στην Βιθυνία της Μικράς Ασίας. Το αίτιο του διωγμού ήταν το γεγονός ότι κατά την κατοχή της Αλεξανδρείας υπό της Παλμύρας (+269 - 274) οι χριστιανοί της πόλεως ταχθέντες υπέρ της Ζηνοβίας (+240 - ;;; , κυβερνήτου της Παλμύρας) και του εγκαθέτου της χριστιανού επισκόπου Παύλου του Σαμοσατέως, άρχισαν να αποσφάττουν συστηματικώς όσους Έλληνες, Ρωμαίους και Εβραίους ηδύναντο!

Πέραν των καρπών της Ρωμαϊκής ειρήνης και ανεξιθρησκίας που ο Χριστιανισμός έδρεψε κατά τους τρεις πρώτους αιώνες, στις αρχές του τετάρτου αιώνα του έτυχε και το πρώτο λαχείο! Αυτό ήταν ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Κωνσταντίνος. Ο Χριστιανισμός επεκράτησε επειδή μονομερώς και καπριτσιόζικα το θέλησε έτσι ο «Άγιος και Μέγας» διαταραγμένος και ανισόρροπος αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος.

Επρόκειτο για διαταραγμένη, πονηρή, εγκληματική και βίαια φυσιογνωμία με πολλά ειδεχθή εγκλήματα στο ενεργητικό της! Αυτός εξόντωσε είτε διά πολέμων είτε διά δόλου κάθε άλλον υψηλά ιστάμενο πολιτικό της αυτοκρατορίας (όχι αντίπαλό του όπως συνηθίζουν ψευδώς να λένε) που δεν του έφταιξε σε τίποτα και ούτε του έδωσε οποιαδήποτε αφορμή για να τον φονεύσει ή να τον δολοφονήσει. Μετά χρησιμοποιώντας κάθε παρανομία και αυθαιρεσία και με την επιρροή και τις μηχανορραφίες της μάνας του Ελένης, έστριψε απλώς έναν διακόπτη για να παραδώσει εν λευκώ όλη την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στους ολιγάριθμους Χριστιανούς συνωμότες ενώ ταυτοχρόνως απέκλεισε την συντριπτική πλειονότητα των υπολοίπων από το κάθε τι.

Έχει καθιερωθεί ως γεγονός ότι το 313 Κ. Ε. εξεδόθη το κοσμοϊστορικό διάταγμα των Μεδιολάνων από τον Κωνσταντίνο με τον γαμπρό του Λικινίο. Με το διάταγμα αυτό νομοθετήθηκε η ανεξιθρησκία και ως εκ τούτου ο Χριστιανισμός έγινε ισότιμη θρησκεία με κάθε άλλη. Τούτο ήταν το δεύτερο διάταγμα ανεξιθρησκίας, εφόσον το πρώτο είχε εκδοθεί ενάμιση χρόνο πρωτύτερα από τον σοβαρά ασθενούντα καίσαρα Γαλέριο.

Αυτή η ανεξιθρησκία ως εκ θαύματος κράτησε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, διότι αυτός ο κενόδοξος, ματαιόδοξος και εγκληματίας Κωνσταντίνος σχεδόν αμέσως έδωσε στους Χριστιανούς μαζί με την «ανεξιθρησκία» και το «σιδηρούν πάνω χέρι», ή ακριβέστερα ολόκληρη την αυτοκρατορία εν λευκώ! Τότε οι Χριστιανοί ξέχασαν τι θα πει ανεξιθρησκία, ειρήνη, συγγνώμη, συγχώρεση, άφεση αμαρτιών, αγάπη προς τον πλησίον, δικαίωμα σε άλλη γνώμη, άλλη αντίληψη, κλπ. Ένεκα όλων των συμβάντων και της λύσσας των άρτι νομιμοποιηθέντων Χριστιανών που επακολούθησαν, πολλοί ερευνητές έφτασαν στο σημείο να αμφιβάλλουν πάρα πολύ αν έναν τέτοιο διάταγμα ανεξιθρησκίας εξεδόθη ποτέ από τον Κωνσταντίνον.

Από το +320 Κ. Ε. περίπου και εφεξής, πέραν των πολλών ιδιοτελών, πολιτικών και συγγενικών φόνων που διέπραξε ο Κωνσταντίνος, έγιναν οι μεγαλύτερες καταστροφές, διώξεις και εξοντώσεις που γνώρισε ποτέ η ανθρώπινη ιστορία από τους Χριστιανούς, εναντίον όχι μόνο όλων των άλλων θρησκειών αλλά και μεταξύ των χριστιανικών αιρέσεων και σχισμάτων. Η εκκλησία έκανε τον Κωνσταντίνον Άγιο και Ισαπόστολο και τον ονόμασε «Μέγα» για τις υπηρεσίες του, παρά το δυσθεόρατο πλήθος και την βαρβαρότητα των εγκλημάτων του!

Μόλις ο ορθόδοξος καθολικός Χριστιανισμός με την λεγομένη πρώτη οικουμενική σύνοδο της Νικαίας, το +325, κατέλαβε πλήρως την εξουσία, ταυτοχρόνως εγκαινίασε και εξαπέλυσε τον πραγματικό, ανελέητο, εξοντωτικό, ολοκληρωτικό και ιδεολογικό διωγμό! Στους επόμενους δυόμισι αιώνες, σχηματίσθηκε εκτενής νομοθεσία για την εξάλειψη και καταβαράθρωση του αρχαίου κόσμου και ειδικότερα του Ελληνικού και Ελληνορωμαϊκού Πολιτισμού και όλων των αιρέσεων, που απλώς ζητούσαν συνύπαρξη. Η νομοθεσία αυτή υπάρχει στους κώδικες του Θεοδοσίου (του «Μεγάλου») και του Ιουστινιανού, κ. α. Οι καταστροφές βιβλιοθηκών, σχολών, έργων κοινής ωφελείας, έργων τέχνης, βιβλίων, διωγμοί καθηγητών και κάθε επιστημονικής και φιλοσοφικής σκέψεως και μελέτης μαζί με όλα τα αναπάντεχα κακά, συναπετέλεσαν την μεγαλύτερη μηχανή καταστροφής πολιτισμού που γνώρισε η ιστορία ολόκληρης της ανθρωπότητας."

Εκτός της εξαφανίσεως ό,τι τυχόν στοιχείων υπήρχαν, από τον Ευσέβιο και την παρέα του, η αρχαιολογία έχει διαπιστώσει τόσο ελάχιστα πράγματα ώστε να αδυνατεί να δώσει μια κάποια εικόνα του αρχέγονου μη Ιουδαϊκού Χριστιανισμού από το +135 Κ. Ε. μέχρι τον Κωνσταντίνο!
{ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ  ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ http://www.facebook.com/groups/169694733093087/permalink/280803755315517/   ΣΤΟ FACE BOOK, (στρατιώτης του Χριστού παναής με το όνομα Παναγιώτης Ξενοφών)}
ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ACTION!!!
Ξενοφών Παναγιώτης, Γιώργο να σου πώ εγώ γιατί απορίπτεις τον Χριστιανισμό;Ο ΛΟΓΟΣ ειναι ξεκάθαρος!Απλά δεν βίωσες το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ και δεν έζησες τα Μυστηρια του!!!!!

Giorgos Mitrelis ,ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ;

Ξενοφών Παναγιώτης,
Παρακαλώ πολύ τους Ορθοδόξους Χριστιανούς να μην δίνουν σημασία στο ποιό πάνω άρθρο του κύριου Μητρέλη διότι είναι επιστημονικά ανιστόρητο και επιστημονικά αθεολόγητο!Και μιά και εφόσον ο κΜητρέλης δεν είναι Χριστιανός είναι εχθρός της Ορθοδοξίας και θα γράφει εμετικά άρθρα....Τελικά καλά σε λέγανε παγανιστή κυρΜητρέλη!Φυσικά σύμφωνα με την Ορθοδοξία μας είσαι άθεος άσχετα με το τι νομίζεις ότι είσαι!Φυσικά απο Ιστορικής απόψεως να πάρουμε ένα ένα τα αρθρακια σας κονιορτοποιούνται έτσι άδικος ο κόπος να το δούμε και απο θεολογικής απόψεως!Και ο λόγος είναι απλώς!Ποιός τα λέει αυτά που γράψατε;Που τα στηρίζετε;Πάνω σε ποιές πηγες;Ένας αρθρογράφος σαν και σας ντροπης πράγματα ειναι αυτά να τα γράφετε και να μην υπάρχουν οι πηγες απο κάτω....άρα αέρα κουπανιστώ!Διότι οι συμπατριώτες μας και μορφωμένοι είναι και κριτική σκέψη έχουν!Οι βλακίες του Μητρέλη πάνε στον κάλαθο των αχρήστων!!!χαχαχαχ

Ξενοφών Παναγιώτης ,Φυσικά δεν θα κάτσω να το αναιρέσω διότι το αναιρεί το αντιχριστιανικό μένος σου!Και ο αντιεπιστημονικός τρόπος που χειρίζεσε τα θέματα!Κουβέντες του καφενέ όπως πλύθος λαού ξέρω και εγώ να λέω!

Ξενοφών Παναγιώτης, Οι Χριστιανοί ζούμε την πίστη μας και είμαστε ευχαριστημένοι κοιτάξτε την ψυχούλα σας τώρα που έχετε και ασθένεια και σταματάτε να πολεμάτε τον χριστιανισμό με λόγια άλλων!!!

Ξενοφών Παναγιώτης Άλλο το προσπάθησες και άλλο το δεν έζησες....

Ξενοφών Παναγιώτης, Τα λόγια είναι περιττα....υπάρχουν χιλιάδες τόμοι Χριστιανικών και μη βιβλίων σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου.....υπαρχουν εκατομμύρια που πιστεύουν στον Χριστό θα έρθεις εσύ με ένα βλακωδες και γεμάτο εμπάθια και αντιεπιστημονικό αρθράκι να αποδείξης τί;χαχαχαχαχαΌτι είσαι σφόδρα αντίχριστος;Μα αυτό το μάθανε και οι φίλες μου στην Αυστραλία!!!

Ξενοφών Παναγιώτης,
Μια απορία Μητρέλη μου!Εφόσον θεωρείς μη υπαρκτό( το δήλωσε και σε προσωπικές συνομιλίες και δημόσια) πρόσωπο τον Θέανθρωπό μας ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ γιατί τόσο ΜΙΣΟΣ και εμπάθια κατα του Χριστιανισμού;Εφόσον για σένα δεν υπήρξε ως ιστορικό προσωπο γιατι ασχολείσε μαζί Του και με την Εκκλησία Του;χαχαχαχαΜόνο που ασχολείσε γράφοντας νουβέλες και απο την άλλη τον απορρίπτεις αυτο δηλώνει διεστραμμένη προσωπικότητα και άκρως αντιφατική!!!Κάτι που πιστεύουμε δεν είναι αληθινό και υπαρκτό δεν ασχολούμαστε μαζί του....εκτός και εάν έχεις λόγους να ασχολήσε έστω και τώρα με τον καρκίνο να σε τρώει!!!Φυσικά εσύ όσο πολεμάς τον Χρισ΄το μας και την Ορθοδοξία μας άλλο τοσο εμείς γινόμαστε ποιό βέβαιοι για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ!Εσείς απλά απο τον σκοτασμό του νοόος σας δεν βλεπεται καν ότι κτυπάτε κλωτσίες πάνω στα καρφιά!Συνεχίστε το σατανικό έργο σας και εμάς μας κάνετε ποιό ισχυρούς και ακλονητους στην Πίστη μας!!!Με αγάπη ο φίλος σας Παναής!!!

Giorgos Mitrelis
ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ.ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ.

Π.Χ Ο λεγόμενος διωγμός του Διοκλητιανού (+302 - 303 Κ. Ε.) δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η μόνη γενικότερη προσπάθεια ελέγχου των χριστιανών (όχι όμως της ιδεολογίας των), οι οποίοι είχαν πλέον αποθρασυνθεί πέραν κάθε ανοχής και επυρπόλησαν το αυτοκρατορικό ανάκτορο στην Βιθυνία της Μικράς Ασίας.

Ουδείς διωγμός κατά των πεποιθήσεων υπήρξε στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία όπου επικρατούσε τέτοια θρησκευτική ελευθερία που ο σημερινός κόσμος είναι αδύνατο να τη φανταστεί. Έχει μείνει παροιμιώδες ότι: «Εις την Ρώμη συναντούσες ευκολότερα έναν θεό παρά έναν άνθρωπο!».

Άλλες έρευνες, βασισμένες σε ιστορικά στοιχεία και σε παραδόσεις των ιδίων των χριστιανών έχουν απαλλάξει τον Αυτοκράτορα Δομιτιανό (+81 - 96 Κ. Ε.) από την χριστιανική φήμη ότι εξαπέλυσε διωγμό κατά των χριστιανών και αιματοκύλισε την αυτοκρατορία.
ΧΡΩΣΤΑΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Ο Χριστιανισμός επεκράτησε επειδή μονομερώς και καπριτσιόζικα το θέλησε έτσι ο «Άγιος και Μέγας» διαταραγμένος και ανισόρροπος αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος.
Επρόκειτο για διαταραγμένη, πονηρή, εγκληματική και βίαια φυσιογνωμία με πολλά ειδεχθή εγκλήματα στο ενεργητικό της!
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ.

Στους επόμενους δυόμισι αιώνες, σχηματίσθηκε εκτενής νομοθεσία για την εξάλειψη και καταβαράθρωση του αρχαίου κόσμου και ειδικότερα του Ελληνικού και Ελληνορωμαϊκού Πολιτισμού και όλων των αιρέσεων, που απλώς ζητούσαν συνύπαρξη. Η νομοθεσία αυτή υπάρχει στους κώδικες του Θεοδοσίου (του «Μεγάλου») και του Ιουστινιανού, κ. α. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ;

Οι καταστροφές βιβλιοθηκών, σχολών, έργων κοινής ωφελείας, έργων τέχνης, βιβλίων, διωγμοί καθηγητών και κάθε επιστημονικής και φιλοσοφικής σκέψεως και μελέτης μαζί με όλα τα αναπάντεχα κακά, συναπετέλεσαν την μεγαλύτερη μηχανή καταστροφής πολιτισμού που γνώρισε η ιστορία ολόκληρης της ανθρωπότητας.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Παρασκευή στις 9:09 μ.μ. · Μου αρέσει!
Giorgos Mitrelis, Ξενοφών Παναγιώτης
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΑΝΑΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ.
γιατι ασχολείσε μαζί Του και με την Εκκλησία Του;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΞΟΔΕΨΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ;ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ.

Christakis Charalampous, μητρελη δεν βαρεθηκες να γελοιοποεισαι ?πως εξαφανιστηκαν αυτοι οι πολιτισμοι οταν εσυ ο ιδιος τους αναφερεις?ζουσες τοτε και τους ειδες?και μαλλον ζεις σε αλλο πλανητη εσυ.

Giorgos Mitrelis, ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ,ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΤΛ

Ξενοφών Παναγιώτης, Διαβάζεις πολλες εκδόσεις Αρχέτυπο και Κέδρου και σε έβλαψαν στον εγκέφαλο!!!

Giorgos Mitrelis ‎,Christakis Charalampous
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΓΕΛΙΟΥΣ.

Ξενοφών Παναγιώτης, Εσύ Μητρέλη εκφράζεις την άποψη σου και όχι μόνο αυτό αλλά πολεμάς και το ισχυρό θρησκευμα της χώρας μας!Άρα υποσκάπτεις και το Σύνταγμα μας!Άρα μην το παίζεις και Ελληναρας!Η ελληνες είναι Χριστιανοί εδώ και 2012 χρόνια δεν θα έρθεις εσύ και οι όμοιοι σου παγανιστες και άθεοι να μας βάλετε γυαλιά....διαβάζουμε και εμείς μυθηστορήματα....άσε τα παραμυθάκια που διαβάζεις τώρα τα διάβαζα στην κούνια μου

Ξενοφών Παναγιώτης Κάνω διάλογο με όλες τις κάστες των ανθρώπων....

Ξενοφών Παναγιώτης Οι γελίοι δεν είναι άνθρωποι;

Ξενοφών Παναγιώτης, Και πρόσεχε Μητρέλη, με αντιεπιστημονικά επιχειρηματα βαδίζεις σε ναρκοπέδιο.....

Giorgos Mitrelis ,Ξενοφών Παναγιώτης
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ (ΟΣΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΙΑ;

Giorgos Mitrelis, Ξενοφών Παναγιώτης Κάνω διάλογο με όλες τις κάστες των ανθρώπων....
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ,ΔΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ

Ξενοφών Παναγιώτης,
Προσπαθείς να μας αποδέιξης τί;Πρώτα πρώτα όταν εκθέτεις δημόσια τις απόψεις σου βάζεις και πηγες απο κάτω την βιβλιογραφία...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ εάν κάνεις αντιγραφή επικόλληση απο παραμυθια Παγανιστηκά!Φυσικά όλα όσα λές τα λένε οι φίλοι σου αρχαιολάτρες και πριν απο αυτούς ο φανατικός ιστορικός Ζώσημος που έζησε 1 αιώνα μετά τον Μέγα Κωνσταντίνο!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ Δηλαδή εσύ μόνο αρνητικά τα βλέπεις όλα....αυτό σημαίνει αντιεπιστημονική κρίση...δηλαδή βγάζεις δηλητηριο απο όλες τις πάντες....με αερολογίες ειδωλολατρικες....χαχαχα

Giorgos Mitrelis, Ξενοφών Παναγιώτης
"Εσύ Μητρέλη εκφράζεις την άποψη σου και όχι μόνο αυτό αλλά πολεμάς και το ισχυρό θρησκευμα της χώρας μας!Άρα υποσκάπτεις και το Σύνταγμα μας!"
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ...

Ξενοφών Παναγιώτης, καλά εντάξη φίλε...μικρό το κακο

Ξενοφών Παναγιώτης Εγώ συμφωνω όμως με τον κύριο Christakis Charalampous !!!Γελιοποιησε συνεχώς και όντως τα σχόλια σου βρίθουν γελιοτήτων!Δεν λέω όμως ότι είσαι γελίος προς Θεού!Κοτζάμ σοβαρός άνθρωπος κλινήρης με καρκίνο τώρα και ασχολείτε με πολεμική κατα του χριστιανισμού αυτά είναι για γελια  και όχι εσείς!!!

Giorgos Mitrelis ,Ξενοφών Παναγιώτης
"Η ελληνες είναι Χριστιανοί εδώ και 2012 χρόνια"
ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ;ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΕΚΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤ'ΟΝΟΜΑ Η ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ;ΟΥΤΕ 1% ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.

Ξενοφών Παναγιώτης,
‎.Οι απόψεις δεν είναι δικές σου Μητρέλη μου...είναι αστείο να υποτιμάς την νοημοσύνη μας....είμαστε χριστιανοί όχι βλάκες και ανόητοι!Εδώ είναι το όλο θέμα!Υποβιβάζεις την νοημοσύνη του συνομιλητή σου πριν μπείς σε διάλογο καν!Πρώτα πρωτα να λέμε και του στραβού το δίκαιο αρκετή αξία σε δώσαμε εδω μέσα!Μετά ,εφόσον ιστορικός δεν είσαι, άρα τις απόψεις σου να τις βράσουμε!Θεολόγος δεν είσα,ι άρα τις απόψεις σου να τις γράψουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας!Ιστορίκός δεν είσαι, θεολογος δεν είσαι ,επιστήμονας δεν είσαι, άρα οι απόψεις σου είναι στον αέρα....αυτά που μας γράφεις να τα λές στο νοσοκομείο στις νοσοκόμες και στους γιατρούς την ώρα της χημειοθεραπείας σου.....σε μας δεν πιάνουν οι αντιγραφές και επικολλήσεις(copy-paste).....

Ξενοφών Παναγιώτης ,τα βιβλία που μας κοπανάς τα ξλερουμε πριν εσυ τα διαβάσεις άντε ξεκουράστου είσε προ των πυλών του ΆΔΗ με το ένα ποδι στον ταφο και ασκείς πολεμική αντιχριστιανική θες να σε πάρουμε και σοβαρα;χαχαχαχαχαΟι μορφίνες σου θα φταίνε!!!!

George Kapetanakis ,Καποια στιγμη θα καταλαβεις και θα ζητας να εχεις εστω και ενα λεπτο ζωης για να μετανοιωσεις . Σου ευχομαι να μη φτασεις σε αυτο το σημειο αλλα να δεις την αληθεια και θα νοιωσεις τι χανεις μακρια απο τον Χριστο και ποσο ανωφελα περασε η ζωη σου μακρια του !!! +++

Giorgos Mitrelis, Ξενοφών Παναγιώτης
"Κοτζάμ σοβαρός άνθρωπος κλινήρης"
ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ 8-10 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΖΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 100% ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ 70-80%.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ.

Giorgos Mitrelis ,Ξενοφών Παναγιώτης
"άντε ξεκουράστου είσε προ των πυλών του ΆΔΗ με το ένα ποδι στον ταφο και ασκείς πολεμική αντιχριστιανική"

ΠΟΛΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ .ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ,ΑΓΑΠΗ,ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΛΗΣΙΟΝ.ΦΟΥΜΑΡΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ...

Giorgos Mitrelis ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΟΙ ΟΡΘΟΠΡΑΤΤΟΥΝΤΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟΙ.

Giorgos Mitrelis,
Ξενοφών Παναγιώτης
ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ.
"Οι απόψεις δεν είναι δικές σου Μητρέλη μου..."
ΜΕΡΙΚΕΣ(ΛΙΓΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ.

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ;ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ,ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ,ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ,ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ,ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ,ΚΤΛ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΑΣΠΑΖΕΣΑΙ.

ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ.ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ;ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ.
-ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ;
-ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ;
-ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ,ΚΕΙΜΗΛΙΑ,ΕΥΡΗΜΑΤΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.
-ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ;

ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ Π&Κ.ΔΙΑΘΗΚΗΣ;ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.

Ξενοφών Παναγιώτης,
Δεν νομιζω φίλε Μιτρέλη να έχεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μας λές τι είναι χριστιανικό και τι όχι!!!Εσύ ως αντίχριστος μιλάς αντιχριστιανικά!Εμείς ως Χριστιανοί μιλάμε καταδύναμιν χριστιανικά .....οι αναγνώστες μας διαβάζουν και βγάζουν τα συμπεράσματα τους!όλοι θα πεθάνουμε κάποια μέρα!Ως χριστιανοί δεν φοβόμαστε τον θάνατο διότι ζούμε με την ελπίδα της ΑΝαστάσεως!Εσύ με ποιά ελπίδα ζείς;Και που ζείς και πολεμάς τον Χριστό τί καταλάβεις;Για μας τους χριστιανούς ζωή άνευ Χριστού είναι κόλαση και πνευματικός θάνατος!Άρα αν θέλεις την Ευαγγελική Αλήθεια για μας είσαι ένα ζόμπι!Ένας ζωντανός νεκρός!Η ασθένεια σου σίγουρα είναι παιδαγωγική αλλά ως τυφλός που είσαι δεν το αντιλαμβάνεσαι!Έχει ο Θέος και για σένα!Έχω ελπίδα μόνο στον Θεό!Θα λυγίσεις και θα ταπεινωθής και θα ζητάς το έλεος Του.....εύχομαι να το πράξεις τουλάχιστον 1 λεπτό πριν σου βγεί η ψυχή αμετανόοιτε άνθρωπε!!!

Ξενοφών Παναγιώτης,
Καϋμένε Μητρέλη άσε δεν κατέχεις τον επιστημονικό κλάδο μην βασανίζεσε τρέξε σε κανέναν πνευματικό πριν τα τινάξεις....Ολάκερη Επιστήμη της Θεολογίας έρχεσε εσύ ένα ανθρωπάκι να την υποτιμίσης και να την υποβιβάσεις!Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπου ο Μητρέλης τα κάνει κρεμασταρια!Όλες οι βιβλιοθήκες του κόσμου διαθέτουν τόνους βιβλίων φίλε Μητρέλη!Βιβλία Ιστικοθεολογικά και επιστημονικά και όχι μόνο ....περι Χριστού!Καλά τόσα εκατομύρια χριστιανοί άνθρωποι επιστήμονες εσύ και μια θλιβερη μοιοψηφεία παγανιστών θα μας περάσετε τις διαστροφές σας;Μιλάς για δημοκρατία καϋμενούλη γέρο αλλά ακόμη να καταλάβεις η Ορθοδοξία μας διαφύλαξε την Δημοκρατία....όπως επίσης με τις "απόψεις"σου εκφράζεσε εναντίον του συντάγματος και της Δημοκρατίας!Το Συνταγμα μας είναι φτιαγμένο απο Χριστιανούς!Όπως και το κάθε Σύνταγμα τις Χριστιανικής Ευρώπης!Και έρχεσε εσύ και οι ομοίοι σου να το υποσκάψετε;χαχαχαχα Ξέρεις οι αρχηγοί του 1821 ήταν Χριστιανοί και όχι παγανιστες όπως τα μούτρα σου!Και έχυσαν το αίμα τους για να λές εσύ τα εμετικά σου!Και εχυσαν το αίμα τους για να έχουμε Συνταγμα και Δημοκρατία για να την υποσκάπτης με τις τραγελαφικές απόψεις σου!Το σύνταγμα είναι στο Όνομα Της Αγίας Τριάδας!Εφόσον έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις όπου θες μην έχεις την απαίτηση να σε λέμε και Έλληνα!Οι Έλληνες χύνουν το αίμα τους όχι για τω Δωδεκάθεο και για τον άγνωστο θεό αλλά για την Αγια Τριαδα και την πατριδα τους!Αρα για μας είσαι ανθέλληνας και επικίνδυνος για τον θεσμό της Δημοκρατίας!Φυσικά ο Θέος μας προνόησε να φύγεις γρήγορα και τον Δοξάζω!!!

Ξενοφών Παναγιώτης ,Επηδεί με κτυπούν και με τιμωρούν συνεχώς όποιος θέλει να με κάνει αίτημα φιλίας με χαρά θα το αποδεχθώ...παρακαλώ άτομα όπως τον ποιό πάνω να κάνουν δεύτερες σκέψεις!Προτιμώ ανθρώπους απλούς και να αγαπάνε την Ορθοδοξία μας!!!

Λευκός Καρχαρίας,
ΜΗΤΡΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ,ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΧΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

Ξενοφών Παναγιώτης, Πές του τα βρε Καρχαρία μου!Αλλά αγρόν ηγόρασε!χαχαχα

Ξενοφών Παναγιώτης,
Απο όλο το κακόδοξο και συκοφαντικό κείμενο του Μητρέλη(σιγά μην το έγραψε ο Μητρέλης),κρατάω αυτό"πολλοί ερευνητές έφτασαν στο σημείο να αμφιβάλλουν πάρα πολύ αν έναν τέτοιο διάταγμα ανεξιθρησκίας εξεδόθη ποτέ από τον Κωνσταντίνον."Αυτή η γενικολογία και αλήθεια να έιναι όλα τα άλλα π.χ.,δεν στέκει επιστημονικά!Διότι βγάίνουν τα εξής ερωτήματα 1.Ποιοι ερευνητες αμφιβάλουν για το εν λόγο διάταγμα;2.που στηρίζονται στην άποψη τους;3.Ποίες οι πηγες και η βιβλιογραφία τους και που στηρίζονται;4.για ποιό λόγο δεν το εμπιστεύονται;5.μήπως έχει και τόση σημασία αν όντος έγινε τέτοιο διάταγμα;6.ή μήπως η ουσία όλη έγκειτε στο ότι ,τελεος πάντον, μέχρι σήμερα υπάρχει η ανεξιθρησκεία;7.Φυσικά εάν οι βλακείες του Μητρέλη στηρίζοντε σε φανατικούς ειδωλολάτρες ιστορικούς όπως τον Ζώσημο κ.α. να μην ξεχνάμε ειδικά ο Ζώσιμος έζησε 1 ολάκερο αιωνα μετα τον Άγιο και Μέγα Ισαπόστολο μας Κωνσταντίνο!Άρα 8.Πόσοι αξιοποιστία μπορεί να έχει έναν ιστορικός που έζησε 100 χρόνια μετά απο τον Άγιο;9.Και γιατί να μην δεχθούμε ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΝΟ, τον φίλο(του αγίου μας) και επίσκοπο, ΙΣΤΟΡΙΚΟ Ευσέβειο Καισαρείας, που έζησε με τον Μέγα Κωνσταντίνο;10.Μητρέλη μου γιατι δεν αλάζεις χώρα εσύ και οι όμοιοί σου, παγανιστές και άθεοι εφόσον απορίπτετε με τα βδελυγμίας το ΙΣΧΥΡΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου