Σελίδες

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012


Η ΕΟΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ κ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!


Η ΕΟΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ κ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!
Του Παναγιώτη Τελεβάντου
========
Ο κ. Χριστόφιας δεν χάνει ευκαιρία να δείξει το ανθελληνικό του πρόσωπο.
Οι νέες του δηλώσεις, που βάζουν στο ίδιο σακκί την Ελλάδα με την....
Τουρκία που εισέβαλε στην Κύπρο, σκότωσε 6,000 πολίτες της και κατέχτησε και ακόμη διατηρεί με τη δύναμη των όπλων το 37% του εδάφους της και την εποίκισε με εκατοντάδες χιλιάδες εποίκους, είναι ενδεικτικές της νοοτροπίας που τον χαρακτηρίζει.
Αυτές οι δηλώσεις ΟΝΤΩΣ δεν χρειάζονται σχολιασμό επειδή όλοι οι νοήμονες άνθρωποι αντιλαμβάνονται την κακοήθεια και τον γραικυλισμό και τον ανθελληνισμό που τους διακρίνει.
Υπάρχει όμως κάτι αλλο που δεν πρέπει να αφήσουμε τον κ. Χριστόφια χωρίς απάντηση. Η ΕΟΚΑ είπε δεν πρόσφερε τίποτα εκτός από φανατισμό!
Νομίζουμε, κ. Πρόεδρε, ότι εσείς τουλάχιστον δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κάνετε αυτού του είδους τις δηλώσεις επειδή αν η ΕΟΚΑ δεν διεξήγαγε τον απελευθερωτικό αγώνα τώρα θα είσστε καφετζής στο Δίκωμο ή το πολύ υπάλληλος τρίτης κατηγορίας στην αποικιοκρατική Βρετανική κυβέρνηση.
Μιλά κανείς κ. Χριστόφια όταν έχει να πει “σιγής τι κρείσσον.” Οση καλή διάθεση και να επιστρατεύσουμε αδυνατούμε να αντιληφθούμε τι “σιγής τι κρείσσον” είχαν να προσθέσουν οι δηλώσεις σας.
Παραθέτουμε στη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.
*****
ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ
=========
Μιλώντας στο CNN turk και στη Χουριέτ (τουρκική εφημερίδα) ο Πρόεδρος της Κύπρου είπε τα εξής αισχρά και φαιδρά.
"Η Κύπρος δεν ανήκει ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Τουρκία..Να μας αφήσουν ήσυχους οι “μητέρες” πατρίδες να βρούμε μια λύση..." και συνέχισε το ανθελληνικό του παραλήρημα και σαν γνήσιος κομμουνιστής-Αριστερός αποκήρυξε την ΕΟΚΑ.
"Η ΕΟΚΑ δεν προσέφερε τίποτα στην Κύπρο παρά μόνο φανατισμό...."
Δεν αξίζει να σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω...
Τα λόγια του υπεύθυνου του θανάτου των παληκαριών στο στρατόπεδο Ιωαννίδη το περασμένο καλοκαίρι, η σπίλωση των Εθνικών Ηρώων της ΕΟΚΑ αλλά και η προσπάθεια απεμπόλησης της Εθνικής ταυτότητας των ΑΔΕΡΦΩΝ Ελλήνων της Κύπρου θα τον κυνηγούν για πάντα...
http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2012/01/blog-post_6810.html
ΠΗΓΗ:
Ξυπνήστε ρε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου