Σελίδες

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012


ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΝΤΙ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΙΑ... ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ;;;;



«Δεν είμαι μασόνος, δεν ξέρω καν τι είναι η μασονία», (ΑΑΑΑ... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;;;) δήλωσε χθες ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι, σε εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού La 7.

«Η φήμη αυτή άρχισε να κυκλοφορεί τελευταία, μόλις απέκτησα ευρύτερη δημοσιότητα, αλλά εγώ δεν πρόλαβα ούτε να μπω σε μηχανή αναζήτησης.... του διαδικτύου, για να δω τι σημαίνει η λέξη μασονία», τόνισε μιλώντας στη δημοσιογράφο Λίλι Γκρούμπερ. (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ;)

 Στο μεταξύ, τα μέτρα για την απελευθέρωση της αγοράς προκαλούν σωρεία αντιδράσεων. Οι φαρμακοποιοί, με τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις κάνουν γνωστό ότι «τα μέτρα αυτά θα καταστρέψουν τον όλο τομέα» και ετοιμάζουν σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων. (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΙΟ "ΚΟΥΛ" ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ)

Υπενθυμίζεται ότι η δέσμη μέτρων της κυβέρνησης Μόντι προβλέπει τη δημιουργία πέντε χιλιάδων νέων φαρμακείων και την κατάργηση των περιορισμών σε ότι αφορά ωράρια και εφημερίες. (ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ)...

Το ρεπορτάζ το αποκόψαμε από το real.gr (ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ)

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου