Σελίδες

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ

Στα χθεσινά (31/5) κεντρικά Δελτία Ειδήσεων παρακολουθήσαμε δηλώσεις του στελέχους του ΕΥΡΩ.ΚΟ κ. Ερωτοκρίτου ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως το κόμμα του θα κινηθεί «δεξιότερα του ΔΗ.ΣΥ» και μάλιστα θα αποτελέσει το «ανάχωμα» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά προς άλλους νέους πολιτικούς σχηματισμούς, φωτογραφίζοντας ασφαλώς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). 
Ήταν απολύτως αναμενόμενη μια τέτοια κίνηση και δυστυχώς επιβεβαιώνει την άποψη μας, ότι δηλαδή το συγκεκριμένο κόμμα δεν έχει καμία επί της ουσίας διαφορά από τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά και πράττει εντελώς πολιτικάντικα και επικοινωνιακά.
Παραδέκτηκε ο ίδιος ο κύριος Ερωτοκρίτου, πως... ως υπερασπιστής του κατεστημένου θα αποπειραθεί να αποτελέσει το ανάχωμα ενάντια στους πραγματικούς Εθνικιστές και Πατριώτες. Μας επιβεβαιώνει και σε αυτό το σημείο, ότι δηλαδή ο ρόλος του κόμματος του είναι να απορροφάει τους "κραδασμούς" των ελεύθερα σκεπτόμενων πολιτών για λογαριασμό του συστήματος.

Αντιμετωπίζουν τον Κυπριακό Ελληνισμό ως “target group” και του λένε κατάμουτρα εν ολίγοις ότι «αφού προτιμήσατε τους Εθνικιστές θα φροντίσουμε να φαντάζουμε πιο ακραίοι για να μας ξαναψηφήσετε». Λογαριάζουν όμως  χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Κυπριακός Ελληνισμός δεν αποτελεί μια μάζα από αποχαυνωμένα «αμερικανάκια», που όποτε επιλέξουν οι πολιτικάντηδες θα του πλασάρουν το προφίλ που «πουλάει» για να τον απορροφήσουν στις τάξεις τους. Είναι απαράδεκτο να αντιμετωπίζουν έτσι τους συμπατριώτες μας.

Η Δημοκρατία της μιάς και μόνο φωνής έχει παρέλθει ανεπιστρεπτή. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), με την συνεχή του πολιτική δράση τα τελευταία τρία χρόνια έχει εισάγει μια καινούργια και προπάντων αυθεντική αντίληψη του πολιτικού Κόμματος. Για εμάς Πολιτικό Κόμμα δεν είναι μια παρέα από λογιστές και δικηγόρους οι οποίοι με τον πακτωλό χρημάτων που διαθέτουν βαπτίζονται και υιοθετούν όποια ιδεολογία τους αναδόξει πως είναι πιο κερδοφόρα. Για εμάς η Ιδεολογία βασίζεται στις πράξεις, δηλαδή στην συνεχή και ολόχρονη (και όχι μόνο προεκλογική) μας παρουσία στον δρόμο, όπου διεκδικούμε τα δίκαια μας,η άτρωτη και δυναμική Ηγεσία μας συσπειρώνει την Νεολαία και παράγει πολιτικό λόγο και πράξεις.

Στις τάξεις του, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διαθέτει Συναγωνιστές και όχι λίστες ψηφοφόρων. Διαθέτει μαχητική νεολαία που κατεβαίνει στους δρόμους και είναι υπερήφανη για αυτά που πιστεύει αλλά κυρίως μια ισχυρή Ηγεσία που χαράσσει την Στρατηγική με κυανόλευκα και μόνον κριτήρια, για πρώτη φορά στο Πολιτικό σκηνικό. Ας καταλάβουν όσοι νομίζουν πως θα επιβιώνουν πολιτικά με τα αποφάγια του 2004 ότι είναι γελασμένοι.

Εν κατακλείδι, ο πιο ευγενικός χαρακτηρισμός για τις πολιτικές του ΕΥΡΩ.ΚΟ θα ήταν τουλάχιστον η λέξη «παράδοξο», καθώς οι κατά τα άλλα «αγνοί», όταν το επιτάσσει η «καρέκλα» τρέχουν για στηρίξουν χωρίς κανένα ενδοιασμό τον Δημοκρατικό Συναγερμό από τον οποίο κατά τα άλλα αποχώρησαν. Τρανταχτό παράδειγμα η σύμπλευση στην εκλογή Προέδρου της Βουλής με την γραμμή Αναστασιάδη.

Ας το καταλάβουν οι εκπεσόντες Συναγερμικοί πως ο λαός μας έχει μνήμη και κριτική σκέψη. Κανένα χάρτινο φλάμπουρο και καμία μάσκα δεν πρόκειται να σώσει την βουλευτική τους σύνταξη και το πελατολόγιο τους. Είναι οι πρώτοι εντός του κατεστημένου που βιώνουν το πλήγμα από την άνοδο του Εθνικισμού και να είναι σίγουροι οι φίλοι και εχθροί μας πως τις ίδιες απεγνωσμένες δηλώσεις πανικού στα κανάλια σύντομα θα κάνουν  όλες οι πολιτικές δυνάμεις.

Αριστείδου Μαρίνος 
Εκπρόσωπος Τύπου Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου
ΕΥΡΩΚΟ ΔΗΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ;
Για τους δύσπιστους η φωτογραφία δεν είναι μοντάζ!
Όσο για τους ψηφοφόρους σας που ψηφίζουν ΕΥΡΩΚΟ εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τους αδέξιους χειρισμούς στο Εθνικό θέμα της ηγεσίας του ΔΗΣΥ,  και εις ένδειξη αντίθεσης για την υποστήριξη του ΔΗΣΥ στο σχέδιο Ανάν, και γενικά την υποστήριξη του Ν. Ανα(ν)στασιάδη στην λύση ομοσπονδίας, τι έχετε να πείτε;
http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου