Τρίτη, 10 Μαΐου 2011Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ


Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ
Του Παναγιώτη Τελεβάντου
========
Κανένας σοβαρός αναλυτής δεν μπαίνει στο μάταιο κόπο να αποδείξει ότι η ισλαμική λαίλαπα δεν θα χτυπήσει σαν τσουνάμι καταλυτικά σε πρώτο στάδιο την Ευρώπη και σε δεύτερο στάδιο την Αμερική. Ο δυτικός πολιτισμός... σε όλες του τις μορφές πνέουν - για λόγους που δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε - τα λοίσθια.

Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
______________

Στην Κύπρο ο τουρκοκρατούμενος βορράς εξισλαμίζεται με ταχύτατους ρυθμούς. Καταρχήν με τη μαζική εισβολή εποίκων με έντονες ισλαμικές πεποιθήσεις. Και ύστερα επειδή χρησιμοποιείται ως μέσο φαλκίδευσης της Ελληνορθόδοξης φυσιογνωμίας της κατεχόμενης Κύπρου. Ακόμη! Επειδή οι “μετριοπαθείς” Ισλαμιστές του Ερντογάν έχουν κάθε λόγο να προωθούν τον Ισλαμισμό στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

THE GOOD GUYS AND THE BAD GUYS
____________

Οσο κι αν ακούγεται παράξενο υπάρχουν άνθρωποι στην Κύπρο και στην Ελλάδα, οι οποίοι πιστεύουν ότι οι μεν Κεμαλικοί είναι the bad guys, ενώ οι Ισλαμιστές είναι the good guys.!!! Λες και οι μεν είναι λιγότερο Τούρκοι από τους άλλους! Λες και ο διαβόητος Νταβούτογλου δεν είναι υπουργός εξωτερικών του Ερντογάν! Λες και η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας αλλάζει επειδή αλλάζει η κυβέρνηση! Μιλάμε για τελείως παράλογα πράγματα! Και όμως! Υπάρχουν άνθρωποι - όχι μόνον απλοί πολίτες - αλλά πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι κτλ. οι οποίοι πιστεύουν αυτά τα κυριολεκτικά παρανοικά πράγματα.

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
_____________

Οσο για την Ευρώπη - σε μια εικοσαετία από σήμερα - αναμένεται να περιλαμβάνει στους κόλπους της είκοσι - κατά πλειοψηφία - Ισλαμικά κράτη, ενώ στα υπόλοιπα Ευρωπαικά κράτη οι μουσουλμανικές μειονότητες θα είναι τόσο ισχυρές, ώστε δεν θα μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση, χωρίς τη συμμετοχή τους σε κυβερνητικό συνασπισμό! Με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ: ΤΟ ΚΟΥΑΤΡΟΤΣΕΝΤΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
________________
Οπως την Αναγέννηση στην Ευρώπη προηγήθηκε η περίοδος του Κουατροτσέντο (14ος αιώνας) έτσι και τώρα πριν φτάσουμε στην απόλυτη Ισλαμική φρίκη στην Ευρώπη, οι κάθε λογής προοδευτικάριοι μας ρίχνουν στον Καιάδα του νέου Μεσαίωνα (μουσουλμανικού αυτή τη φορά) με τις “φωταδιστικές αντιλήψεις τους, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στα δύο κείμενα που ακολουθούν.

*****
ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ
ΓΙΑ “ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ” ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
=========
Καθώς η μάχη μεταξύ της ελευθερίας του λόγου και του Ισλάμ στην Ευρώπη συνεχίζεται, ένα Δικαστήριο στη Δανία έκρινε έναν από τους πιο γνωστούς ειδικούς για το Ισλάμ ένοχο για «ρατσισμό» για τα σχόλια που έκανε σχετικά με τους μουσουλμάνους
Ο Lars Hedegaard, ιστορικός, δημοσιογράφος και συγγραφέας, καταδικάσθηκε ένοχος «ρατσισμού» σύμφωνα με το νόμο της Δανίας περί «λόγου μίσους» της Δανίας, επειδή είπε σε κάποιον σε μια συγκέντρωση για το πρόβλημα των βιασμών που διαπράττονται κατά των μουσουλμάνων κοριτσιών από τους συγγενείς τους.
«Φυσικά και έκανα σαφές ότι εγώ δεν μιλούσα για κάθε άνδρα μουσουλμάνο στη χώρα ή στον κόσμο. Με την ευκαιρία, εγώ δεν μιλούσα ειδικά για τις συνθήκες στη Δανία", εξήγησε ο Hedegaard.
Ο Hedegaard είπε ότι...αποτελεί ένα γεγονός που μπορεί να υποστηριχθεί με αδιάσειστα στοιχεία. Όμως, στη Δανία, όλα αυτά δεν έχουν σημασία.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί «ρητορικής μίσους» της Δανίας, δεν έχει σημασία αν αυτό που λες είναι αλήθεια. Δεν έχει σημασία αν είναι ισχύει πραγματικά - αν προσβάλλεις κάποιον, μπορείς να καταδικασθείς.
Ένα προηγούμενο κατώτερο δικαστήριο είχε κρίνει ότι ήταν αθώος.
Πέρσι, ένας ιερέας, ο Jesper Langballe, καταδικάσθηκε σε πρόστιμο 5000 δολαρίων γιατί υποστήριξε δημόσια τις απόψεις του Hedegaards!
Εν τω μεταξύ, σε ολλανδικό δικαστήριο τη Δευτέρα, ο Ολλανδός βουλευτής Geert Wilders κατήγγειλε την δίκη του για τον «λόγο μίσους» ως "άδικη". Την χαρακτήρισε ως «πολιτική δίκη» και μια προσπάθεια να κατασταλεί η ελευθερία του λόγου.
Ο Wilders δικάζεται γιατί σύγκρινε το Ισλάμ με το φασισμό.
ΠΗΓΗ:
*****
ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ
Του Αδωνι Παλληκαρίδη
=============
Τα κατεχόμενα έχουν γεμίσει μνημεία που θυμίζουν τη βάρβαρη εισβολή. Τώρα άρχισαν να γεμίζουν και τζαμιά.
Ένα τεράστιο τζαμί κτίστηκε στην είσοδο της Κερύνειας, που με το μέγεθός του αλλάζει την οπτική όλης της περιοχής. Η θάλασσα, από το δρόμο που κατηφορίζει από τον Πενταδάκτυλο, φαίνεται με φόντο το τζαμί αυτό.
Πολιτική εκτουρκισμού και εξισλαμισμού των κατεχομένων ακολουθεί η Τουρκία, την ίδια ώρα που προσποιείται ότι εργάζεται για την επίλυση του Κυπριακού.
Από το μέγεθος των τζαμιών που ανεγείρονται σε κάποιες περιοχές, φαίνεται και η πρόθεση επιστροφής ή όχι του εδάφους. Ενώ σε περιοχές που γειτνιάζουν στη γραμμή αντιπαράταξης δεν κτίζονται τζαμιά, αλλά χρησιμοποιούνται ως χώροι λατρείας κάποιες από τις εκκλησίες, σε άλλες περιοχές κτίζονται τεράστια τζαμιά που δεσπόζουν του χώρου και επισκιάζουν όλη τη γύρω δόμηση.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι έχουν κτιστεί, όλα με έξοδα της Τουρκίας, μεγάλα τζαμιά στην Αμμόχωστο, τη Μόρφου, την Κερύνεια, το Λευκόνοικο και σε πολλές άλλες περιοχές. Την ίδια ώρα που στην κατεχόμενη περιοχή δεν υπάρχουν επαρκή σχολικά κτίρια, τα κονδύλια της Τουρκίας πηγαίνουν για την ανέγερση τζαμιών και τους μισθούς που δίνονται στους χότζες και τους άλλους απεσταλμένους της ισλαμικής κυβέρνησης της Άγκυρας.
Οι Τουρκοκύπριοι δεν φαίνεται να ενθουσιάζονται απ' ό,τι γίνεται και απλώς παρατηρούν την Τουρκία να απλώνει τα πλοκάμια της και στην Κύπρο. Πέρα από τα μεγάλα αστικά και ημιαστικά κέντρα, τελευταία κτίζονται τζαμιά και σε μεγάλα χωριά, κάτι που δείχνει ότι η Τουρκία θέλει να εμπεδώσει την παρουσία της μέσω του επιβλητικού όγκου των τεμένων αυτών.
Ο τουρκοκυπριακός Τύπος καταγράφει τις αντιδράσεις των Τουρκοκυπρίων σχετικά με το θέμα. Η τ/κ εφημερίδα «Γενί Ντουτζέν» αναφέρεται στην ανέγερση τζαμιού δίπλα στην ιστορική εκκλησία του χωριού Θέρμια και γράφει ότι οι σταυροί και οι ταφόπετρες του κοιμητηρίου μεταφέρθηκαν, προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες ανέγερσης του τζαμιού.
Η εφημερίδα προσθέτει ότι οι εργασίες άρχισαν στις 22 Απριλίου, αλλά μετά από καταγγελία πολίτη, εκδόθηκε απόφαση του λεγόμενου δικαστηρίου Κερύνειας για αναστολή των εργασιών.
Η «Αφρίκα» αναφέρει ότι ενώ καταρρέουν σχολεία και νοσοκομεία στα κατεχόμενα, η ισλαμική κυβέρνηση της Άγκυρας παρουσιάζεται αποφασισμένη να γεμίσει την κατεχόμενη Κύπρο απ' άκρο σ' άκρο με τζαμιά.
Η «Χαβαντίς» δημοσιεύει τα αποτελέσματα δημοσκόπησης μεταξύ των κατοίκων της κατεχόμενης Λευκωσίας, σε σχέση με την ανέγερση μεγάλου τζαμιού στην καρδιά της πόλης και γράφει ότι το 48,7% απάντησαν ότι δεν συμφωνούν με την ανέγερση του τζαμιού, το 26,2% ότι συμφωνούν, ενώ 22,5% προτείνουν την ανέγερση του τζαμιού σε άλλο σημείο και όχι στην καρδιά της κατεχόμενης Λευκωσίας.
Στην είσοδο της Κερύνειας
Ένα τεράστιο τζαμί κτίστηκε στην είσοδο της Κερύνειας, που με το μέγεθός του αλλάζει την οπτική όλης της περιοχής. Η θάλασσα, από το δρόμο που κατηφορίζει από τον Πενταδάκτυλο, φαίνεται με φόντο το τζαμί αυτό.
Την ίδια ώρα με την επιδρομή τζαμιών στα κατεχόμενα, οι εκκλησίες γίνονται θύματα νέου πλιάτσικου. Οι ελάχιστες καμπάνες που έχουν απομείνει σε καμπαναριά κλέβονται, για πωληθεί ο χαλκός και ο μπρούντζος τους.
Σταυροί σπάζονται και οι νεκροί ξεθάβονται, για να βρουν στις σιαγόνες τους χρυσά δόντια. Η κατεχόμενη περιοχή ομοιάζει με άντρο λιστών που δεν έχει κανόνες.
Στην Κώμη Κεπήρ, το Γερόλακκο και σε άλλες περιοχές, οι Τουρκοκύπριοι κάτοικοι των χωριών, για να σώσουν, όπως λένε, τις εκκλησίες, τις μετέτρεψαν σε αίθουσες χωρού. Άλλες εκκλησίες έγιναν στάνες, αποθήκες κι ό,τι φανταστεί κανείς. Τα αρχαία μνημεία καταπατώνται και ο τουρκισμός βάζει πόδι σε όλα τα ιερά και τα όσια της Κύπρου. Το ξερίζωμα των συμβόλων του ελληνικού πολιτισμού στα κατεχόμενα θα έπρεπε να αποτελεί την αιχμή του δόρατος σε όλες τις πολιτικές επαφές της κυπριακής ηγεσίας. Αυτό δεν γίνεται, όμως, χάριν του καλού κλίματος των συνομιλιών. Μέχρι να τελεσφορήσει η διαδικασία αυτή δεν θα μείνει τίποτε όρθιο και η κατεχόμενη περιοχή θα έχει μετατραπεί σε τουρκικό βιλαέτι. Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και να πληγώνει και μεταφέρεται για να δημιουργεί και τις σωστές αντιστάσεις.

ΠΗΓΗ:
Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Πατρών,
Σίγμαλαιβ πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου