Σελίδες

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

"Σενάριο τρόμου με ΕΛΑΜ" Δημοσίευμα από "Το Κυπριακό Ποντίκι"

"Για κάποιους ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ορισμένοι το αντικρίζουν σαν ταινία τρόμου. Άλλοι σαν κακόγουστη φάρσα. Ωστόσο με τα υφιστάμενα δεδομένα και βάση των σχετικών μετρήσεων που δεν εμφανίζονται στο φως...της δημοσιότητας, αλλά καταχωνιάζονται στα κομματικά γραφεία, το ενδεχόμενο το ΕΛΑΜ να κερδίσει βουλευτική έδρα, φαντάζει ως υπαρκτό. Σε μια τέτοια περίπτωση τα κόμματα θα υποχρεωθούν να συνομιλήσουν με το ΕΛΑΜ και θα βρίσκονται μαζί στα βουλευτικά έδρανα.

Φυσικά το σενάριο εισόδου του ΕΛΑΜ στη Βουλή και της ψήφου ή των ψήφων των βουλευτών του να είναι απαραίτητοι για την προεδρία της Βουλής, φαντάζει κάτι περισσότερο από τρομακτικό για πολλά κόμματα.
Ακόμη ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος αντίδρασης των κομμάτων, έναντι του ΕΛΑΜ αν και εφόσον πετύχει την είσοδό του στο Κοινοβούλιο."
Εφημερίδα Το Κυπριακό Ποντίκι


Το πιο πάνω δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Το Κυπριακό Ποντίκι", καταδεικνύει την δυναμική που αναπτύσσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) μέσα στην κυπριακή κοινωνία. Οι δημοσιογράφοι εκ θέσεως έχουν πρόσβαση σε στοιχεία που δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα, των εκλογικών επιτελείων των κομμάτων και το δημοσίευμα αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για μας καθώς για πρώτη φορά διαφαίνεται η πιθανότητα εισόδου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Βουλή.

Όσο για τα σενάρια "τρόμου" για τα κυπριακά κόμματα σε περίπτωση εισόδου μας στην Βουλή απλά να σχολιάσουμε πως και μόνη η παρουσία μας τα "τρομάζει" καθώς η καθαρή και αγνή φωνή μας, οι ξεκάθαρες μας θέσεις, σίγουρα ανησυχούν τους πολιτικούς του κατεστημένου.

Καλούμε λοιπόν τους Έλληνες κύπριους ψηφοφόρους να στηρίξουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και να κάνουν με την ψήφο τους, τους εφιάλτες των πολιτικών κομμάτων της διαφθοράς πραγματικότητα.

ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου