Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Παρουσίαση βιβλίου "Διζωνική εκτέλεση της Κυπριακής Δημοκρατίας"- Φανούλλας Αργυρού - ΔΙΖΩΝΙΚΗ = ΠΥΛΩΝΑΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
T
α Απόρρητα Βρεττανικά Έγγραφα για την Κύπρο , τα οποία περιλαμβάνονται στο νέο βιβλίο της Φανούλλας Αργυρού ,με τίτλο « Διζωνική Εκτέλεση της Κυπριακής Δημοκρατίας» επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά ότι η Κύπρος και ο Λαός της αντιμετωπίζουν μια βρώμικη συνωμοσία, η οποία στόχο έχει την διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη μετατροπή της σε ένα υπό ξένη κηδεμονία και κυριαρχία υποτελές Κρατίδιο, στην υπηρεσία των ξένων συμφερόντων.
Το νέο βιβλίο της Φανούλλας Αργυρού παρουσιάστηκε την Παρασκευή 15.04.2011, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια. Εμφανής ήταν η επιθυμία του κόσμου να ενημερωθεί.
Συγκλονιστικά τα στοιχεία που κατατέθηκαν από τους... έγκριτους ομιλητές που παρουσίασαν το περιεχόμενο του βιβλίου : Τον κ. Λουκή Λουκαϊδη , πρώην Δικαστή του ΕΔΑΔ και τον κ. Χρίστο Κληρίδη , Διευθυντή του ΚΥΚΕΜ.

Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία σε κανένα ότι η Κύπρος και ο Λαός της, βιώνουμε τις συνέπειες μιας συνωμοσίας η οποία αφέθηκε εγκληματικά να εξελιχθεί ανελέητα σε βάρος μας.
Ρόλο στην εξέλιξη της συνωμοσίας αυτής δυστυχώς φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τα έγγραφα ότι έπαιξαν άθελα ή ηθελημένα και μια ατελείωτη σειρά δικών μας ατόμων , Παραγόντων και Ηγετών ακόμα.
Η στάση Ηγετών μας σήμερα, όσων δηλαδή εξακολουθούν να δηλώνουν δεσμευμένοι στην Τουρκοβρετανική λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας , παρά την αποκάλυψη της συνωμοσίας, εξυπηρετούν, είτε το κατανοούν είτε όχι, τη συνωμοσία και τους στόχους της. Αυτοί οι Ηγέτες οφείλουν σοβαρή εξήγηση στον Κυπριακό Λαό. Εφόσον δεν το πράττουν είναι υπόλογοι για τις συνέπειες από τη στάση τους αυτή και καλούμε τον Κυπριακό Λαό να τους προβληματίσει πάνω σε αυτό το θέμα με απαίτηση για επανατοποθέτηση του Κυπριακού και διεκδίκηση απελευθέρωσης του τόπου σε καθαρά αντικατοχική βάση.

Θα είναι εγκληματικό και θα αγγίζει προδοσία, να είναι συνειδητή επιλογή Ηγεσίας η υλοποίηση μιας τόσο βάναυσης συνωμοσίας σε βάρος της Πατρίδας μας. ΄Εχουμε κουραστεί να ακούμε ότι δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από το προϊόν συνωμοσίας, τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία , ιδιαίτερα τώρα που γνωρίζουμε την αλήθεια, με τη δικαιολογία ότι τάχα τη δέχθηκε ο ένας Πρόεδρος και ο άλλος πρόεδρος προηγουμένως. Φτάνει πια.
Οι θιασώτες της λύσης αυτής επιτέλους να σταματήσουν να συνθηματολογούν και να εξηγήσουν πώς μπορεί να αποτελέσει η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία λύση του Κυπριακού στη βάση αρχών και αποκατάστασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Αυτό είναι το αναγκαίο ζητούμενο. Τα έγγραφα των ιδίων των Βρετανών νονών, δείχνουν ότι δεν είναι δυνατόν να αποκατασταθούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα . Αντίθετα όπως φαίνεται στα Έγγραφα η συνωμοσία στήθηκε με προϋπόθεση ότι οι αρχές Διεθνούς Δικαίου και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα 200.000 ανθρώπων, ενός ολόκληρου λαού, πρέπει να παραβιαστούν ώστε να είναι εφαρμόσιμη.

Φτάνει πια λοιπόν. Η αποκάλυψη της αλήθειας απαιτεί τερματισμό της πορείας προς την λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας , επιβάλλει επανατοποθέτηση του Κυπριακού στη σωστή του βάση και διεξαγωγή αγώνα για απελευθέρωση του τόπου.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.
http://hellenicrevenge.blogspot.com/

1 σχόλιο: