Σελίδες

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

http://www.elamcy.com/

Για γέλια και για κλάματα ...

Συνεχίζονται οι παράνομες διώξεις των μελών μας, καθώς και ΕΝΑΤΟ μέλος του κινήματος συνελήφθη χθες το απόγευμα μας με την κατηγορία και αυτός της εξύβρισης.  ...

Το τραγελαφικό της υπόθεσης, ότι ο τελευταίος συναγωνιστής συνελήφθη στο αεροδρόμιο, μπροστά στα μάτια του απλού κόσμου. Λες και ήταν κάποιος φονιάς ή στην καλύτερη κάποιος τρομοκράτης. Του ανέκοψαν τον δρόμο στον έλεγχο διαβατηρίων, και τον συνέλαβαν. Του πέρασαν χειροπέδες (!!!), και τον πήγαν στα κελιά για 24ώρη κράτηση. Και όλο αυτό το κακό για εξύβριση (!!!). Αυτά δυστυχώς δεν συμβαίνουν σε ένα καλό ανέκδοτο, ούτε σε κάποια κωμωδία στον κινηματογράφο, αλλά στην Κυπριακή «δημοκρατία».
Ο ζήλος ο οποίος επιδεικνύουν κόμματα, πολιτικοί και «ηγέτες» είναι αξιοπρόσεκτος για μια τόσο αστεία κατηγορία, αυτήν της εξύβρισης. Τα όσα συμβαίνουν καθημερινά βλέπουμε να μην ενδιαφέρει κανένα και το μόνο τους πρόβλημα σε αυτό τον τόπο βλέπουμε να είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Εμείς να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε το πρόβλημα τους, και θα παραμείνουμε πιστοί στις ιδέες μας. Και δυστυχώς προς κακή τους τύχη να τους ενημερώσουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα να το μεγαλώσουμε ακόμη πιο πολύ το πρόβλημα που ακούει την λέξη Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και θα είμαστε εδώ μέχρι την τελική νίκη.
Δεν θα μας λυγίσουν οι διώξεις. Να έχουν στο μυαλό τους καλά οι πολιτικάντηδες, και όσοι εκτελούν τυφλά τις εντολές τους ότι: ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, και ότι με φάρο και οδηγό αυτές και την Ελλάδα προχωράμε.
Ζήτω η ΝΙΚH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου