Σελίδες

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ,Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ κ.Αχμάντ βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία!!!



''ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"Ιδού το ερώτημα του αγαπητού ιστολογίου ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.Μάλλον πρόκειτε για χριστιανοφοβία απο πλευράς των ψευδοδιανοούμενων Ισλαμιστών που κατοικούν στην Ελλάδα μας!Ένα μικρό σχόλιο απο τον στρατιώτη του Χριστού Παναή:Μάλλον κ.Αχμάντ εσείς πάσχετε απο Χριστιανοφοβία...αν όντως σας φοβόμασταν ως αλλόθρησκο ή στον "καλό" Αλλάχ σου θα είσουνα , ή απέλαση προς Ισλαμικά εδάφη ,το να έχεις Ελληνικά χαρτιά και να μας το παίζεις Έλληνας πούλα τα στα κατσικάκια στους ομοδόξους σου...είσαι ένα πρακτοράκι του Ισλάμ και είσαι επικίνδυνος για τον Ελληνισμό!Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχεις το θάρος της γνώμης σου και είσαι απο τους φανερούς εχθρούς μας!Γι'αυτό και συνεχίζεται η φιλοξενεία σου εις τα Αθήνας....

Ευχαριστώ τον ανώνυμο σχολιαστή για την πολύτιμη βοήθεια του...το Ισλάμ και ο Παπισμός είναι οι νούμερο 2 εχθροί της Μίας Αγίας και Αποστολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.Όσο ποιό γρήγορα το καταλάβουμε τόσο λιγότερες απώλειες θα έχουμε σε προσωπικό,κοινονικόεθνικοπολιτικό επίπεδο!Ο Ισλαμιστής "Έλληνας"Αχμάντ,ένας προβατόσχημος λύκος βρίσκεται στο μαντρί της Αθήνας...Τυχαίο;Μάλλον όχι,ο σκοπός τους ξεκάθαρα είναι δόλιος,το ποιό πιθανόν είναι να ισχυροποιήσουν την θλιβερή μειονότητα των Ισλαμιστών που διαβιούν στην πατρίδα μας και να αρπάξουν με Γιαχωβίστικα μέσα αθώους Ελληνορθόδοξους Έλληνες με σκοπό να τους κάνουν σαλαβάτι και σουνέττι...Ρε κ.Αχμάντ, Κολοκοτρώνη και Μακρυγιάννη που θέλετε...Βρήκατε πεδίο ελεύθερο και δράτε ανενόχλητοι και καταχράζεστε την φιλοξενία των Ελληνοορθοδόξων συπατριωτών μου!Μάθε αν είσουν Έλληνας θα σεβόσουν και το Ελληνικό Σύνταγμα που αρχίζει εις την Δόξα της Αγίας Τριάδας μας και όχι να πολεμάς την πίστη μας, τάχα μου  τάχα μου με άκομψους διαλόγους και ημαίλ και αντιχριστιανικές αναρτήσεις στο ιστολόγιο σου!Άρα, άρον τον κράβατον σου και τράβα σε όποια Ισλαμική χώρα γουστάρεις ,τράβα στην Μέκκα και μην παρενοχλείς Έλληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους ,είσαι ανεπιθύμητος διότι υποσκάπτεις το έθνος μας...Έξω απο την πατρίδα μας ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ!!!(Παναής)   παρακάτω είναι το άρθρο που μου έστειλε ένας ανώνυμος φίλος ,για την δράση του απο το 2009(και ποιό πρίν πολύ πιθανό) του γνωστού, Μωαμεθανού κ.Αχμάντ:Αν και δεν μου αρέσουν τα άρθρα – απαντήσεις, αναγκάζομαι να κάνω μία εξαίρεση και να πω δυο λόγια, ελπίζω κατανοητά.

Έλαβα προχθες ένα e-mail από κάποιον «Ali al-Yunani» ο οποίος είχε e-mail giorgostourkia@hotmail.com.
Το e-mail παρέπεμπε στην ελληνική ιστοσελίδα http://islamforgreeks.org με τον τίτλο «Ισλαμική Ενημερωτική & Απολογητική Ενημέρωση και Υπεράσπιση του Ισλάμ από την πέννα του Άχμαντ Ελντίν».
Εκεί υπήρχε πρόσφατο άρθρο το οποίο ασχολείτο αποκλειστικά με το blog μου, τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ, το οποίο ο αποστολέας του e-mail ήθελε να δω. ...
Στο άρθρο ο «Άχμαντ Ελντίν» με χαρακτηρίζει «άλλον έναν φανατικό προπαγανδιστή κατά του Ισλάμ» και θεωρεί ότι έχει χρέος να μου απαντήσει.
Τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ τον ονομάζει «άλλο ένα Ισλαμοφοβικο blog» που «προπαγανδίζει την γνωστή πρόταση: « το Ισλάμ είναι επικίνδυνο, το Ισλάμ θέλει προσοχή, το Ισλάμ είναι έτσι, το Ισλάμ είναι αλλιώς» Στην συνέχεια, αφού με αναγνωρίζει ως «Χριστιανό» και «όχι ψευτοδιανοούμενο», με κατηγορεί ότι δεν φέρνω «ούτε μια θεολογική ισλαμική θέση», και αναφέρει τα 7 συνολικά άρθρα που βρίσκονται (μέχρι στιγμής) στην κατηγορία «Ισλάμ» στις ετικέτες του blog μου.
Βεβαίως μόνο και μόνο ότι από ένα σύνολο 171 αναρτήσεων, 7 μόνο έχουν καταχωρηθεί στην κατηγορία «Ισλάμ», αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει ότι ο προσανατολισμός του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ δεν είναι «ισλαμοφοβικός».
Εκτός αν η παράθεση οποιουδήποτε νέου ή είδησης είναι ικανή να «βαφτίσει» με ευκολία ένα ενημερωτικό ιστολόγιο, ως «- φοβικό», ανάλογα με το αν η είδηση είναι «καλή» ή «κακή» για το πρόσωπο την ομάδα ή τον χώρο τον οποίο παρουσιάζει.
(Έτσι π.χ. όταν πριν μερικές ημέρες ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ παρουσίασε το σούπερ σκάνδαλο του γνωστού Αμερικάνου Ευαγγελικού πάστορα Χάγκαρντ, θα έπρεπε κάποιος αναγνώστης να σπεύσει να το χαρακτηρίσει το blog «προτεσταντικοφοβικό»!!!).

Χωρίς να παραθέσω όλα όσα γράφει ο Άχμαντ, θα αναφέρω μόνο δύο σημεία, γιατί έχει σημασία ο τρόπος αντίληψής του.

Έτσι, το άρθρο μου «Η κόρη Βρετανού ιμάμη υπό αστυνομική προστασία αφότου ασπάστηκε τον Χριστιανισμό», το χαρακτηρίζει «δήθεν γεγονός» και την αναφορά «αναξιόπιστη».., ενώ το άρθρο «Γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς έγινε χριστιανός» το χαρακτηρίζει «δημιούργημα φαντασίας» και ότι «δεν υπάρχει τεκμηρίωση ονομάτων» ότι «όλα λειτουργούν με ψευδώνυμα του τύπου ο «yousef»», ενώ λέει χαρακτηριστικά: «Ποιος είναι αυτός; Δεν έχει επίθετο. Ποιανού γιος ήταν; Πως ονομάζεται ο πατέρας του;»

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ είναι (ή ευελπιστώ να είναι) μία «διαδικτυακή – εφημερίδα» που παρουσιάζει νέα και ειδήσεις που συνήθως δεν γίνονται γνωστές στο ελληνικό κοινό και οι οποίες κατά κύριο λόγο - και όχι απόλυτο - έχουν σχέση με αυτό που λέμε «τα σημεία των καιρών» ή «οι έσχατες ημέρες».

Αυτό αναφέρεται και στο Manifesto, το οποίο διευκρινίζει τι ΕΙΝΑΙ και τι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.


Όπως είπα από ένα σύνολο 171 αναρτήσεων 7 μόνο έχουν καταχωρηθεί στην κατηγορία «Ισλάμ».
Είναι ξεκάθαρο ότι τα άρθρα αυτά ασχολούνται με τις αδιάψευστες βιαιότητες που γίνονται από φανατικούς ισλαμιστές σε διάφορα μέρη του κόσμου και όχι γενικά με το Ισλάμ σαν θρησκεία.

Ποτέ στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ, δεν καταφέρθηκα κατά του Ισλάμ σαν θρησκεία, η οποία είναι σεβαστή, καθώς εκφράζει εκατομμύρια ανθρώπους, που σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ συλήβδην επικίνδυνους.
Ούτε φυσικά μίλησα ποτέ υποτιμητικά για το Κοράνι.
Η δε φράση «το Ισλάμ είναι επικίνδυνο, το Ισλάμ θέλει προσοχή, το Ισλάμ είναι έτσι, το Ισλάμ είναι αλλιώς», είναι ξεκάθαρο ότι δεν ειπώθηκε ποτέ από εμένα, αλλά είναι δημιούργημα του κατήγορού μου, του Άχμαντ.

Τα άρθρα - ειδήσεις που αναφέρω δεν είναι δικές μου επινοήσεις, αλλά ειδήσεις που «αλιεύω» εγώ και οι συνεργάτες του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, από το διαδίκυτο (ιστοσελίδες και ιστολόγια) καθώς και από περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία. Στα περισσότερα αναφέρω την πηγή.

Έτσι, το άρθρο του «Η κόρη Βρετανού ιμάμη υπό αστυνομική προστασία αφότου ασπάστηκε τον Χριστιανισμό», το οποίο χαρακτηρίζεται «δήθεν γεγονός» και την αναφορά «αναξιόπιστη», το μετέφρασα από τα αγγλικά από τους TimesOnline και την MailOnline.
Αν ο κατήγορός μου θεωρεί ότι αυτές οι ιστοσελίδες αναφέρουν «ψευδή γεγονότα» και «αναφορές αναξιόπιστες», τότε πρόβλημά του. Ας αντικρούσει αυτές τις ιστοσελίδες στέλνοντας εκεί τις διαμαρτυρίες του και ας παραθέσει τα, κατά την γνώμη του, «αληθή γεγονότα».
Στο δε άρθρο «Γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς έγινε χριστιανός» είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχει και βίντεο στο τέλος του άρθρου, του πασίγνωστου αμερικάνικου καναλιού FOX, το οποίο επιβεβαιώνει την είδηση. Και η είδηση είναι ότι όχι απλά «ένας yousef» έγινε χριστιανός, αλλά ο Mosab Hassan Yousef, γιος του επιφανούς ηγετικού στελέχους της Ισλαμικής οργάνωσης «Χαμάς», σεΐχη Hassan Yousef,έγινε Χριστιανός!
Παρόλο που όλα αυτά αναφέρονται στο άρθρο – το οποίο και πάλι λέω είναι μετάφραση από την ιστοσελίδα της πασίγνωστης βρετανικής εφημερίδας telegraph, το άρθρο χαρακτηρίζεται από τον κατήγορό μου «δημιούργημα φαντασίας» και όλα αυτά που ανέφερα προηγουμένως.


Δεν θα συνεχίσω, γιατί δεν έχει νόημα.

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ θα συνεχίσει να δημοσιεύει άρθρα που κρίνει κατάλληλα προς δημοσίευση και είναι σχετικά με την θεματολογία του. Χωρίς να υιοθετεί φανατική και αντι- ισλαμική θέση ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ θα παρουσιάζει, μεταξύ των άλλων, τις βιαιότητες φανατικών ισλαμιστών κατά χριστιανών στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.
Είναι το ελάχιστο που μπορεί να προσφέρει σε χιλιάδες θύματα του αναζωπυρωμένου ισλαμικού φανατισμού, για τον οποίον δεν διάβασα καμία απολύτως κριτική από τον κατήγορό μου.


Αν υπάρχει οποιαδήποτε ένσταση, τεκμηριωμένη αντίκρουση ή διαφορετική πληροφορία για κάποιο γεγονός ή είδηση που παρουσιάζεται στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ, υπάρχει, ως γνωστόν και ο χώρος των σχολίων, στον οποίον είναι καλοδεχούμενος ο κάθε επισκέπτης, να πει ελεύθερα την γνώμη του, αρκεί να μην παρεκτρέπεται και να μην ξεχνάει να εκφράζεται δείχνοντας τον σεβασμό που πρέπει στον χώρο και στους αναγνώστες του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.

http://redskywarning.blogspot.com/2009/03/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου