Σελίδες

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!


Στ’ αχνάρια της ψυχής τους

Ίσως κάποιοι από εσάς να μην τα βλέπουν, η να προσποιούνται πως δεν βλέπουν τα αποτυπώματα και τα αχνάρια της ψυχής των προγόνων μας. ΄Ισως και να βολεύτηκαν σε ένα ρυθμό παρανοϊκό που ξεκίνησε πριν χρόνια, αρχικά προσπαθώντας να περιορίσει γλωσσικές καταβολές και συνέχισε, με πονηράδα και μεθοδικότητα, να περιορίζει και στην πορεία να μηδενίζει εθνικές καταβολές, πατρίδες, ιστορίες, θρησκείες ...

Κάπως έτσι άρχισε μια τρελλή πορεία "αλλαγής" ... Μια στοχευμένη πορεία περιφρόνησης και θρασύτατου χλευασμού όλων αυτών που μας ορίζουν. ΄Ανοιξαν σύνορα και έπεσαν τείχη. Σημαίες μαζεύτηκαν και φυλάχτηκαν βαθιά στα συρτάρια η ακόμη χειρότερα κάηκαν στο βωμό μιάς εθνομηδενιστικής και ασυνάρτητης έπαρσης. Και ξαφνικά όλα έγιναν ένα!  ΄Ενα παγκόσμιο και ομοιογενές ΨΕΜΑ! Γιατί μόνο ψέμα μπορεί να είναι οτιδήποτε κλείνει τα μάτια στο φως της αλήθειας, επικαλείται ξενόφερτες προκατασκευασμένες τάσεις και αρνείται να ψηλαφίσει την δόξα της κληρονομιάς του. Και το ψέμα τρέφει ανθρώπους που προσκυνούν την παγκόσμια ενορχηστρωμένη δικτατορία της σκέψης. Ανθρώπους που μαθαίνουν να ζουν με σκυμμένο το κεφάλι. Και όσο αυτό γέρνει, τόσο η συνείδηση μουδιάζει και η ψυχή εξανεμίζεται γιατί δεν έχει από πού να κρατηθεί ...  το ψέμα δεν ριζώνει. Και βλέπεις ανθρώπους να προχωρούν σε μια άνομη πορεία χωρίς όραμα και ιδανικά. Μια πορεία η ήττα της οποίας είναι ήδη προδιαγεγραμμένη.

Μα ευτυχώς που κάποιοι ΄Ελληνες της Κύπρου δεν υποδουλώνονται στο ψέμα. Αυτοί δεν ξέρουν να διαβάζουν την παγκόσμια γλώσσα γιατί έχουν τη δική τους. Τα αποθέματα της ψυχής τους δεν εξαντλούνται. Η σκέψη τους είναι ελεύθερη, η δύναμη της ψυχής τους και η πίστη τους ανίκητη. Αγνοούν τους παραχαράκτες της ιστορίας και είναι έτοιμοι να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στα δουλικά σχέδια που συντάσσουν οι έμποροι των εθνών. Γυρνούν την πλάτη τους στο ψέμα. Γιατί αυτά που κληρονόμησαν δεν εξαργυρώνονται με καμιά άλλη πατρίδα!
 http://www.elamcy.com/
Ε.Μ.
Μέλος Ε.ΛΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου