Σελίδες

Κυριακή 24 Απριλίου 2011


Δημοσιεύτηκε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης έδωσε εντολή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» να μην καλύψει καμία Ακολουθία της Μεγάλης Εβδομάδας, ούτε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, ούτε ακόμα να ακούγεται ο αναστάσιμος χαιρετισμός «Χριστός Ανέστη», με το πρόσχημα ότι ενοχλούνται 1.500.000 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι που ζουν στην Ελλάδα.
Πρώτα αφαίρεσαν από την κρατική τηλεόραση...
την εκπομπή ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, που παρουσίαζε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, και η οποία επί 19 έτη κατείχε σημαντική θέση στο Κυριακάτικο πρόγραμμα  και τώρα αυτό!
Είναι πλέον ξεκάθαρες οι προθέσεις της κυβέρνησης να αποχρωματίσουν την Ορθόδοξη Ελλάδα, με το πρόσχημα τάχα της διαφύλαξης των δικαιωμάτων του ατόμου.
Αναρωτιέται κανείς πόσοι μουσουλμάνοι διαμαρτυρήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια με τον εορτασμό του Πάσχα των Ορθοδόξων; Πώς προσβάλεται κανείς επειδή ο συμπολίτης του πιστεύει σε διαφορετική θρησκεία; Και τελικά είναι η Ελλάδα Ορθόδοξο κράτος ή όχι;
Να βγείτε ανοιχτά στον ελληνικό λαό κ. Πρωθυπουργέ και να ομολογήσετε ότι θέλετε να παύσει η Ελλάδα να είναι Ορθόδοξο κράτος. Γιατί προσβάλεστε εσείς. Προσβάλεστε εσείς οι υποκριτές Έλληνες πατριώτες, που δεν έχετε τον ανδρισμό να βγείτε δημόσια να ομολογήσετε σε ποιόν θεό πιστεύετε, αλλά προσπαθείτε με ψευτοεπιχειρήματα σαν αυτό με τους Μουσουλμάνους να διαβρώσετε το Ορθόδοξο ήθος των Ελλήνων! Οποιος προσβάλλεται από την πίστη των Ελλήνων να φύγει από τη χώρα μας! Εμείς είμαστε Ορθόδοξο κράτος; Ακούτε κ. δήμαρχε; Και η Αθήνα είναι Ορθόδοξη! Αν σας αρέσει! Αλλιώς υπάρχουν άλλα κράτη που δεν έχουν επίσημη θρησκεία, να πάτε εκεί να αναπτύξετε την πολιτική σας.
Κανείς μουσουλμάνος δεν προσβάλλεται επειδή οι Ορθόδοξοι γιορτάζουν το Πάσχα. Όπως κι εμείς οι Ορθόδοξοι δεν προσβαλόμεθα επειδή οι μουσουλμάνοι στην πατρίδα μας γιορτάζουν τις εορτές τους με τον δικό τους τρόπο. Πού ξανακούστηκε να προσβάλλεται κανείς με τα πιστεύω του διπλανού του; Όμως όλοι οι Έλληνες προσβαλλόμεθα από την υποκρισία και την αθεϊστική πολιτική της κυβέρνησης. Οι μουσουλμάνοι, όταν επέλεξαν την Ελλάδα ως τόπο για να μεταστεύσουν ήξεραν καλά ότι είναι Ορθόδοξο κράτος. Αν προσβάλλονται από αυτό μπορούν να φύγουν όπως ήρθαν!
Χριστός Ανέστη κ.Καμίνη! είτε σας αρέσει είτε όχι! Αληθώς Ανέστη!!
http://www.koinwnia.com/component/content/article/320-2011-04-23-08-42-04

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου