Σελίδες

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ: "Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ", "Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ" (ΜΕΡΟΣ Α')

 http://asimpiestos.blogspot.com/

Σε αυτόν τον πλανήτη δυο είναι οι λαοί που μάχονται για την παγκόσμια κυριαρχία, εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια ο ένας είναι ο Εβραϊκός και ο άλλος είναι ο Ελληνικός.

Γράφει ο Μανουήλ Άγγελος

Χιλιάδες χιλιάδων ανά τους αιώνες καταγγέλλουν τον εβραϊκό λαό ότι από...
μονοθεϊστές της παλιάς διαθήκης, ένα μεγάλο μέρος του εβραϊκού λαού, άλλαξε στρατόπεδο και πήγε με τον Εωσφόρο, προσπαθώντας από τότε να επιβάλει την πανγκόσμια κυβέρνηση για λογαριασμό του σκοτεινού αρχάγγελου.

Δεν είναι όμως μόνο ο δεσπότης Σεραφείμ που τα λέει αυτά. Εάν διαβάσετε Αγία Γραφή θα δείτε ότι και ο χριστός αποκαλεί τους Εβραίους παιδιά του διαβόλου του ανθρωποκτόνου.

Ο Ιωάννης Προναΐτης καθηγητής θεολογίας και της αρχαίας εβραϊκής γλώσσας έγραψε βιβλίο σχετικά με το εβραϊκό ιερό βιβλίο των Εβραίων το ταλμούδ. Το οποίο ταλμούδ αποτελείτε από 63 βιβλία.Ένα μέρος των βιβλίον είναι ο προφορικός λόγος κωδικοποιημένος με την ονομασία "μισνά".
Το υπόλοιπο μέρος του ταλμούδ είναι η "γκρεμαρά" πουν αποτελεί σχολιασμό στον προφορικό νόμο την "μισνά".  Φυσικά το βιβλίο του Ιωάννη Προναΐτη για το ταλμούδ εξαφανίστηκε από όλες της βιβλιοθήκες του κόσμου ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!

Ο γνωστός δικηγόρος Κώστας Πλεύρης μόλις έγραψε βιβλίο με θέμα το ταλμούδ δέχθηκε μήνυση από τους Εβραίους που κατοικούν στην Ελλάδα.

Όλοι όσοι έχουν διαβάσει το ιερό βιβλίο των Εβραίων το ταλμούδ, και δεν είναι Εβραίοι στην καταγωγή, έχουν μείνει χωρίς μιλιά από  αυτά που λέει το ταλμούδ.

Η  αποθέωση όμως ήρθε από ένα Εβραίο ραβίνο τον Βενιαμίν Φρίντμαν ο οποίος από μέγας διδάσκαλος του ταλμούδ έγινε χριστιανός ορθόδοξος αναφέροντας σε επιστολές του τα απαράδεκτα πράγματα που είναι μέσα στο ταλμούδ.

(συνεχίζετε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου