Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

Εξάρθρωση διεθνούς δικτύου παιδικής πορνογραφίας
Συμμετοχή Ελλήνων στο μεγαλύτερο κύκλωμα
'World's largest paedophile ring' uncovered

Για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους


Pedophile Symbols
Τα σύμβολα των παιδόφιλων
Συμμετοχή Ελλήνων στο μεγαλύτερο κύκλωμα
Στο κύκλωμα συμμετείχαν και Έλληνες, ωστόσο η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια ανακοίνωση....
πηγή...

'World's largest paedophile ring' uncovered

Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις για την εξάρθρωση διεθνούς δικτύου παιδικής πορνογραφίας ολοκλήρωσε με επιτυχία η Europol, που ανακοίνωσε τη σύλληψη συνολικά 184 υπόπτων
Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις για την εξάρθρωση διεθνούς δικτύο παιδικής πορνογραφίας ολοκλήρωσε με επιτυχία η Europol, που ανακοίνωσε τη σύλληψη συνολικά 184 υπόπτων.
Οπως ανακοίνωσε στη Χάγη ο διευθυντής της Europol, «έχουν αναγνωριστεί 176 ύποπτοι, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 184 συλλήψεις και έχουν αναγνωριστεί 230 παιδιά, θύματα αυτών των τρομερών εγκλημάτων».
Στη συνέντευξη Τύπου ο Ρομπ Γουάινραϊτ΄εξέφρασε την εκτίμηση ότι αυτοί οι αριθμοί θα αυξηθούν και ανέφερε ότι «είναι η πιο σημαντική υπόθεση που έχουμε δει ποτέ».
Η έρευνα που ονομάστηκε "Επιχείρηση Σωτηρίας" και ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, επικεντρώθηκε σε ένα Διαδικτυακό φόρουμ, το "boylover.net", το οποίο προωθούσε τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ενηλίκων και νεαρών αγοριών και έχει μέχρι στιγμής 70.000 μέλη.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις των τελευταίων ετών ενάντια στο μεγαλύτερο ίσως δίκτυο παιδεραστών στο παγκόσμιο Διαδίκτυο» ανέφερε ο κ. Γουάινραϊτ.
Στην επιχείρηση πήραν μέρος δεκατρείς χώρες: 
η Ελλάδα, η Αυστραλία, η Βρετανία, το Βέλγιο, ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, η Νέα Ζηλανδία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ισπανία, η Ισλανδία, η Ολλανδία και η Ιταλία. 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου