Σελίδες

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

O ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ κ.ΑΧΜΑΝΤ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ τον Στρατιώτη Του Χριστού Παναή!!!


ΚΟΥΪΖ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ποιο κάτω ΕΙΚΟΝΕΣ!ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!Απ'ότι βλέπω κ.Αχμάντ γίνατε φανατικός θαυμαστής μας!Σας ευχαριστούμε...
για όλα τα "καλά" σας λόγια.Δεν έχω καμία υποχρέωση απέναντι σε Ισλαμιστές, (τάχα μου τάχα μου) "Έλληνες"!Υποχρέωση και όρκο έδωσα εις την μητέρα πατρίδα μου την Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα , (και όχι στην Μέκκα),ως Έλλην Ορθόδοξος,και μάλιστα εις την Δόξα της Αγίας μας Τριάδας και όχι στην δόξα του ψευδοθεού σας Αλλάχ και του ψευδοπροφήτη σας Μωάμεθ!κ.οθωμανέ Αχμάντ,είστε αστείος αν μου απαντήσατε με δήθεν ερμηνευτική απορία κάποιου χωρίου απο το Ευαγγέλιο μας!Ασχοληθήτε εκεί που σας περνά και με το "ιερό"Κοράνι σας και άστε μας εμάς στην άγνοια μας!Το αν είμαι "βόθρος"άστε να το κρίνει η πλειοψηφία των Ελληνορθοδόξων και όχι η τραγική μειοψηφία των ομοδόξων σας Ισλαμιστών υποτιθέμενων "Ελλήνων"!!!Ένας ΈΛΛΗΝΑΣ δεν γίνετε ποτέ ισλαμιστής.Ένας ισλαμιστής δεν γίνετε ποτέ του ΈΛΛΗΝΑΣ!Θέλετε πολλά ψωμιά να γίνετε ΈΛΛΗΝΑΣ κ.Αχμάντ!Λέτε καύμένε άνθρωπε οτι δεν έχω δικαίωμα να μιλώ για το Ισλάμ σου γιατί δεν έχω ακαδημαϊκές γνώσεις(τρομάρα σου)!Στο ξανάπα να μου λείπουν τέτοιες γελείες γνώσεις!Σαν Έλλην της Κύπρου γνωρίζω εμπειρικά το αληθινό προσωπείο του Ισλάμ και του Μουσουλμανισμού...δεν είμαι Αμερικανάκι κ.Αχμάντ μου!Και μιά απορία κΑχμάντ μου μιά και είστε πρόθυμος και λαλίστατος!Σε περίπτωση πολεμικής σύραξης με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ,αλβανούς ή Τούρκους ομοδόξους σου ποιού το μέρος θα πάρεις;ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ και μου είναι αρκετό!Λοιπόν απάντηση να μην περιμένης απο μένα...μέχρι να μας αδειάζεις την γωνιά με το βοθρομπλόκ σου!Και μάθε ότι, σε βλέπουμε κ.Ισλαμιστή Μωαμεθανέ, ως φιλοξενούμενο και μόνο...η Ελλάς δεν σηκώνει άλλους γενίτσαρους πρόσεχε μην κάνεις κατάχρηση της φιλοξενείας μας!Παρακάτω ακολουθεί η "ακαδημαϊκή" απάντηση του πολύ "σπουδαίου" Ισλαμιστή κ.Αχμάντ που μας έχει αφήσει πλύθος αναπάντητων ερωτήσεων(δες τε παλαιότερες αναρτήσης μου),με την τραγελαφική φτηνή δικαιολογία ότι δεν του ερμηνεύσαμε ένα Αγιογραφικό χωρίο...λες και αν του το ερμηνεύαμε θα έβλεπε ο "φωταδιστής"το φώς το Αληθινό!!!(στρατιώτης Του Χριστού Παναής)   Ακολουθεί το σχόλιο του κ.Αχμάντ:

"Παναγιώτη.

Εσύ είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις στα θεολογικά ερωτήματα που σου έθεσα καθώς επίσης να απαντήσεις και για το ξεμπρόστιασμα άγνοιας σου που παρουσίασα. Από πού και ως που να μπω εγώ στην διαδικασία να ψάχνω παλιές αναρτήσεις σου περί Ισλάμ (αν έχεις, και ο Θεός να τις κάνει, μιας και όπως αποδείξαμε ιδέα δεν έχεις περί Ισλάμ). Μην πας λοιπόν να ξεφύγεις λέγοντας ότι δεν σου απάντησα. Σου απάντησα και μάλιστα μια χαρά εδώ http://islamforgreeks.org/2011/03/21/refuting-false-mails/ λέξη προς λέξη, και το ειρωνικό είναι ότι το ξέρεις πολύ καλά. Γιαυτο απάντα πρώτα στα λεγόμενα μας και άστα τα «επόμενα άρθρα που μας επιφυλάσσεις». Κοιτά να απαντήσεις στα πρώτα, και ετοιμάζεις και τα αλλά. Και να είσαι σίγουρος ότι εκεί θα είμαστε για άλλη μια φορά ( όπως κάναμε) να σου απαντήσαμε και να αποδείξουμε τι μισός κουβαλάς (κατά τα άλλα Χριστιανός!!) και πόσο άσχετος είσαι όχι μόνο περί Ισλάμ αλλά και για την ίδια σου την πίστη. Αν κάποιος υπεκφεύγει αυτός είσαι εσύ και όχι εγώ. Όποιος θέλει μπορεί να το επιβεβαιώσει διαβάζοντας τι έχω γράψει και τι έχεις γράψει.

Σχόλια δεν βάζω και ο λόγος είναι για να προστατέψω τους αναγνώστες μου από στόματα «βόθρους» σαν το δικό σου και τους ομοίους σου που βρίζουν εμένα και την πίστη μου. Και αυτό γιατί εσύ και οι όμοιοι σου δεν είστε ικανοί για μια αξιοπρεπής κριτική με σεβασμό και υγιής αντιπαράθεση.

Αφού λοιπόν δεν είσαι γνώστης περί Ισλάμ όπως παραδέχεσαι τότε δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για το Ισλάμ. Βασικά δεν χρειαζόταν καν να το παραδεχτείς. Το δείξαμε εμείς και με το παραπάνω. Και το δείχνεις ακόμα και στην παραπάνω σου ανάρτηση όταν βάζεις την φωτογραφία του Κεμάλ όταν ο Κεμάλ μισούσε το Ισλάμ περισσότερο και από εσένα. Άλλο Κεμαλιστής και άλλο Μουσουλμάνος φουκαρά παναη, ούτε και αυτό δεν μπορείς να ξεχωρίσεις; Μουσουλμάνος επίσης δεν σημαίνει Τούρκος απαραίτητα, δες εδώ http://islamforgreeks.org/2008/08/16/muslim_therefore_turk/

Κλείνω λέγοντας ότι είμαι Έλληνας Μουσουλμάνος και όχι φιλοξενούμενος. Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου και είμαι Έλληνας περισσότερο και από εσένα. Έλληνας Μουσουλμάνος όσο και να σε στεναχωρεί είναι αλήθεια. Και δεν είμαι μόνο εγώ. Δες εδώ μερικούς Έλληνες που ασπάστηκαν το Ισλάμ http://islamforgreeks.org/converts-testimonies/

Όταν θα πάρω απάντηση σε αυτά που έθεσα ίσως σου ξαναδώσουμε σημασία με αναλυτική απάντηση όπως κάνουμε. Γιαυτο μην περιμένεις να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, όπως επιθυμείς για διαφημιστικούς λόγους, μέχρι να λάβω ξεκάθαρη απάντηση. "

3 σχόλια:

  1. ελληνασ μουσουλμανος; ειναι φαγητο αυτο; οσο γι αυτουσ που ασπαστηκαν το ισλαμ ειναι απλα ελληνες προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΖΩΟΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΧ - ΒΑΧ -μαντ είναι αιγύπτιος που ξέμεινε στην χώρα μας και "ελληνοποιήθηκε".
    Παλαιότερα του απέδειξα ότι:

    Αρνείται το Κοράνι, όπως του απέδειξα, αφού μισεί τους χριστιανούς, τους πιστούς στον Χριστό, τον οποίο όμως το Κοράνι θεωρεί προφήτη. Επίσης το Κοράνι μιλά για τους πιστούς Χριστιανούς - και όχι άπιστους όπως λέει η ιδεολογία του ισλαμικού κρατισμού.
    Ο Αχμάντα αποδεικνύει ότι οι ισλαμιστές - και όχι μουσουλμάνοι, δεν τους αξίζει αυτός ο τίτλος - δρουν σε κάθε χώρα προπαγανδίζοντας ένα παγκόσμιο κράτος βίας και τρομοκρατίας.
    Είναι άπιστοι και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
    Αντίθετα με τους ... ιμάμηδες, ο υποταγμένος λαός (ισλάμ) χρειάζεται την αγάπη και την υποστήριξή μας διότι φοβούνται μην δολοφονηθούν από τους...ηγέτες τους.
    Θρησκεία, μίσους, τρομοκρατίας, μισογυνισμού και βλακείας. Άνθρωποι που δεν πιστεύουν στον Θεό, ούτε σε ένα βιβλίο, το κοράνι, αλλά στον κάθε πονηρό.

    Ιωάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή