Σελίδες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο κ.ΑΧΜΑΝΤ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ!



ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΥΪΖ ΣΤΟΝ αξιότιμο ισλαμιστή κ.ΑΧΜΑΝΤ ΕΛΝΤΙΝ.Να παραδεχτούμε ,άντε για το καλό της γνωριμίας μας ότι ήταν ένα "show" οι φωτογραφίες με το τσαλαπάτημα  απο αυτοκίνητο του χεριού του παιδιού!Για την ποιό πάνω ή ποιό κάτω, φωτογραφία ,κύριε Αχμάντ Ελντίν τί μέρος του λόγου είναι;α)"show",β)σόου by the wοlves,γ)"χορεύοντας με τους λύκους",δ)οι "αγαπολόγοι"Ισλαμιστές "ξανακτυπούν",ε)μήπως είναι και αυτές " απάτες που (μας )σερβίρουν...";ζ)Οι ποιό πάνω και κάτω ομοδόξοι σας Ισλαμιστές ποίον νόμο "αγαπολογίας"της Σαρίας εκτελούν εμπράκτως;Και βέβαια κ.Αχμάντ,μιλάμε και την γλώσσα του λιμανιού και την γλώσσα του σαλονιού αλλά και την ακαδημαϊκή με επιχειρήματα,εξαρτάται απο τον "έτερο"συνομιλητή μας!!!(ο Παναγιωτάκης)


ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο κ.ΑΧΜΑΝΤ:"Καμία βίαιη συμπεριφορά δεν αναρτήσατε. Απάτες που σας σερβίρουν τρώτε και τα αναμασάτε και τα αναδημοσιεύετε. Και αυτό γιατί σας λείπει η ακαδημαϊκή κριτική. Απλά πράγματα. Όσο για τα υπόλοιπα ισλαμοφοβικά με προσβολές του τύπου «σατανοκινητου» «παιδεραστίες» «σοου μαγείας» «σκυλομουρι Προφήτη» δεν πρόκειται να ασχοληθώ ούτε να πέσω στο επίπεδο του παναγιωτάκη εκτός και αν επιχειρηματολογήσει σοβαρά (κάτι που σαφώς και δεν γνωρίζει να κάνει όπως βλέπω απο το επίπεδο συγγραφής του)....

Ο παναγιωτακης δεν αντιλήφθηκε ο φουκαράς ότι πρόκειται για απάτη το μαιλ αυτό και ότι πρόκειται για φακίρηδες και όχι επιβολή τιμωρίας. Τι να πω, περαστικά φίλε μου.

Πάμε όμως να δούμε τι λέει ο Χριστός κατά την Κ.Δ παναγιωτακη για τα παιδιά και την επιβολή τιμωρίας. (που το Ισλάμ ποτέ δεν διδάσκει κανένα είδους τιμωρίας σε παιδιά)
ο Θάνατος στο παιδί που καταταράζεται και δεν τιμά τους γονείς του κατά τον Χριστό:
Επειδή, ο Θεός έχει προστάξει, λέγοντας: «Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα·» και «εκείνος που κακολογεί τον πατέρα ή τη μητέρα, να θανατώνεται, οπωσδήποτε».
5. Εσείς, όμως, λέτε: Όποιος πει στον πατέρα ή στη μητέρα: Είναι δώρο οτιδήποτε επρόκειτο να ωφεληθείς από μένα, και μπορεί να μη τιμήσει τον πατέρα του ή τη μητέρα του.
6. Και ακυρώσατε την εντολή τού Θεού εξαιτίας τής παράδοσής σας. (Ματθαίος 15:4-6)
Για να δούμε παναγιωτακη αν θα «γαβγίσεις» το ίδιο και για το ιερό σου βιβλίο που καλεί στον θάνατο του παιδιού που κακολογεί τους γονείς του. Περιμένω την "αντρίκια σου Χριστιανική" απάντηση……."

Αχμαντ Ελντιν
www.islamforgreeks.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου