Σελίδες

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Έπαθε γιατί ... δεν έμαθε η Ιαπωνία από την Χιροσίμα!
Εμείς όμως τι κάνουμε; Θα συνεχίσουμε να είμαστε αδρανείς απέναντι στην ασυδοσία αυτών που χρηματοδοτούν και υλοποιούν τα πειράματα προκαλώντας καταστροφές, συμφορές και θανάτους;
(18/03/2011 11:51)
Την Χιροσίμα την προκάλεσαν άλλοι για να τους φοβίσουν, Τώρα αυτοί το προκάλεσαν μόνοι τους. Τους πληγέντες θα τους ελεήσει ο Κύριος. Αυτοί δεν πιστεύουν στον τριαδικό Θεό. Τώρα ας πάνε ιεραπόστολοι για να έχουν επιτυχία.

...και εγενήθη εν ειρήνη ο τόπος αυτού, και το κατοικητήριον αυτού εν Σιών• 4 εκεί συνέτριψε τα κράτη των τόξων, όπλον και ρομφαίαν και πόλεμον. 5 φωτίζεις συ θαυμαστώς από ορέων αιωνίων• 6 εταράχθησαν πάντες οι ασύνετοι τη καρδία, ύπνωσαν ύπνον αυτών και ουχ εύρον ουδέν πάντες οι άνδρες του πλούτου ταις χερσίν αυτών. 7 από επιτιμήσεώς σου, ο Θεός Ιακώβ, ενύσταξαν οι επιβεβηκότες τοις ίπποις. 8 συ φοβερός ει, και τις αντιστήσεταί σοι; από τότε η οργη σου. 9 εκ του ουρανού ηκούτισας κρίσιν, γη εφοβήθη και ησύχασεν (ψαλμ. 75)

Η πυρηνική απειλή που προκλήθηκε μετά το σεισμό των 9 Ρίχτερ αποκάλυψε πλέον που μπορεί να... οδηγήσει η απληστία του ανθρώπου! Επιπλέον όμως, έδειξε ότι η ματαιοδοξία ορισμένων και η τυφλή προσκόλλησή τους στο κέρδος και στην αύξηση του πλούτου οδηγεί στον αφανισμό του ωραίου και στη λεηλασία της όμορφης γης που δημιούργησε ο τριαδικός και μόνος αληθινός Θεός. Γιατί η στυγνή ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση του πυρήνα των ορυκτών που ο καλός Θεός δημιούργησε για χρήση οικοδομής απέδειξε περίτρανα τους κινδύνους που αυτή εγκυμονεί.
Είναι φοβερό το πλήγμα που υπέστη αυτή τη φορά η Ιαπωνία. Τώρα έβγαλε τα μάτια της μόνη της, μη μαθαίνοντας από την καταστροφή της Χιροσίμα...
Τα νέα λοιπόν είναι θλιβερά για τη μεγάλη αυτή συμφορά της Ιαπωνίας. Καλοί μου σύνδουλοι μην ξεχνάτε πως ο άνθρωπος είναι πλεονέκτης. Θα περίμενε όμως ο σκεπτόμενος λογικά άνθρωπος, το κράτος αυτό που δέχτηκε την πυρηνική βόμβα και έγινε η Χιροσίμα –τσουνάμι, να απαγορεύσει ρητώς την παρουσία πυρηνικών στην περιοχή του. Αντί όμως της απαγόρευσης, με το αιτιολογικό της ανάπτυξης και οδηγό την πλεονεξία ενίσχυσε τα πυρηνικά για να αυξήσει τον πλούτο και να καταστεί πρώτη οικονομική δύναμη μέσω του εμπορίου. Και να η απληστία της που την έφθασε. Να χάσει σε λίγες μόνο ημέρες κόπους δεκαετιών.
Καλοί μου άνθρωποι σταματήστε τις πυρηνικές αυτές δοκιμές δήθεν για το σκοπό της βιομηχανίας. Υπάρχει άλλος τρόπος. Η εκδίκηση ήρθε. Θα μου πεις ο Θεός το επιτρέπει αυτό; Ναι, γιατί καλοί μου άνθρωποι αν δεν πάθεις δεν βάζεις μυαλό. Ο Κύριος λυπάται που ισοπεδώθηκε και γέμισε η γη αίμα και θρήνος. Τώρα η τρίτη βιομηχανία στον πλανήτη θα πληγεί θανάσιμα. Και όλα αυτά γιατί; Οι άνθρωποι θέλουν να είναι πρώτοι. Τώρα λοιπόν κλάψε λαέ, στα απομεινάρια της βιβλικής καταστροφής.
Η καταστροφή αυτή όμως στην Ιαπωνία, της τρίτης οικονομικής δύναμης στον πλανήτη αποτελεί μήνυμα προς συμμόρφωση όλων γενικά αυτών που το παίζουν θεοί και ασελγούν ασύστολα υβρίζοντας με τις πράξεις τους και τις συμπεριφορές τους το Δημιουργό Θεό.
Οι φερόμενοι ως ειδήμονες η "πανεπιστήμονες" αγρόν ηγόραζαν, όπως διαπιστώνεται από τον όλο τρόπο συμπεριφοράς τους μετά την πυρηνική αυτή λαίλαπα! Η στάση τους επαληθεύει τους ανωτέρω στίχους του προφητάναξ Δαυίδ αλλά και επαναφέρει στη μνήμη μας τη λαϊκή ρήση "στου κωφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα..."! Τι μέλλει όμως γενέσθαι καλοί μου σύνδουλοι; Ως πότε θα ανεχόμαστε τη βαρβαρότητα ηγετών, τυφλών οργάνων του μιαρού Σατάν; Ως πότε θα συνηγορούμε με την αδράνειά μας στην προσήλωσή τους σε επικίνδυνα πειράματα, όπως αυτά που διεξάγουν οι σιωνιστικές εταιρίες του Ροκφέλλερ και του Ρότσιλντ στην Αλάσκα, αλλά και στο Πυρηνικό Ευρωπαϊκό Κέντρο Ερευνών (CERN) στη Γενεύη; Ως πότε θα σιωπούμε στην οικονομική αφαίμαξη των κυβερνήσεων προς τέρψη της πλεονεξίας ορισμένων αθέων «επιστημόνων» που βάλθηκαν με τα καμώματά τους στο όνομα δήθεν της έρευνας, που θυμίζει την ανόητη πράξη της Εύας, να καταστρέψουν την όμορφη γη; Ως πότε θα εκλαμβάνουμε ως πρόοδο και εξέλιξη, την κάθε λογής ανωμαλία που στην ουσία συνιστά ωμή παραβίαση του λεγομένου φυσικού νόμου, που αποτελεί στη βάση και το λόγο του Θεού (είπεν και εγένετο);
Φανταστείτε, καλοί μου άνθρωποι, πως μόνο τα χρήματα που έχουν διατεθεί από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας στο CERN αρκούσαν για να ανακουφίσουν από την πείνα τους φτωχούς λαούς της Αφρικής. Γιατί, γιατί λοιπόν τους αφήνουμε να παίζουν με την φωτιά; Εκ του ασφαλούς αυτοί οι ανόητοι «παντογνώστες» ως πειθήνια όργανα της πλουτοκρατίας πιστεύουν πως εξυπηρετούν την ανθρωπότητα με τα κάθε λογής τερτίπια τους, νοούμενα ως πειράματα. Η στυγνή αλήθεια, ωστόσο, είναι πως εξυπηρετούν τη τσέπη τους αδιαφορώντας για τις χιλιάδες ασθένειες που προκαλούν και για τους ιούς που σκορπούν στην ατμόσφαιρα...
Γιατί τα πειράματα τους λ. χ. στην Αλάσκα και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που προκαλούν στην Ιονόσφαιρα είναι αλήθεια πως διεγείρουν τις τεκτονικές πλάκες, μεταβάλλουν το κλίμα και επηρεάζουν το φυσικό περιβάλλον και τον άνθρωπο. Τα πειράματα στο CERN που ο ουρανός επανειλημμένως εμπόδισε προστατεύοντας τους λαούς θα οδηγήσουν σε μία νέα Ατλαντίδα. Τα μηνύματα του ουρανού ωστόσο, με τα εμπόδια και τις βλάβες στον λεγόμενο επιταχυντή δεν φαίνεται να συνετίζουν ούτε τους ηγέτες των κρατών αλλά ούτε να προβληματίζουν τους γνησίους εκφραστές της ασυδοσίας της Εύας! Θα μου πείτε βέβαια πως και η Ιαπωνία δεν έμαθε από το πάθημα της Χιροσίμα, πως λοιπόν αυτοί να καταλάβουν, όπως κατάλαβε ο Δημόκριτος μέχρι που φθάνουν τα όρια του ανθρώπου. Η προσήλωσή τους στο απαγορευμένο δέντρο, που παρουσιάζεται ως πρόοδος, μόνο ως σκοταδισμός δύναται να λογισθεί.
Δυστυχώς, όμως αυτά τα ασήμαντα για τον ουρανό ανθρωπάκια της απατηλής γνώσης θεωρούν ως σκοταδιστές αυτούς που αγαπούν το ωραίο, το φως και τη ζωή, αυτούς δηλαδή που αρκούνται στα όσα ο Κύριος πρόσφερε στον άνθρωπο προκειμένου να διαβαίνει με ασφάλεια, χαρά και ευτυχία το σύντομο στάδιο της παρουσίας του στον πλανήτη γη και να εισέρχεται στην αιωνιότητα...
Καιρός λοιπόν είναι να ξυπνήσουν και οι Ιάπωνες. Να εγκαταλείψουν τη νοσηρή προσήλωσή τους να κατακτήσουν τον κόσμο, που δύο φορές τους κατέστρεψε ολοσχερώς' Να σταματήσουν να εκλαμβάνουν τα είδωλα ως θεούς και να ταυτίζονται με σατανικές πλάνες' Να σταματήσουν να προκαλούν τον ουρανό. Είναι καιρός να μάθουν από το πάθημά τους και να τρέξουν να ανακαλύψουν μέσα από τα συντρίμμια που οι ίδιοι προκάλεσαν τις αλήθειες του τριαδικού Θεού. Γιατί καλοί μου άνθρωποι, μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να βγάλει από την κόλαση που συνειδητά επέλεξαν οι ηγέτες του τον δυστυχή Ιαπωνικό λαό. Ιδού και η ευκαιρία της τριαδικής σύνθεσης μέσα από την αποσύνθεση και τα συντρίμμια της βιβλικής αυτής καταστροφής. Ιδού το έδαφος ανάπτυξης της ορθόδοξης ιεραποστολής στον κατατρεγμένο λαό που φαίνεται να εγκαταλείπουν όλοι, ενώπιον του κινδύνου μόλυνσης από τη ραδιενέργεια.
Ο ουρανός έχει το αντιφάρμακο γι' αυτή (ραδιενέργεια) το οποίο θα δώσει αποκλειστικά σ' αυτούς που θα προτάξουν τη διάδοση της ορθόδοξης πίστης για να το μεταδώσουν στο δυστυχή, βυθισμένο στην απόγνωση και στο φόβο και απελπισμένο ιαπωνικό λαό. Σήμανε λοιπόν το καμπανάκι ενός νέου Παύλειου ιεραποστολικού ορίζοντα στην Άπω Ανατολή και ελπίδα όλων είναι να ακουστεί από ευήκοα ώτα στα προστάγματα του ουρανού. Γιατί μόνο έτσι θα βοηθούν οι πληγέντες ώστε να συναντήσουν τις ευλογίες του Κυρίου που θα τους παρέχουν την προστασία προς αποφυγήν μελλοντικών σφαλμάτων τους.
Ήρθε λοιπόν η ώρα να κλείσουμε τα αυτιά στις δαιμονικές σειρήνες και να συντονίσουμε την ακοή μας στον ουρανό, ώστε να αφουγκραστούμε τη φωνή του Κυρίου να μας λέγει: «Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. Στέλνω μήνυμα στον πλανήτη γη. Τον λεηλάτησαν και τον αφάνισαν και έφυγε όλη η ομορφιά της φύσης. Ο Πατήρ μου και εγώ προσπαθούμε να σας κάνουμε να καταλάβατε πως ο πλούτος του εδάφους είναι για χρήση οικοδομής, είναι η βοήθεια που παίρνετε από τη γη. Γιατί καλοί μου άνθρωποι εκμεταλλευτήκατε την ουσία των ορυκτών; Γιατί καλοί μου άνθρωποι κάνατε τόσα πυρηνικά; Γιατί, γιατί; Τώρα ο Θεός θα σας βάλει στην τάξη. Το αίμα χύθηκε. Δεν ήταν το τσουνάμι, δεν ήταν ο σεισμός αλλά η πυρηνική αυτή λαίλαπα των εργοστασίων. Τα βέλη έρχονται ξανά. Συμμορφωθείτε για να κάνετε πάλι τη γη να ομοιάζει με Παράδεισο. Αμήν!» Γένοιτο

Ένας δούλος Κυρίου


Συντάκτης: Ενας Δούλος Κυρίου
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου