Σελίδες

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΜΙΑ ΑΝΔΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ!

Ζούμε στις μέρες που το παράλογο έγινε λογικό, η αδικία ονομάζεται δικαιοσύνη, η ελευθερία λέγεται παρακολούθηση, η ασφάλεια είναι έννοια και όχι συναίσθημα. Οι λέξεις όπως ευθιξία, ιδανικά, αρχές, πίστη, σεβασμός, επανάσταση ή αντίδραση έχουν μείνει στο λεξικό να θυμίζουν ότι υπήρχαν κάποτε...
όπως πολλά που είχαμε και χάσαμε αλλά δεν έγινε και τίποτα κλασικέ νεοέλληνα!
Διαβάζω την επιστολή του νεαρού αξιωματικού και σκέφτομαι ο πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ υπάρχει ή είναι και αυτό πλέον μια λέξη στο λεξικό! Η στρατιωτική ηγεσία, που πριν λίγο κρίθηκε και καλοκάθισε καλύτερα στις καρέκλες τους, υπάρχουν ή είναι διακοσμητικά μιας ανθελληνικής πολιτικής ; οι απλοί ένστολοι και οι απλοί πολίτες είναι απέναντι στο σύνταγμα ίσοι με όλους τους άλλους ή και αυτό το πήρε το ποτάμι της απόλυτης ξεφτίλας που ζούμε; Και γιατί λέω ξεφτίλα; Τι να πω; Απλή Ελληνίδα μάνα αγωνιώ και παλεύω να μεγαλώσω Έλληνες περήφανους και χτυπά η λογική μου πάνω στο παραλογισμό της καθημερινότητας!
Χτες όμως θύμωσα πολύ, πάρα πολύ και φυσικά κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει αλλά θα το γράψω τουλάχιστον για να μη νομίζουν μερικοί ότι είμαστε και ηλίθιοι!
Δίνονται τα στρατιωτικά νοσοκομεία σε όλους! Και ρωτώ γιατί πρέπει να γίνει αυτό;
Ο κύριος πάγκαλος δίνει το κινητό του στο οποιοδήποτε πολίτη να τηλεφωνήσει για να τον εξυπηρετήσει γιατί πώς να εξηγήσω ότι πληρώνουμε εμείς τον αστρονομικό λογαριασμό του! Ο κύριος Βενιζέλος μας κάλεσε ποτέ στο σπίτι να μείνουμε γιατί έχει πετρέλαιο να το ζεστάνει ; μας πήγαν ποτέ με τα αυτοκίνητα τους βόλτα; Γιατί λοιπόν το στρατιωτικό νοσοκομείο να δοθεί σε όλους και όταν λέμε όλους ξέρετε ποιους εννοώ!!! Και ρωτώ… άντε οι πολιτικοί μας δεν καταλαβαίνουν!
Η ηγεσία του στρατού δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολο θα είναι να πηγαίνει ο οποιοσδήποτε οπλίτης ή αξιωματικός με τη στολή και να συναντά κάθε καρυδιάς καρύδι!!!! Γιατί έχουμε πολλά ειδών καρυδιάς καρύδια στην πατρίδα τελευταία! Και πώς να μην οργίζομαι όταν ο Έλληνας νιώθει δεύτερης κατηγορίας στην ίδια πατρίδα του όταν οι λαθρο τυγχάνουν την αμέριστη συμπαράσταση και μέριμνα κάποιων.
Ξέρω ότι θα με πεις ρατσίστρια και εθνικίστρια, δεν με νοιάζει τι λες.
Μάνα είμαι και θα ταΐσω τα παιδιά μου πρώτα και μετά τα ξένα και θα προστατεύσω τα παιδιά μου και μετά τα ξένα αλλά το πιο απογοητευτικό είναι ότι ΈΛΛΗΝΑ έμεινες χωρίς μάνα και εσύ απλέ οπλίτη και ένστολε χωρίς κάποιον να σε τιμά και να παλεύει να σε κρατήσει ψηλά εκεί που ανήκεις γιατί υπηρετείς λέξεις πια γραμμένες μόνο στο λεξικό όπως πατρίδα, Ελλάδα!
Αν υπάρχει έστω και ένας που θυμάται τον όρκο του απέναντι στη πατρίδα από την ηγεσία ας μιλήσει, ας δείξει ότι υπάρχουν ακόμα αξίες και ιδανικά !
Το χρωστάτε κύριοι απέναντι σε όλους όσους υπηρετούν με το τρόπο τους την πατρίδα ακόμα και σε μια μάνα που γεννά ΈΛΛΗΝΕΣ!
Η λέξη χρέος έχει πολλές έννοιες και εγώ θα κρατήσω ότι έχω μόνο ένα χρέος να ζήσω και να πεθάνω ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου