Σελίδες

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής.



Μπορεί η Βρετανία να κατέχει την πρώτη θέση σε εγκυμοσύνες εφήβων, αλλά αυτή η περίπτωση υπερβαίνει κατά πολύ τα συνηθισμένα: ένα αγόρι μόλις 13 ετών έγινε πατέρας. Μάλιστα ο Αλφι Πάτεν δεν μοιάζει μεγαλύτερος από 8 ετών, καθώς το ύψος του δεν ξεπερνά το 1,20 μ. Η μητέρα του παιδιού, ενός υγιέστατου κοριτσιού, η Σαντέλ Στίντμαν, είναι 15 ετών και φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από τον πατέρα. Ο πρώιμος γονέας δήλωσε ότι δεν γνωρίζει καν πόσο κοστίζει μια πάνα. Μαζί με την αγαπημένη του όμως αποφάσισαν ...
κρυφά να μην καταφύγουν σε άμβλωση, όταν βεβαιώθηκαν για την εγκυμοσύνη. Έτσι το μωρό τους, η Μέιζι-Ρωξάνη, γεννήθηκε σε μαιευτήριο του Σάσεξ με βάρος τρία κιλά. «Δεν γνωρίζω τι σημαίνει να είσαι πατέρας» δήλωσε ο Αλφι στην εφημερίδα «Τhe Sun». «Νόμιζα ότι θα ήταν καλό να κάνουμε ένα παιδάκι. Όταν το έμαθε η μαμά μου, νόμισα ότι θα μπλέξω άσχημα. Το μωρό το θέλαμε ,αλλά φοβόμαστε τις αντιδράσεις του κόσμου». Ο πατέρας του Αλφι, Ντέιβιντ, 45 ετών, είναι σίγουρος ότι ο γιος του δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Πιστεύει όμως ότι θα ανταποκριθεί στα πατρικά καθήκοντά του με υπευθυνότητα, αφού ήδη παρουσιάζει συμπτώματα χαζομπαμπά. Ήθελε να είναι ο πρώτος που θα πάρει το νεογέννητο στην αγκαλιά του: «Θα μπορούσε να μείνει σπίτι με τα παιχνίδια του, αλλά όμως ξημεροβραδιαζόταν στο μαιευτήριο» λέει ο 45χρονος παππούς. Η Μέιζι-Ρωξάνη είναι καρπός μιας και μοναδικής νύχτας ερωτικών περιπτύξεων των δύο παιδιών χωρίς προφυλάξεις.

Ο Αλφι μόλις είχε κλείσει τα 12 και η Σαντέλ τα 14. Η εγκυμοσύνη διαπιστώθηκε 12 εβδομάδες μετά τη σύλληψη και πέρασαν άλλες έξι προτού το πει στη μαμά της. Η Πένι Στίντμαν, 38 ετών, πρόσεξε τη φουσκωμένη κοιλιά της κόρης της και έσπευσε να την «εξομολογήσει». Ετσι μαθεύτηκε το μυστικό που κρατήθηκε σε πολύ στενό κύκλο και από τους γονείς του Αλφι για να μην έχει το παιδί επιπτώσεις στο σχολείο του.

Επειδή είναι σε ηλικία που δεν επιτρέπει τη συγκρότηση οικογένειας, τα δύο παιδιά δεν μένουν μαζί αλλά το καθένα στο σπίτι των γονιών του.Το μωρό το φροντίζουν οι Στίντμαν, αλλά ο Αλφι το επισκέπτεται πολύ συχνά, ενίοτε διανυκτερεύοντας στο σπίτι της φίλης του. Βεβαίως δεν είναι ο νεότερος πατέρας στη Βρετανία. Το 1998 απέκτησαν μωρό ένας 12χρονος και η 15χρονη γειτονοπούλα του.Πηγή: «Βήμα»
Φαίνεται η Σεξουαλική αγωγή που παίρνουν τα παιδιά στα βρετανικά σχολεία αποδίδει καρπούς.
Ελπίζω οι επίδοξοι εισαγωγείς του μαθήματος στην Ελλάδα να καταφέρουν να κατεβάσουν και το όριο ηλικίας των γονιών!!!!!!!!
Δείτε και δύο προηγούμενες σχετικές δημοσιεύσεις :
ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ; ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ - ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ!!!;;;


ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ :Τα…«τσίσα» του Ασκητή στo δημοτικό σχολείο.
Τα αποτελέσματα της Σεξουαλικής Αγωγής στα Βρετανικά σχολεία:http://www.inout.gr/showthread.php?t=24778
http://www.zougla.gr/news.php?id=5868
Πότε επιτέλους θα συνέλθουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου